Bladwijzers

Holy War

Alternatieve namen: Heilige Oorlog

Middeleeuwse religie en hun trouwe fanatici, de kruistochten en de confrontatie van hele naties - is geen gemakkelijke werkelijkheid Holy War online. Er is geen plaats afvalligheid of lafheid, alles gebeurt in naam van God en met zijn toestemming ...

Online game Holy War draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de browser-based role-playing games middeleeuws thema. Bereiken succes en overwinning op de vijand, kan je gewoon volgen de overtuigingen van hun religie, die u accepteert bij het registreren. Naast de globale keuze - religieuze gronden (Knight katholieke-islamitische Saracenen en heidenen), registratie in Holy-War game zal vereisen dat u om te beslissen wat voor wereld je wilt leven - de genodigden zes. Nou, dan des te meer prozaïsch - om een ​​unieke naam te maken, voert u het adres van de huidige e-mailaccount, accepteren gebruikersovereenkomst en inschrijving op deze Heilige Oorlog is voorbij.

Sinds de held automatisch werd verkozen (Holy War Online registratie is geen ruimte voor vrijheid van keuze, als zodanig), geef het een uniek en geven de individuele functies zal je niet lukken.

Holy War online game, waarin alle gesprekken plaatsvinden tussen vertegenwoordigers van de oppositie, een wedstrijd - tussen mensen. Aanhangers van verschillende religies (behalve fanatieke toewijding) verschillende individuele vaardigheden en capaciteiten, militaire munitie en wapens. Vervolgens, het opdoen van ervaring en het verdienen gouden munten, kunt u kopen voor je personage nieuwe armor, schilden, wapens en uitrusting. Bovendien, in de winkels nog een heleboel dingen - van het vechten hengsten om magische elixers.

Holy War Game Online biedt een breed scala van quests om te gaan en het oplossen van een groot aantal game problemen. Natuurlijk, de belangrijkste rode draad van de acties van een ridder van de Orde is om je eigen te maken. Op zijn minst moet dit streven. Misschien is uw bestelling niet onmiddellijk machtige en glorieuze, maar heb geduld. Speel Holy War nodig stadia, turend in vijanden, het oplossen van acute problemen, hun coachingsvaardigheden. Met betrekking tot het laatste punt, is het goed om te oefenen op hun eigen grondgebied, zodat de mijnen en zet zijn nederige stulp in een majestueus kasteel waardig hoofd van de orde.

Om bronnen te halen is niet nodig om iets speciaals te doen, gewoon actief spelen van het spel online Holy War. Misschien voor sommige spelers diefstal en mishandeling - uit de gewone methoden, maar hier zijn ze legitiem. Op het snijvlak heeft speciale eigenschappen - ". Attack" "Aanvallen", "Loot", Speel het spel Holy War online is handig voor het feit dat u het niveau van de tegenstander kan kiezen - dit geeft je een lijst van kandidaten, die kan worden aangevallen geven. Daarnaast is er een tijdslimiet en kunnen aanvallen identificeren.

Maar niet per se verdienen overvallen - gaan werken of wordt een huurling die dienst doen op contractuele gevechten. Beschikbaar voor gokkers wedden spellen en weddenschappen.

En waar is de plaats van de religie, vraagt ​​u? In de gevechten PvP - wij antwoorden! Wanneer geregeld gevecht - de volgorde tegen de beschikking, dan is dat waar de hete strijd, inzet en verdedigen hun ideologie. Bouts formaat duels op de totale bestelling wordt bepaald de winnaar.

Opgemerkt dient te worden dat de Heilige-War spelen op het eerste gezicht nudnovato plaatsen, mogelijk als gevolg van het feit dat voor de speler niet uitdagingen met zich meebrengen, en er is geen plaats verhaal quests. Maar er is iets anders dat niet minder draagt ​​- en de unieke sfeer van het middeleeuwse ridderlijkheid, de gelegenheid om zich te uiten in verschillende gedaanten (van krijger tot de prediker) en, natuurlijk, genoeg om te vechten voor de gemeenschappelijke zaak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more