Bladwijzers

thuiswereld

Alternatieve namen:

Homeworld is een van de eerste ruimtestrategiespellen waarin de ruimte echt driedimensionaal is gemaakt. De graphics in de heruitgave zijn aanzienlijk verbeterd en verbeterd. Het geluid hoefde niet veranderd te worden en alles is op een redelijk goed niveau.

Een spel over een ras van mensachtigen genaamd de Higari, die erg op mensen lijken. In de loop van de evolutie leerden ze ruimteschepen te bouwen en gingen ze de ruimte in. Daar ontmoetten ze veel intelligente beschavingen in verschillende stadia van ontwikkeling. Een van hen, Bentussi, hanteerde een krachtig artefact genaamd de Core, een overblijfsel van een verdwenen voorloperrace. Door dit artefact kon hun vlaggenschip een subruimtetunnel openen en onmiddellijk over grote afstanden bewegen. Het was deze beschaving die de Higariƫrs hielp de technologie van een kleine sprong onder de knie te krijgen, waardoor ze veel sneller in de ruimte konden bewegen.

Enkele decennia later begon in de melkweg een oorlog om neutrale systemen, waardoor de Higari na enorme verliezen in enkele tientallen werelden werden verdeeld. Om vrede te bereiken, werd de Unie van Volkeren opgericht, die alle geschillen moest oplossen, maar dit werkte niet en leidde tot een nog vernietigender oorlog. Tijdens de gevechten bleek het tweede grote artefact, hetzelfde als de Core uit Bentussi, in handen te zijn van Higaryan. Maar door een reeks ongunstige gebeurtenissen stortte het schip met de Core neer op een onbewoonde planeet.

De overlevende bemanningsleden hebben generaties lang technologie nagebouwd en een kleine natie op deze planeet gevormd. Nadat ze de ruimte opnieuw konden betreden, hadden ze het geluk de Kern te vinden met een kaart van de locatie van de wereld van Higar, hun thuisland. Er werd besloten om een reis te maken en terug te keren naar hun geboortewereld.

Voor dit doel werd een enorm schip genaamd de Moeder gebouwd, het meisje Karen werd aangesteld om het te leiden, wiens geest verbonden was met de controle, waardoor ze deel uitmaakte van het schip.

Tijdens deze reis moet je haar helpen de weg te wijzen om een ver doel te bereiken.

Het hele spel bestaat uit 16 sprongmissies.

In elk van de plaatsen ontmoet je sterke vijanden. Ze moeten allemaal Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n worden verslagen.

Het moederschip heeft alles wat je nodig hebt om te winnen. Je krijgt de ontbrekende middelen en technologieƫn tijdens het spel.

  • Nieuwe schepen bouwen
  • Mijnbronnen van nabijgelegen planeten
  • Onderzoek technologieĆ«n en creĆ«er nieuwe scheepsontwerpen

Naast de hoofdverhaalmissie heb je de mogelijkheid om extra missies te kiezen. Door elk van deze zijmissies te voltooien, kan je vloot sterker worden of je vijanden verzwakken.

In het begin is het misschien een beetje vreemd om in de 3D-ruimte te navigeren, maar met de tijd zult u eraan wennen.

Actieve pauze tijdens gevechten stelt je in staat om de volgorde van acties van je vloot op het slagveld te plannen.

Er zijn veel klassen oorlogsschepen, van enorme kruisers tot kleine manoeuvreerbare jagers.

Na het verslaan van een vijand, haast je niet om te springen. Verzamel de overblijfselen van de vijandelijke vloot, bestudeer technologieƫn, verbeter en moderniseer je schepen.

Homeworld gratis downloaden op PC zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiƫle website.

Start het spel snel, de Higari-beschaving kan niet zonder jouw begeleiding!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more