Bladwijzers

Hellgard

Alternatieve namen: Hellgard

Online Hellgard - een gratis browser-based MMORPG spel gemaakt in de stijl van de fantasie, bewoond obortni, vampieren en inquisiteurs.

Dus wat zou het spel start, moet u zich registreren Hellgard:

  • Om uw e-mail en wachtwoord in te voeren
  • Om een ​​teken te kiezen
  • Wijs een karakter naam

Met betrekking tot de personages in het spel Hellgard: er zijn drie races, inquisiteurs, Weerwolven en Vampieren. Elk ras biedt een keuze van de mannelijke of vrouwelijke geslacht.

Laten we eens kijken naar deze races:

Inquisiteurs - ze jagen gevaarlijk voor de mens wezens en beschikken over bovennatuurlijke krachten

Weerwolven - moedige en meedogenloze wezens die zijn klaar om te vechten, met zowel vampieren en inquisiteurs, en met zichzelf;

Vampires - vampieren, ze houden van bloed, maar sommigen de voorkeur van de mens, en sommige puur dier.

In Hellgard spel, elk karakter, zijn er vijf van de meest belangrijke parameters:

Vermogen - impact op de arbeidsslag;

Build - invloed op de toename van het aantal levenspunten en armor;

Agility - beïnvloedt de fraude;

Intelligence - een impact heeft op het aantal punten van energie, magie verdediging en aanval;

Luck - invloed op de kritische staking kans.

In de toekomst, speel het spel online Hellgard, met elk nieuw niveau of een bepaalde ervaring, kunt u selectief verhogen deze parameters, maar het is noodzakelijk om te overwegen wat het elke parameter zal beïnvloeden en verhogen het een dat is noodzakelijk voor u om overwinningen te bevorderen.

In elk van de races in de online game Hellgard, heeft zijn eigen unieke stad en een unieke vorm van karakterontwikkeling, bovendien, elk personage heeft een eigen wapen en rechtsmiddelen, de richting van de ontwikkeling en individuele beroep (shahterstvo, rybalstvo, het verzamelen, de handel ). Om de ervaring in Hellgard online spel te verbeteren, zal je nodig hebt om deel te nemen in de passage van talrijke en spannende quests, en het uitvoeren van verschillende taken. World spel online Hellgard bestaat uit vele pittoreske locaties, dat is de thuisbasis van verschillende wezens en monsters. Hier zijn enkele van de voorstellingen van locaties: Serenity Valley, Finger Serfirota, pad veld, vechten om te overleven, Labyrinth, Kameliard, jachtgebieden Kameliarda, Teorot.

De ontwikkeling van je personage in het spel hangt af van factoren als persoonlijke ervaring en de naleving van de vorderingen betreffende de moraal uitverkoren geslacht. Daarom Nellgard spelen moet je aandacht besteden aan hun reputatie.

Opgemerkt dient te worden dat het spel Hellgard online spelen, zul je een unieke hebben, voor games, zoals de mogelijkheid om eigen huisdieren (dieren) die zo toegewijd aan zijn meester, dat ze bereid zijn om te vechten, dat zou zijn meester te beschermen. Kopen van een huisdier kan de trainer hebben.

Een paar woorden over hoe om Hellgard spelen, kun je verdienen. Hier zijn een aantal opties: het voltooien van quests, verzamelen waardevolle drop, handel dingen, en met de hulp van hun vrienden (via info Player).

Het vechtsysteem in het spel Hellgard gebouwd in real time, waar naast de gebruikelijke gevechten, kunt u deelnemen aan massale gevechten dodelijk. Want wat zou spelen Hellgard interessant was, het spel heeft de mogelijkheid om clans te maken.

Aan het einde van de evaluatie, de volgende: het spel is niet voor watjes, hard genoeg, met goede graphics en sound design. Doe mee met het spel na Hellgard, zult u geen spijt dat besloten om zelf uit te proberen in de rol van een van de voorstellingen van personages in dit spel.

Dus, Hellgard cheque voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more