Bladwijzers

Held nul

Alternatieve namen: Hiro Ziro

Hero Zero-game is een gratis browsergebaseerde MMORPG in de vorm van een online simulator waarmee je vanuit het niets je eigen held kunt creëren. Het spel is grappig, zeer geschikt voor werkpauzes of vijf minuten als je wilt afleiden of de tijd wilt verdrijven. Pas je personage aan je speelstijl of mode aan, mis de kans niet om andere spelers uit te proberen en goud te krijgen in deze leuke en opwindende race. Wat kun je van een simulator verwachten? Ter wille van roem en ervaring wordt spelers aangeboden om missies te voltooien, een avatar voor zichzelf te kiezen, hun personage te trainen en de kenmerken ervan te verbeteren voor het uiteindelijke doel - een superheld Hero Zero worden. De makers van Hero Zero Online hebben hun best gedaan op het gebied van de gameplay - ze hebben allemaal gelijk met gevoel voor humor! Afbeeldingen laten je niet in slaap vallen of je vervelen.

Hero Zero is geschikt voor elke gebruiker - zelfs als je de eenvoudigste computer hebt, is een internetverbinding en elke browser voldoende. Hoe registreert Hero Zero zich? We klikken op het veld "Create a hero! ". Het geslacht en het uiterlijk van het personage kiezen:

 • Ogen
 • Hoofd
 • Kapsel
 • Neus
 • Huidskleur
 • Rot

Sla vervolgens het personage op door de velden in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden van het spel:

 • Naam
 • E-mailadres
 • Wachtwoord

Dat is allemaal registratie in het spel Hero Zero! Nu kunt u het spelproces starten.

Allereerst wacht u een taak, nadat u zich vertrouwd heeft gemaakt met de voorwaarden waarvan u doorgaat met de implementatie, rekening houdend met de hiervoor toegewezen tijd. Nadat je ervaring en punten hebt ontvangen als beloning, heb je de mogelijkheid om een u200bu200bheld of heldin te pompen door te kiezen uit de voorgestelde kenmerken:

 • sterkte is een indicator van de schade die je aanricht tijdens stakingen (laatste pompen);
 • De taaiheid van
 • is een maat voor het aantal slagen dat je kunt nemen (derde in belang);
 • intelligence is een indicator van de kans op een voltreffer (prioriteit voor pompen);
 • intuition - helpt om vijandelijke slagen te voorkomen (prioriteit voor pompen).
Het is tijd om naar de winkel te gaan en uniformen te kopen om het spelen in Hero Zero leuker te maken, de uitrusting naar wens op te halen, laten we vechten met andere spelers. Als je hebt gewonnen, ontvang je een beloning in de vorm van verschillende beloningen. Maar dat is niet alles, er wachten veel taken, gevechten, prijzen en verrassingen op je, laten we teruggaan naar de prijzen. En dus is de huidige valuta in het spel

 • Munten
 • Donuts
Er zijn

munten nodig om van alles te kopen. Ze kunnen worden verkregen om taken uit te voeren, te werken, veldslagen te winnen en om andere items te verkopen Donuts zijn een nuttig iets. Handig voor het kopen van verschillende genotsmiddelen en andere nuttige artikelen. Waar kan ik donuts krijgen? In de patisserie, waar anders! Wat kun je nog meer doen tijdens het spelen van Hero Zero? Laten we gaan trainen. Hier kun je elke vaardigheid trainen en aanscherpen. Je kunt het trainingsproces versnellen met donuts! Dat klopt, tijdens de training verwijderen we al het onnodige en schadelijke in ruil voor het verbeteren van de held. Nadat je bent opgepompt, kun je een duel aangaan, nadat je je kracht hebt gemeten. Hier zie je het resultaat van je vaardigheden, het spel kan overigens collectief gespeeld worden. Maar echt, waarom zou je tijd alleen doorbrengen, als je je eigen team van loyale vrienden online kunt samenstellen en samen kunt knallen! Er zijn veel activiteiten in het spel, je zult je niet vervelen, en zelfs de plot van het spel is humoristisch. Veel plezier in het algemeen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more