Bladwijzers

Heroes Of The Sword

Alternatieve namen: Heroes Of The Sword

Heroes Of De Sword Online - gratis browser-based multiplayer game met de gevechten in real-time. Je tegenstanders zullen leven spelers. In de rol van een krijger bevindt u zich in de stad vliegende eilanden, waar hij zich zal laten zien in al zijn glorie. Verplaatsen van het spel kaart, zal je de vijanden op je weg vernietigen, die met evenveel verlangen om je dood hunkeren. Naast een verscheidenheid aan gameplay gevuld met taken. Quests geven de mogelijkheid om geld te verdienen om wapens en periodes te kopen. In deze RPG zul je level veroveren na niveau, het verkennen van elk van hen, en in de tijd wordt sterker. Spel Heroes of Might biedt een kans om een ​​echte held te worden, dus mis deze unieke kans is!

Interessant, proberen te spelen Heroes Of De Sword kan als gast. Dat wil zeggen, zonder een account. Maar in dit geval, je prestaties worden niet opgeslagen. Als u wilt dat de begonnen zakelijke behoefte blijven Heroes Of De Sword registratie, die ik moet zeggen is heel simpel en snel. Je moet een paar velden in een speciaal formulier in te vullen: spelersnaam emeyl, wachtwoord, herhaal wachtwoord, geboortedatum. Maar eerst het teken dat u wilt bedienen kiezen. Houd in gedachten dat de registratie akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst. Het is dus nuttig om vooraf de regels lezen. De systeemvereisten zijn niet ongerust, want het project is niet geheel denkbeeldig in deze zaak en voor de gameplay vindt u de meest gewone gemiddelde computer configuratie nodig. Overzicht verbinding maken met het World Wide Web. Internet wonderen echt werken en je thuis te zitten, in staat om een ​​duik in de spannende sfeer Rubilovo, beleef al het lawaai van gevoelens, die in staat is om een ​​echte krijger te ervaren.

Heroes Of De Sword Je zal spelen met wapens. Echter, in tegenstelling tot soortgelijke browser games, types kogel afwezig zijn. Om de speler te helpen wordt alleen gegeven scherpe wapens. Namelijk, zwaard, bijl, hamer, club, syurikeny. In het begin krijgt u de kans om opleidingen te volgen om te begrijpen hoe je wapens om te gaan. Ook beschikbare wapens om spreuken en artefacten te gebruiken. En dit alles is het selecteren en aanpassen u kan doen! Een bezoek aan een smid, je koopt een krachtig wapen, en als je erin slaagt om de toren van magie hier om te zul je verschillende magische artefacten en spreuken (wind, water, vuur, bliksem en de dood) te krijgen.

Tijdens gameplay held gepompt en ontwikkelt. Een profiel is een distributie prestatie punten op vaardigheden vechter. Parameters zoals behendigheid, bescherming, gezondheid, magie, kracht en geluk hebben de neiging om te verbeteren.

Ja, Heroes Of De Sword spel - een wereld ziedend avontuur wereld waar het gevaar loert van alle kanten . Waarom zijn enige schermutselingen tussen vastberaden tegenstanders in de arena. Maakt een verscheidenheid aan gameplay en de aanwezigheid van verschillende modi: solo, wand tot wand, of capture the flag. U kunt zelf testen in elk van hen! Maar naast memorabele gevechten, Heroes Of De Sword online staat bogen op het hebben van een speciale praatje waarin de mensen zich zo aangenaam gezelschap, dus en oprechte metgezellen. Elke deelnemer heeft het recht om chatberichten te schrijven om hun mening over elk onderwerp uit te drukken.

Beste fans van spanning, vindt u vele interessante dingen te vinden. Het belangrijkste ding - zeker gaan naar het doel, volg de weg van beginner tot de ervaren krijger en krijg veel aangename emoties. We kunnen alleen maar wensen u veel geluk en een aangename ervaring!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more