Bladwijzers

Helden van de Gaia

Alternatieve namen: Helden van de Gaia

Deze strategie - een ander meesterwerk van Aeria Games. Veel spelers zeggen dat het spel Heroes of Gaia heeft veel te maken met een favoriet van gamers serie Discipelen, maar in feite is dit project heeft zijn eigen individuele en unieke charme. Het spel is zeer interessant en staat vanaf de eerste minuut om u te verleiden met zijn plot. Prachtig uitgevoerd graphics kan niet anders dan bewondering en kwaliteit gameplay verdubbelt alleen genot. Kortom, als je van strategie online, dan is dit spel - wat je nodig hebt.

Met Heroes of Gaia online zul je in staat om nieuwe gebieden te verkennen en veroveren ze als ze bouwen hun kastelen en gebouwen. Gemaakt van middelen die u regelmatig kan een winst te maken, zelfs wanneer u niet zal worden in het spel. Bent u in staat om middelen te verzamelen zal onmiddellijk na het opnieuw in het spel. Je moet je imperium op te bouwen, single-status. Dat wil zeggen, zal je rug niet een groot leger, en al je prestaties zullen zijn uitsluitend uw persoonlijke verdiensten. Wees verstandig en wijs strijder, altijd proberen de beste aanpak van de vijand. Je moet vredesverdragen en allianties te sluiten, wat vechten en de strijd vijanden houden - allemaal ter wille van een dag over je praten als de meest dappere en machtige keizer.

Dit is een online spel, maar omdat je al moet worden voorbereid op het feit dat de Heroes of Gaia registratie nodig zal zijn om te beginnen. De game-interface is nog niet aangepast voor Engels-sprekende gebruikers, maar je verwarren dit feit moet niet - beheersen het spel zo simpel dat je in staat om het te achterhalen, zelfs zonder de hulp van het woordenboek, inclusief een volledig ingevuld inschrijfformulier. Merk echter op dat voor de wedstrijd, moet je downloaden en installeren van de Unity Web Player, die verder zal helpen u om te spelen zonder problemen direct vanuit uw browser.

Om registratie te beginnen, druk op de «Plat Gratis», die is gelegen aan de onderkant van het spel scherm.

Voordat u het inschrijfformulier te openen, vullen dat u kunt beginnen met Heroes of Gaia spelen. Volg alle aanwijzingen van het systeem en alle velden in de volgorde in te vullen (u nodig hebt om een ​​naam en wachtwoord opgeven om het kantoor in te voeren, en noteer het adres van een elektronische doos).

Als u wilt, kunt u het registratie proces, waaraan in het project te omzeilen, met behulp van gegevens uit hun pagina op Facebook. En als deze tenminste als je eenmaal hebt het spel gespeeld vanaf Aeriya, dan zal je niet nodig hebt eigenlijk registreren - je klaar bent met deze nog op de eerste vergadering met het project.

Voordat u begint met het spelen van het spel Heroes of Gaia, zal je nodig hebt om een ​​game server kiezen. Uw belangrijkste taak - te pompen en te ontwikkelen zijn karakter, naar de overwinning punten te krijgen. Het spel heeft een aantal grote wedstrijden karakters:

People.

Elves.

Orcs.

Undead.

Het project staat voor u meer dan 40 miljoen spelers over de hele wereld. Opschieten en u zich te bewijzen op het slagveld. Kan het nu doen, want om Heroes of Gaia GRATIS spelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more