Bladwijzers

Hounds

Alternatieve namen: Hounds

Hounds - multiplayer computerspel in de derde persoon, in deze thriller genre. Spel Hounds, gemaakt Koreaanse studio, vooral voor fans van hevige gevechten met buitenaardse wezens. Die niet een normaal leven wil geven. Hier vindt u hier een van de militaire groep, die als eerste aan de hulp van gewone burgers te komen.

Laten we geen tijd verspillen en ga direct naar het podium, bekend bij elke wedstrijd, maak je een account met het spel. Spel Hounds registratie, zoals met elke computer game, niet veel inspanning te leveren en geen problemen geven. Standaard:

  • Schrijf een e-mailadres;
  • Invent en schrijf uw wachtwoord.

En je jezelf vinden in een wereld van duisternis en horror. Om te beginnen met het spelen van het spel Hounds, moet je je personage te creëren. Kortom, je hebt een standaard set van uniformen en uitrusting. Maar dat is een plus, in de hele gameplay je kunt zijn uiterlijk en wapens te veranderen, tot in kleine details. Het spel kun je gratis Hounds dergelijke functies te maken.

U vindt er een enorme keuze aan wapens en apparatuur in het algemeen. Je personage kan alleen en in een team te vechten dat het zal makkelijker gameplay, maar niet veel.

Naarmate het spel Hounds online uw partner in het spel je vriend kan zijn in de echte wereld.

Fabrikanten hebben gedacht voor de meest fervente fans van vechten tegen monsters meerdere spelmodi:

  • Single mode;
  • Cooperative;
  • Schaal gevechten;
  • Voor online shooters;
  • Destroy bazen.

Single mode - Uw spectaculair gevecht met buitenaardse wezens alleen. Vrij ingewikkeld proces.

Cooperative - vechten schouder aan schouder met vrienden. Maar het wordt meer en tegenstanders, dat is niet veel makkelijker battle group.

Grootschalige gevechten - de strijd aan de gang in het centrum van de stad waar alle krioelt van de monsters, en er zijn een heleboel van je bondgenoten.

Voor online shooters - is bekend bij de spelers regimes om de aliens te bestrijden.

Het vernietigen van bazen - een aparte behandeling op de top, kan niet werken voor iedereen. Strijd met enorme en krachtige leiders van buitenaardse wezens.

Met al dit speelgoed is een groot pluspunt, er is een nadeel. Aangezien het spel in de derde persoon, kunt u het hele proces te zien vanaf de schouder. Je karakter is wat je bijna bestrijkt het hele scherm, is het zeer moeilijk om zich te concentreren op wat er gebeurt in het spel proces. Maar dit uiteindelijk wennen.

Het basisprincipe van het spel - om altijd met veel wapens.

Er wordt gezegd dat de graphics in het spel Hounds, opvallend in zijn realisme en hoge kwaliteit. Eeuwige schemering, spanning om de hoek - moeten we altijd op onze hoede. Escape zal niet werken - ze zijn overal, en hunkeren uw overlijden. Fans hebben niet gezien voor een lange tijd toy horror zo echt. Muziek is ook zijn werk doet en brengt een rilling over de huid. Het spel wint steeds meer willen iets van dit soort spelen.

U kunt beginnen met het spel Hounds spelen. Je hoeft alleen maar te registreren en je bent een krijger in deze donkere wereld van verschrikkingen. Heb een leuke gameplay. Veel succes om te overleven!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more