Bladwijzers

Oogstland

Alternatieve namen: Oogstland

Game Harvest Land in de uitgestrektheid van het geboorteland.

ontwikkelaars van mobiele en computergames studio MysteryTag kwam met een geweldig idee om een ​​game met een patriottische vooringenomenheid te creëren. Harvest Land, dit is de originele boerderijsimulator, waar Oekraïners, Russen, Wit-Russische burgers en andere vertegenwoordigers van de Slavische mensen wonen. Het speelgoed ziet er helder en slim uit, wat de blik veraangenaamt. Als je een beetje moe bent van boerderijen met exotische planten en dieren, zombies en andere mystieke wezens, probeer dan de Slavs: Farm-download. Dit zal een nieuwe stroom van emoties brengen, wat zo gewaardeerd wordt door elke gamer.

De game wordt gratis verspreid, maar het is een traditie geworden om betaalde content te introduceren om gebruikers aan te moedigen om processen voor echt geld te versnellen. Hoewel dit niet noodzakelijk is, maar soms zonder financiering, is het nogal moeilijk om vooruitgang te boeken. Als de telefoon geen ruimte heeft, maar het speelgoed is geïnteresseerd, kun je de Slavs: Farm op de computer downloaden. Of als een optie, zet het op beide apparaten en ontwikkel twee boerderijen tegelijkertijd.

We oogsten een rijke oogst.

Voor jou klassieke versie van het genre:

  • Voltooide taken

Zoals je ziet, ging het spel Harvest Land de gebaande paden op, maar het werd niet minder interessant.

  • Plant verschillende velden en harvest
  • Verleng het grondgebied voor nieuwe bedden
  • Run de dieren
  • Bouw gebouwen en verbeter ze
  • Verpakking goederen
  • Herstel met andere deelnemers aan de game
  • Zie op trade
  • Natuurlijk zit er een pit in en wat maakt het origineel.

. Omdat het thema is afgeleid van de Slavische manier van leven, wordt het assortiment van gekweekte producten gemarkeerd door tarwe, appels, maïs, tomaten, enzovoort. Dieren zijn ook redelijk herkenbaar en inheems in elke inwoner van het dorp zijn koeien, kippen, varkens. Terwijl je gewassen en dierlijke producten oogst, moet je ze ergens neerzetten. Hiervoor is er geen betere plaats te vinden dan een schuur, maar deze kan niet alles accommoderen. Als een goede gastheer moet je nadenken over het uitbreiden ervan, en daarvoor heb je materialen en hulpmiddelen nodig.

Hier hebben de ontwikkelaars en zorgden ervoor gezorgd dat spelers hun geld actiever hebben verspreid. Hoewel de schuur groeit met je inspanningen, maar heel weinig, en voor de volgende uitbreiding heb je nog meer materialen nodig. Om ze op te slaan, kost het veel moeite en tijd, maar als u een bepaald bedrag op de rekening stort, lost het snel het probleem op. Hoe verder te gaan, iedereen beslist voor zichzelf.

Slavs: De boerderijgame is perfect uitgebalanceerd en zal het hele gezin plezieren, dus je kunt een kleine wedstrijd regelen die sneller vooruitgang boekt onder gelijke omstandigheden. Het is vooral interessant om te spelen zonder zware artillerie te gebruiken, dat wil zeggen, betalen voor je acties. Het is mogelijk om zelf de benodigde middelen te krijgen. Ze worden uitgegeven voor prestaties, komen voor in bedden tijdens het oogsten, als je vogels, konijnen en andere levende wezens behandelt met zonnebloempitten en andere lekkernijen. Soms zijn ze te vinden tijdens het opruimen van het gebied van stenen, struiken, gras en bomen. Zo krijgt u waardevol materiaal voor nieuwe gebouwen.

Dus er zal geen plaats meer zijn, maar het is noodzakelijk om verder te ontwikkelen. De game Harvest Land biedt de diensten van twee dappere strijders die met een enorme trol zullen afrekenen en de weg naar nieuwe landen openen. Het is ook nodig om periodiek insectenplagen en wilde dieren te bestrijden en ook boodschappen te doen voor de tijd die wordt gegeven door afgezanten uit andere landen (gouden munten en waardevolle ervaring) en handel met buren. Om dit aan te pakken, bouwen huizen, en bewoners zullen daar worden gevestigd, en dit zijn extra handen van de werknemers.

 

Oogstland