Bladwijzers

Haddan

Alternatieve namen: Lijst Go

Lijst naar online game - een fascinerende wereld te duiken in dat u alleen hoeft

Stabiele verbinding met het internet.

GeĆÆnstalleerd op uw computer web browser.

Ook in de wereld Lijst Go opende zijn deuren moet je Lijst Go-spel dat bestaat uit verschillende stappen aanmelden.

1. Voer uw nieuwe gebruikersnaam (de naam van je personage).

2. Voer het nieuwe wachtwoord te bevestigen.

3. Vul hieronder uw e-mailadres.

4. Klik op "Doorgaan".

Registratie Lijst naar bijna klaar. Verder wordt in een nieuw venster u algemene informatie over u (je echte naam, geslacht, en dus het motto opgeven ) En je kunt een nieuw leven in de wereld Lijst naar start.

Ook voorstellen dat u op uw pc client te installeren voor het spel. De installatie zal u helpen bandbreedte te besparen tijdens het spel, en zal u ook op de hoogte van eventuele wijzigingen in de game server. U kunt de klant online games te downloaden. Installatiebestand weegt slechts 1 MB. De opdrachtgever zal foto's te redden van de server en voer het spel in de toekomst hun lading meerdere malen te versnellen.

Lijst naar Wanneer de registratie is voltooid ga je om je eigen personage te creƫren in de wereld List Go. U kunt het geslacht en het uiterlijk van het personage kiezen. Geleidelijk aan, wanneer u in de lijst Go, dit karakter zal ervaring op te doen en zo hun prestaties te verbeteren, krijgen nieuwe mogelijkheden en vaardigheden.

Om het spel te spelen List Ga online om uit te kiezen bent u slechts drie races: mensen, elven en orcs. Elk ras heeft zijn eigen aangeboren kenmerken die de start eigenschappen en vaardigheden beĆÆnvloeden.

Orcs: Avid Grunt die spreken geweldige twee-handig wapen en begiftigd met fysieke kracht. Van nature nogal onhandig.

Elves: Specialisten vechten met twee zwaarden. Ondanks het gebrek aan brute kracht, compenseren deze aangeboren vaardigheid. De vijand kan niet eens op nirazu elf in de strijd.

Mensen: Experts armor en andere bescherming. Kan lang genoeg om de woedende aanvallen van de vijand te weerstaan, vechten met een hand zwaard.

Uit de statistieken van je personage (van succesvolle veldslagen en het voltooien van quests) zal afhangen van de power play. Vergeet niet om het vermogen van wapenbezit en zich bezighouden met de verbetering ervan te verbeteren, want het zal je schade beĆÆnvloedt.

Voor een succesvolle start is het beste om te beginnen met de Arena, waar spelers strijden voor het opdoen van ervaring. U kunt ook het uitvoeren van verschillende taken en missies. Streven ernaar om het spel online te spelen Lijst naar en ontwikkeling van de nodige kenmerken van je personage, kiezen tussen: lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, energie, wijsheid, intelligentie, intuĆÆtie, en woede. Na ontvangst van de nieuwe experience points je ze verdelen onder deze kenmerken, waardoor volledig origineel karakter. Sommige vaardigheden zijn bruikbaar in de strijd, en anderen in het civiele leven, die ook vertegenwoordigd is in de wereld List Go. Vrede of oorlog - u kiest.

Online game Haddan biedt een breed assortiment van verschillende hulp-artefacten, drankjes, magische snuisterijen ondersteunende karakter, die kan worden gevonden in overvloed in de winkels van de wereld List Go. U kunt fabelachtig rijk te worden in het casino en koop je wanhopig gewenste artefacten op de online veiling.

List gaan spelen in de wereld kan hetzelfde plezier veroorloven als die van het leven. In het spel zijn er zowel militaire en vreedzame manieren van geld verdienen. Elke keer dat je een level, verdien je een bepaalde hoeveelheid geld. Er zijn martial en vreedzame beroep beschikbaar om je personage.

Slag

Woodward. Beroep heel gevaarlijk, want je moet regelmatig invallen te maken in het bos vol gevaren. Uw belangrijkste doel - om caches van de schat te vinden en krijgen professionele ervaring.

Reaper. Zijn missie - om nuttige planten te beschermen tegen insecten. Met het succes van Reaper krijgt een deel van de planten die je kunt verkopen.

Peace beroep

Miner. Dit beroep is het meest toegankelijke voor alle tekens. U extraheren middelen in de mijn en kan ze verkopen.

Smid. Het gebruik van middelen kan je eigen wapen te maken en te verkopen. U moet hebben veel vrienden te worden beveiligd orders.

Alchemist. Maakt toverdrankjes, magische wapen doet.

Merchant. U kunt uw eigen winkel te openen om te doen kopen van goederen uit andere kolonisten Wereld List ga heen, verkoop de toch al lage prijs voor u. U kunt ook dingen doen een uitverkochte en je gewonnen middelen

Lijst naar online opent de wereld vol met contrasten en kleurrijke avonturen. Hier vindt u een bezoek aan een bar genaamd "Westerse" en de oude school van de martial arts. Lijst naar online spel zal je niet onverschillig laten. Maak je klaar voor een spannend avontuur spel Lijst naar online voor u klaar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more