Bladwijzers

Hellblade: Senua's Sacrifice

Alternatieve namen: Hellblade: Senua's Sacrifice

Psychologisch spel Hellblade.

Het Hellblade-spel is eigendom van ontwikkelaar Ninja Theory, die ook de rol van uitgever op zich nam en deze gevoelige vraag niet aan iedereen toevertrouwt. En niet de hele studio werkte aan het gamingproduct zelf, maar slechts een klein team, waarin slechts 15 mensen bijeenkwamen.

Dit speelgoed voor het team, dat voor het eerst zwaaide met zo'n omvangrijk werk, is een soort experiment. Zoals altijd gebeurt, voedt, koestert, koestert het eerste kind dat het meest favoriet van hem is elke voorspelling. Evenzo werd in dit geval het idee benaderd met serieuze bedoelingen om tegelijk groots, ambitieus en geestdriftig te zijn. De auteurs erkennen dat ze diep zijn gaan studeren in allerlei psychologische stoornissen en ze in occultisme hebben gekneed. Elke persoon heeft zijn eigen kleine demonen die leven (hoewel ze voor sommigen niet zo klein zijn).

Werkend op het beeld van de hoofdheldine Seuna uit de oorlogszuchtige Keltische stam, namen de ontwikkelaars hun toevlucht tot de hulp van verschillende bronnen omwille van de authenticiteit. Om de psychologische stoornis van het personage er natuurlijk uit te laten zien, wendden ze zich tot professor Paul Fletcher, gespecialiseerd in neurobiologie, voor advies. De Welcom Trust, een liefdadigheidsfonds dat beroemd is om zijn medische en wetenschappelijke onderzoek op verschillende gebieden, heeft ook enorm geholpen. Ook hebben mensen die ooit een psychose hebben overleefd en besloten om hun persoonlijke ervaringen te delen, hun bijdrage geleverd. Dit betrof de momenten waarop ze stemmen in hun hoofd hoorden. De auteurs vormden replica's van de heldin en besloten niet betrokken te raken bij het veranderen van de echte opties, zodat alles er realistischer uitzag.

V achter je eigen monster aan.

Als resultaat van lang en hard werken, werd Seuna geboren, werd hij wat de speler haar ziet, en begint het spel Hellblade te spelen. Ze is geobsedeerd door het bereiken van de bodem van de hel om antwoorden te vinden op de vragen die haar pijnigen. Maar ze weet niet dat de hel altijd bij haar is, omdat ze een uiting is van haar zieke verbeelding. Ontstoken brein geeft aanleiding tot de onbekende wereld van demonen, met wie ze moet vechten. In feite zijn dit slechts hallucinaties, waanideeƫn en vreselijke illusies veroorzaakt door het onderbewustzijn.

Download Hellblade vanaf augustus 2017, deze datum wordt aangekondigd als de officiƫle lancering van het project. Uit de videoclip van de studio kan worden gezegd dat dit een eersteklas product is met een enorme wereld en geesten zijn gemaakt.

  • Explore terrain
  • Items
  • opzoeken
  • Fight monsters
  • Verbeter je vaardigheden

Interessante feiten.

Voordat je in Hellblade speelt, zul je waarschijnlijk geĆÆnteresseerd zijn om er enkele interessante details over te leren. Ze creĆ«erden bijvoorbeeld een vechtsysteem en nodigden stuntvrouw Chloe Bruce uit, die de understudy was van Daisy Ridley tijdens het filmen van Star Wars in de 'Force Awakening'.

De hoofdrol in Hellblade werd gespeeld door Melina Yurgens, maar in feite is ze geen actrice, maar bezig met videobewerking in een ander project. Ze speelde tijdelijk de rol van Senois terwijl de zoektocht naar een permanente actrice werd uitgevoerd. Het team besefte echter dat Melina snel de rol op zich nam en uitstekend werk leverde, en bood haar daarom aan om door te werken tot het einde van het beeld.

Hoewel het meisje het erover eens was, was ze in het begin vreselijk verlegen en vroeg ze haar collega's zelfs om zich af te wenden of het licht uit te doen als ze te emotionele scĆØnes moest uitvoeren. Maar werk aan jezelf en workouts in de sportschool zorgden geleidelijk voor vertrouwen in haar en verlegenheid was niet zo sterk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more