Bladwijzers

Halo online

Alternatieve namen: Halo online

De Halo-computerspelserie werd voor het eerst gepubliceerd in 2001 voor de Xbox-spelconsole, de game won onmiddellijk een groot aantal fans en kan alleen in het genre overeenkomen met de legendarische Star Wars. Alle games zijn één verhaal, waarvan de eerste trilogie is ontwikkeld door de studio Bungie Studios, de tweede trilogie van het bedrijf 343 Industries en de vierde singleplayer-game. Net op tijd voor de nieuwste Halo 4-game, Microsoft en Innova Co. S. à r. l. release multiplayer online versie van Halo Online. Om kennis te maken met de legendarische spellen, kun je de game Halo downloaden en jezelf proberen in de rol van een super Spartan.

Ig Halo op de pc, dit is een shooter waarbij de speler, spelend vanaf de eerste persoon, vecht met de vijanden van de convenanten met mensen. Beginnend om de online versie te spelen, herkent de gamer onmiddellijk het cultspel, dat is gemaakt volgens de canons van zijn voorgangers, dit zijn zelfherstellende schilden en nauwe gevechten. De nieuwigheden worden karakterklassen en hun wapens zijn afhankelijk van de gekozen rol.

Nieuws voor spelers zullen de mogelijkheid bieden om een ​​team te spelen met online vrienden van super-soldaten Spartans in de rol:

  • Shturmovika
  • Sniper
  • Taktika

elk personage heeft zijn voor- en nadelen, ze zijn nuttig in verschillende tactieken van gevechten.

Tactiek van het spel Halo

De speler, die de wereld van avonturen Halo binnenstapt, krijgt een Spartan met startapparatuur, terwijl je door de levels heen gaat, wordt het mogelijk om je held te pompen. Elke klasse van helden wordt apart gepompt en elk personage heeft zijn eigen set wapens, vaardigheden en uitrusting. De keuze van het personage is afhankelijk van de voorkeuren van de speler en de door hem gekozen tactiek:

  • Stormtrooper - snel, wendbaar en niet slecht gepantserd, ideaal voor close combat;
  • Sniper - voor liefhebbers van oorlog voeren op afstand van een hinderlaag. Het kan perfect worden gemaskeerd, maar het is praktisch niet beschermd.
  • Tactiek - superjager met lichte wapens, manoeuvreerbaar en zijn belangrijkste voordeel is het herstel van de gezondheid. Ideaal voor teamgevechten, omdat het niet alleen zijn gezondheid herstelt, maar ook zijn wapenbroeders. Met behulp van de Spartaanse tactiek kun je eindeloze sabotage regelen voor de vijand.

De twee spelstand is de arena, dit is geen grote kaart waar de speler vecht voor zichzelf en het teamspel. Een teamgame maakt het mogelijk om vijandelijke gevechten uit te voeren van 4 tot 16 spelers in een groot deel van het gevecht.

wapens zijn afhankelijk van het doel van de held, er is een beroemde naaldhouder, die kristallen schiet, ze ontploffen gelijktijdig na het raken van het doelwit, geweren, jachtgeweren, zwaartekrachthamer en nog veel meer. Je kunt niet meer dan twee soorten wapens meenemen in opdracht, dus je moet goed nadenken over je keuze. In de beste tradities van het genre zijn de krachtigste wapens te vinden op de locatie en te pakken, en niet met hem mee te vechten.

Developers hebben voorzien en de aanwezigheid van een verscheidenheid aan apparatuur, het geeft een enorm voordeel, zowel in wapens als in bepantsering. In het spel kun je de tank, helikopter, spookschip en natuurlijk de helikopter onder de knie krijgen.

Naarmate het spel vordert, verschijnen er verschillende taken die niet mogen worden genegeerd, ze bieden om de vaardigheden van de Spartanen in het bezit van wapens en uitrusting te verbeteren. Door taken over te dragen, verdient de speler reputatiepunten waarmee je nieuwe krachtige wapens kunt ontgrendelen.

Vandaag kan de online Halo-game worden gekocht om deel te nemen aan bètatests, wat een aantal voordelen biedt - een bijnaam reserveren, een pionierswapen, een open doos met munitie voor een bepaalde tijd, maar het grote voordeel van een deelnemer is om de nieuwe game eerst te zien en te testen.

 

Halo online