Favorieten

Hoppenia online

Alternatieve namen: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia online - gratis browser is een fantastisch spel dat elementen van de strategie en Manager combineert. In een nieuwe mysterieuze wereld die voor je open om online Hoppenia spelen, zul je je eigen woonplaats maken, vullen haar magische huisdieren, die zorg zal dragen, om te vechten en om samen te werken met andere spelers. Om Hoppenia spelen Uw computer moet voldoen aan de volgende minimale systeemvereisten:

- Processor: P4/Celeron 1. 2 + of Athlon MP / XP

- Ten minste 512 MB geheugen (optimaal 2Gb)

- Direct 3D compatibele videokaart

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Internet aansluiting

De deur naar deze verbazingwekkende wereld je Hoppenia registratie openen. Om Hoppenia afspelen te starten, niet nodig om de game client downloaden en installeren. Doe mee met het spel vereist de introductie Hoppenia volgende gegevens:

1) Een sterk wachtwoord

2) E-mail (het eigenlijk bestaat)

3) brengen Naam van het karakter voor wie word je spelen

4) de code

Hoppenia De registratie is nu voltooid en u kunt op de knop Afspelen. Welkom schuit in het conflict tussen leven en Keepers Guardians vuur na het selecteren van de positie van een van de partijen.

Keepers van het leven geloven in de kracht van het wetenschappelijk proces, dus de noodzaak om de ontwikkeling van belangrijke technologieën te overwegen. Als er geen noodzaak om te vechten, zouden ze hebben genoten van het rustige leven op hun eilanden.

Guardians of Fire droom van een snelle verovering van de archipel. Zij geloven dat het gebruik van geweld controle over alles kunnen krijgen, en het houdt niet op hun vermogen om te vallen nioluni oefenen.

In het algemeen online game Hoppenia verdeelt personages in twee soorten:

1) CAEP

2) Nioluni

U betreedt deze wereld in de vorm Sayera. CAEP gastheren magische dieren - nioluni. Beginner CAEP heeft het recht om een ​​huisdier te kiezen, maar tijdens het spel het aantal, natuurlijk, verhoogt. Driedimensionale gevechten in dit spel beschikbaar zijn, uitgevoerd door middel van nioluni, want ze zijn uw gladiatoren. Slag voorkomende onderling Sueur, genaamd toernooien. U kunt deelnemen aan toernooien elementen, beginners en doorgewinterde jonge Sayera. Aangezien we het hier over het systeem van PvP, dient te worden vermeld dat in het spel moet je soms gaan in de strijd met NPC's die ook bewoners van de virtuele wereld Hoppenia.

Nioluni - zijn dieren die de voogdij van hun opdrachtgevers. Er zijn parameters die dieren uithoudingsvermogen (bedrag), behendigheid (mobiliteit, snelle reactie op stakingen), nauwkeurigheid (het vermogen om het gedrag van de vijand te voorspellen), kracht (fysieke component dat verantwoordelijk is voor de kracht beroerte), wijsheid (kunt u goed te gebruiken magische spreuken in de strijd) . Welk dier zou jij kiezen, zal het zijn voor-en nadelen hebben, omdat elk type de bovenstaande kenmerken zijn ontwikkeld om in meer of mindere mate. In het spel Hoppenia aanwezig

- Beren

- Wolves

- Cow

- Monkey

- Tijgers.

Leisurely beren lijken soms lui. Maar ze boos, onzorgvuldig tegenstander letterlijk een vijfde hoek zoeken. Dikke huid van een beer kan niet worden beschadigd door een wapen, en de ongelooflijk sterke slagen om mezelf beter niet te testen.

Het belangrijkste voordeel van de wolven overwogen behendigheid. In strijd is het zeer moeilijk de wolf schade zetten. Hen vreemd barmhartigheid en ze kennen hun job.

Wise koeien bereikte diepe kennis van magie, zodat het gebruik ervan kan iedereen op zijn pad te vernietigen.

Quick apen in staat om de meeste aanvallen af ​​te weren. Ze zijn meesters gebruiken psychologische aanval omdat tijdens het gevecht en nog steeds lukt om de vijand te beschimpen.

Tijgers zijn zo winterhard die blijven vechten, ondanks het bloeden wond. Direct knipperende woede helpt tijger toegepast accurate en dodelijke klappen.

Alle nioluni leven in de tempel. Je voedt ze, trein of gewoon communiceren. Maar het gebeurt dat het noodzakelijk is de nioluni Hospital (gezondheid te herstellen) verminderen. Gebeurt, moet u het dier naar de Tower of Magic Academy (voor het leren goocheltrucs en fysiek).

Speel het spel online kan Hoppenia gebruik van dergelijke locaties

- Residence

- De Adventist

- Caves.

Residence - is uw persoonlijke eigendom, waar het hoofdgebouw is een herenhuis. Daarnaast zijn er vele andere gebouwen voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld, een vissershut voor het vangen van vis of bedrijf voor de productie van graan. CAEP moet periodiek een omweg naar de processen die zich voordoen op het grondgebied van zijn bezittingen te bewaken.

Adventist City - de hoofdstad Hoppenii. Hier gevestigd arena, veiling, stadhuis, huis master kamer is beschikbaar voor alle clans Sueur. Bijvoorbeeld, kunt u een klacht indienen bij de stad om deel te nemen in de strijd die zich in de arena.

Path loopt door de stad Caves. Hier kunt u niet alleen winnen van de wilde nioluni maar ook krijg je een aantal waardevolle dingen.

Hoppenia online spel biedt de volgende bronnen:

- Diamonds - de meest waardevolle. Met hun hulp, activeert u diverse bonussen.

- Goud - basic monetaire eenheid, kunt u de benodigde goederen te kopen.

- Bouwmaterialen - hout, steen en klei. U kunt alleen via de Kamer van Koophandel.

- Voedsel voor het voeden nioluni (graan, vlees, vis, enz.

Ga nu spelen en stem zelf voordelen Hoppenia. U zult zeker graag eenvoudige en toegankelijke interface van het spel. De aanwezigheid van achtergrond informatie zal helpen in moeilijke tijden. En het gebruik van het voorgestelde systeem van verwijzingen zal het spel nog interessanter te maken. Na het spelen met vrienden je uitnodigt zal veel eenvoudiger en spannender!

Speel het spel online Hoppenia zal bewegen door de levels. Om te beginnen om te laten wennen, passeren plot taken. Verder verbeteren van het niveau zal worden beoordeeld door uw ervaring. Beste gamers, elk nieuw level brengt zijn eigen voordelen, dus voortdurend streven om vooruit te komen om een ​​kans om te genieten en trots zijn op hun prestaties te krijgen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more