Favorieten

Heroes of the Realm

Alternatieve namen: HotR

Game Heroes of the Realm - browser-based strategie spel handel. Makers van het spel geeft je de kans om in de wereld van de fantasie personages die het koninkrijk nodig. Waarvan de oprichting is uw belangrijkste doel in het spel.

Wanneer besluiten Heroes of the Realm spelen moet u ervoor zorgen dat de systeemvereisten van het spel Heroes of the Realm met de parameters van uw computer. In principe is de machine opgehoopt parameters hier niet nodig, maar toch:

• processorsnelheid - 2 GHz

• RAM - 1 GB

• Harde schijf - Minstens 2 GB

• verbinding met het internet.

Ervoor zorgen dat alles goed gaat, kunt u beginnen met het spel te ontwerpen. Heroes of the Realm registratie vrij is niet ingewikkeld, maar vereist begeleiding waarheidsgetrouw gegevens

1. Inloggen op de officiële website van het spel Heroes of the Realm;

2. Kies Sectie - beginnen te spelen;

3. voordat u een keuze uit een van de servers zal hebben;

4. na selecteert u de server die u nodig hebt om gegevens in te voeren als je al geregistreerd - je kiest het venster genaamd "gratis te spelen" en maak uw account,

5. voer een naam in die zal worden gebruikt in de toekomst;

6. voert u het adres van uw huidige e-mailadres;;

7. bedenken en opschrijven een wachtwoord bestaande uit 6-15 tekens

8. Herhaal het wachtwoord en het wachtwoord niet opgeeft als nergens anders;

9. Selecteer een beveiligingsvraag;

10. Schrijf het antwoord op de bovenstaande vraag, onthouden;

11. aangeven wie u over het spel verteld;

12. aanvinken als u de spelregels;

13. vinkje als u al dertien jaar geïmplementeerd

14. tik - gratis spelen.

Nu ben je in het spel. En je moet aan de Heer worden en bouwen zijn koninkrijk.

In de Heroes of the Realm, kunt u een van de personages spelen, en ze zijn hier maar liefst driehonderdvijftig.

Game Heroes of the Realm online biedt u deze koninkrijken

• Venizin;

• Kiriti;

• Adriago.

Venizin - heeft vruchtbare grond en goed weer, zodat grote hoeveelheden voedsel en rijkdom. United Empire uit het hele continent. Actief verzamelt militaire kracht die het continent weer zou verenigen.

Kiriti - dit rijk werd opgericht door de Derde prins rijk Venizin. Er zijn enorme bronnen van erts. Hebben de ambitie om een ​​imperium opnieuw te creëren.

Adriago - werd opgericht tweede prins van het rijk. Er zijn goede middelen magische steen van de grond. Klaar om te wreken twee van zijn broers voor verraad.

Taak om een ​​van de rijken te herbouwen.

Heroes of the Realm online kunt u uw leger te bellen, om hun prestaties dan de verdediging te slaan zijn koninkrijk tegen aanvallen van vijandelijke troepen te verbeteren. Als u uw koninkrijk op te bouwen uit het slot.

HotR spel is een spel met een primitieve stijl graphics anime, en specifiek, maar een geschikte voice acting. Gepresenteerd vrij eenvoudig de strijd, maar het is niet belangrijk. Na de wedstrijd maakt het mogelijk om uw meest onverwachte doordachte strategische ideeën te realiseren.

Zie voor jezelf. Voltooi het spel Heroes of the Realm en u tevreden zult zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more