Favorieten

Half-Life 2: Episode 1

Alternatieve namen: Half-Life 2: Episode 1

Spel Half-Life 2: Episode 1 - is een computer spel gemaakt door Amerikaanse ontwikkelaar Valve Corporation van Bellevue als een shooter van de 1e persoon en is een voortzetting van de bekende game Half-Life 2. Versie pc games werd beschikbaar voor download op Steam and boxed versie beschikbaar kwam in de vroege zomer 2006 Dit spel, dat oorspronkelijk de naam van Half-Life 2 was: Aftermath, volledig onafhankelijk, vereist geen installatie van Half-Life 2 nodig.

Plot Half-Life 2: Episode One pc game erft de geschiedenis van hun voorgangers - de eerste en tweede spellen Half-Life 2. Episode One pc game dateert uit de tijd dat de gamer in de gedaante van G. Freeman samen met Vance gaat ontsnappen uit Siti17, totdat totdat Citadel Alliantie durfde niet deze stad aan de grond met hem. En dan is er eerder bekende G-Man en ons karakter Gordon duikt in stasis.

Half-Life 2: Episode One spel heeft vijf grote hoofdstukken:

  • Ch. 1: Emergency alarm.
  • Ch. 2: Direct ingrijpen.
  • Ch. 3: De onteigend.
  • Ch. 4: ontsnappen uit de stad.
  • Ch. 5: Exit 17.
  • Als u besluit om Half-Life 2: Episode One te spelen, zul je zien dat het spel de volgende tegenstanders:
  • Zombayn - besmet soldaat Alliance, die in staat is om sneller eenvoudige zombies bewegen, maar nog steeds niet zo snel zombies. Gekleed in een vest. Gevaarlijke melee, opvallende klauwen. De meest gevaarlijk omdat het een granaat kan gebruiken.
  • Programmeer bal booby-militaire "zelfrijdende" mechanisme Alliance.
  • Stalker - mensen die wetenschappers van de Alliantie kan niet worden omgezet in soldaten, en maken slaven van hen cyborgs. Stalkers gebruikt om de laserstralen die inrichting gelegen op hun hoofd te genereren vallen.
  • Hunter - Synthetische Alliance op drie poten, die gebruik maakt van melee puls pistool, en als de tegenstander is op grote afstand, de jager gebruikt Annihilator - een apparaat dat stromen van antimaterie uitzendt.

Het is vermeldenswaard dat de game Half Life Episode 1 brengt vele verbeteringen en uitbreidingen ten opzichte van zijn voorganger. Bijvoorbeeld de HDR-technologie in Episode One voor het eerst gebruikt in een donkere kamer, alleen verlicht een zaklamp, evenals verbeterde algoritmen voor verlichting (verlichting heldin Alyx Vance). Hetzelfde karakter werd verbeterd kunstmatige intelligentie, en de personages gezichtsuitdrukkingen bummed verbeterd.

Als u nog niet hebben besloten of je Half-Life 2 moet downloaden: Episode One, dan is het verzoek om het internet om Half-Life 2 te zien: Episode One video. Na het bekijken van de video, zul je leren dat de game-ontwikkelaars veel originele muziek hebt toegevoegd - tien nieuwe soundtracks. Naast video's, weet je waarschijnlijk dat het Canadese team «De aankoop Brothers» in 2009 trok een korte film gebaseerd op het spel Episode One, en in 2011 en 2013 kwamen twee vervolgen. Besluit om deze game te downloaden zal u helpen deze informatie - Half-Life 2: Episode One van GameSpy Award voor "Best Graphics" en "Beste Actie" en de derde plaats in de top tien igr2006 jaar.

Als al deze feiten u gewichtig vinden, gaat u naar de officiële website van het spel en download Episode One. Wij hopen dat u tevreden zult zijn met dit spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more