Bladwijzers

Hoe te overleven 2

Alternatieve namen: Hoe te overleven 2, hoe te overleven 2

Game Overleven 2 wordt aanbevolen om te overleven.

In een vroegtijdige toegangsspel uitgebracht Hoe te overleven 2 in de genres van avontuurlijke rollenspelactie. Fans van zombie-apocalyps Survive 2 kan 29 downloaden. 10. 2015 op platforms:

 • PlayStation 3 en 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Waarom halen mensen afschuw uit? Misschien missen ze de bril en spanning in het leven, dus zoeken ze naar een manier om emoties op te wekken met behulp van computerspellen. Zelfs de cinema kan niet worden vergeleken met spelproducten, omdat het het publiek de rol van een ongecompliceerde waarnemer laat, terwijl in de percelen van speelgoed een persoon in staat is om de situatie te beïnvloeden, zijn karakter te verbeteren en in gevaarlijke avonturen te duiken om het doel te bereiken.

Overleef onder de zombies.

Veel mensen kennen de achtergrond van het eerste deel van het plezier, en nu kun je How to Survive 2 downloaden. De situatie met het zombievirus op Los Riskosn na een paar jaar is niet alleen niet verbeterd, maar wel in een stroomversnelling gekomen. Als wetenschappers aanvankelijk dachten dat ze snel genoeg met virussen zouden omgaan als ze geïsoleerd zouden zijn, maar nu is het duidelijk dat er een wereldwijde pandemie is begonnen.

Iemand probeert alleen te overleven, anderen verzamelen zich in groepen. Degenen die besmet zijn met een vreselijke infectie worden groter en het wordt steeds moeilijker om elke dag te overleven in een rottende, rottende wereld, maar men wil op zijn minst een verre schijn van stabiliteit en welzijn opbouwen. Het belangrijkste is niet om de hoop te verliezen, en misschien zal er ooit een dag komen waarop het mogelijk zal zijn om een ​​formule te vinden die een zombievirus doodt.

Je moet naar Louisiana, maar je kunt alleen op jezelf hopen. In deze helse tijd moet je verdomd gelukkig zijn, slim en slim om een ​​veilige plek te vinden om een ​​kamp te bouwen. Vergeet scouts van scholen. School voor jongens-natuuronderzoekers is niet geschikt voor mannen die proberen een min of meer comfortabel leven te leiden, niet alleen voor zichzelf, maar ook om vrienden te beschermen.

Zorg voor voedsel, water en onderdak, en communiceer ook met verschillende mensen, probeer hun motieven en ambities te begrijpen. Niet alle levende wezens zullen vrienden zijn, omdat plundering en banditisme altijd floreerden, en nu hebben ze de status "legaal". Wat zal een ontmoeting met een charismatische vreemdeling zijn die veelbelovende steun en hulp biedt? Moet ik hem vertrouwen? We moeten het proberen, omdat hij absoluut beter is dan zombies.

spelfuncties.

Hoe Survive 2 op de pc stelt u in staat uw basis uit te breiden, maximaal 16 personen aan te trekken, en met vier kunt u tegelijkertijd bepaalde acties uitvoeren. Tijdens de passage op bepaalde tijden kunt u inzoomen of weggaan om het resultaat beter te zien.

Elk personage levert zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het kamp door het voltooien van taken, het versterken van gebouwen, het verkrijgen van benodigdheden, het maken van gereedschappen, wapens en pantsering. Je kunt zelf helden maken en ze trainen, en ze aanpassen aan de omstandigheden van een moeilijk leven. Kaarten worden willekeurig gemaakt en de personages verkennen de nieuw ontdekte gebieden, tot aan de sloppenwijken van New Orleans.

Pak items op die nuttig kunnen zijn voor het versterken van het kamp en het verhogen van het niveau van de held. Je moet valstrikken bouwen, barricades bouwen en versterken, vaardigheden in workshops onder de knie krijgen, missies voltooien en deelnemen aan raids, en het veranderen van de tijden van de dag met weersomstandigheden zal How to Survive 2 more realism geven.

. Doe alles om je leven te verbeteren in een pandemie-omgeving. Wees klaar om de zombies op elk moment aan te vallen, elkaars rug te bedekken en dan blijf je intact.

systeemminimumvereisten

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Geheugen: 4 GB OZU
 • Processor: Intel i3 3GHz
 • Video's: DirectX 11 compatibel
 • schijfruimte: 8 Gb
 • Geluidskaart: DirectX 11 compatibel
 • DirectX 11
 

Hoe te overleven 2 - Zombie Apocalypse