Bladwijzers

Heroes in the Sky

Alternatieve namen: Heroes in the Sky

Game Heroes in the Sky - is een multiplayer spel in de stijl shooter. Heroes in the Sky Online stuurt u tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar je kunt spelen op de zijkant gekozen legioen.

In Heroes in de Sky U kunt spelen zowel aan de kant van de nazi's, of aan de kant van de geallieerden. Ze hebben elk hun legioenen van vliegtuigen.

Om te kunnen spelen in de Heroes in de Sky U moet uw computer aan de volgende systeemvereisten te houden voldoet:

Processor: P 4 1. 6 GHz

Geheugen: 1024 MB

Video: Video 3 D 128 MB

Besturingssysteem: Win 2000 / XP / Vista

Internet: High Speed.

Nu Online Heroes in the Sky is een zeer eenvoudige registratie. Je hoeft niet veel moeite moeten in de volgende items in te vullen:

1) Vul uw naam. Uw naam moet in Latijnse letters worden ingevoerd.

2) Vul uw e-mail.

3) Denk en schrijf uw wachtwoord.

4) Lees de License Agreement en de terminologie van het spel.

5) Vervolgens vinkt u het desbetreffende vakje dat u akkoord gaat met de voorwaarden en licentieovereenkomst.

6) Druk « Play » .

Na dat, kunt u veilig het spel te starten.

Game Heroes in the Sky online in het Engels geschreven. Nog Russische versie.

Voordat in Heroes in the Sky spelen, moet u alles te weten over de functies:

- Campaign Mode. In deze modus moet u alle test-campagnes die zal plaatsvinden in de Europese en de Stille Oceaan fronten passeren. Deze tests zullen u zo samen met haar bondgenoten, en alleen te overwinnen.

- Attack en Defend Mode. Dit is een klassieke manier van elke shooter. Hier vindt u belangrijk zijn om de taak te voltooien: om de vijand te breken, te vangen of te vernietigen. Zij die hun territorium te verdedigen, verdedigen de noodzaak bedacht plan en ons doel te bereiken.

- Skirmish Mode. In deze modus kun je echt proberen hun hand. Er is sprake van een dergelijke situatie, als een tegen allen. Je doel - is om zoveel mogelijk vijanden te vernietigen.

- Occupational War Mode. In deze modus moet u de bezetting van een massale aanval overleven. Hier ben je met je vrienden aan de kant van de Stille Oceaan of de Europese front. Uw taak is om te bewijzen dat je de sterkste bent. Deze modus wordt beschouwd als de meest krachtige in online Heroes in the Sky.

- Raid Mode. Mode invallen spelers samen in vier teams van vier. In deze modus is het doel - zo veel mogelijk punten te scoren in de strijd, in plaats van je tegenstander. U kunt ook spelen met je vrienden tegen de campagnes gerund door de computer zelf. Als je de overwinning in deze strijd te bereiken, kunt u zich een kampioen van het spel Heroes in the Sky Online terecht overwegen.

Afhankelijk van welke kant Heroes in the Sky je speelt, zult u de volgende componenten nodig:

1) Fascisten . Je zult in staat zijn om de vijf takken van vliegtuigen te gebruiken. En andere takken van vliegtuigen: Duitsland, Italië, Japan, Gunner en Bomber. Deze vliegtuigen worden beschouwd premie.

2) geallieerden. U kunt de vijf takken van vliegtuigen te gebruiken. Voor de premium-klasse vliegtuigen geallieerde omvatten: de Sovjet-Unie, Engeland, de VS, Gunner en Bomber.

Welkom in de Tweede Wereldoorlog!

 

Heroes in the Sky online registratie