Bladwijzers

HullyWood

Alternatieve namen: Holywood

Nlayn spel HullyWood - gratis browser-based role playing game, parodiëren het echte Hollywood. Dit is een unieke kans om de stellaire leven te ervaren met al zijn intrigerende vooruitzichten en valkuilen. HullyWood online is een eiland, waar de gastheren een onstuimige, blauwogende in sommige situaties, maar in het algemeen een koele bioscoop. Hier kookt acteren activiteiten en HullyWood registratie kan je een lid. Met de nodige systeemvereisten en verbinding met het internet veilig te voegen in deze virtuele wereld, vol humor.

: Om het spel online HullyWood behoefte spelen

1) Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Geheugen 128 MB

4) Video Card compatibel is met DirectX

Registreer HullyWood - een snel en eenvoudig proces, dat is het invullen van het registratieformulier in en selecteer het uiterlijk van het spel karakter. Niet nodig om de game client downloaden en installeren. Doe mee met het spel HullyWood als volgt:

- Introduceerde de personage (login)

- Doordacht en geschreven wachtwoord

- Password wordt bevestigd door herhaalde toediening

- Het invoeren van uw e-mailadres

- Zet een vinkje dat u akkoord gaat met de voorwaarden van dit project

Welkom op een leuke online game HullyWood! Lopen het pad van eenvoudig tot de top statisticus glorie. Laten een Mega Star is niet zo eenvoudig, maar in feite echt! In deze wereld vol van bedrog, haat, afgunst en macht van het geld is precies hangt allemaal van jou. Het is niet nodig voor het verspillen van je zenuwen. Hard werken, natuurlijk, is niet geannuleerd, maar soms succes in het spel is afhankelijk van de manifestatie savvy. Versla je tegenstanders kan de snelle reactie op de situatie. En laat dus uw acties zal niet altijd eerlijk, maar effectief. Gewoon gewetensvolle onthouden heel lang scenario tot niets leiden. Soms kan het veel effectiever dan een onverwachte klap zijn, zoals ze zeggen onder de gordel. Dus niet te zwaarmoedig zijn, vergeet niet dat je vijanden zijn, bij gelegenheid, zal ook u niet sparen. Echter, ondanks het feit dat van tijd tot tijd moeten drastische maatregelen HullyWood online spel biedt een keuze van hoe een geheel het karakter van je personage zal nemen. Op een verlaten eiland aanwezig:

- Superhelden

- Supervillain

Hearted en respectabel Superheroes zal niemand in de steek laten. Of het nu een klaaglijk miauwen katje in een boom of een zwakke oude dame, die door een gevaarlijk kruispunt - Superheroes alle rush naar de redding.

Supervillain gekomen om precies het tegenovergestelde. Ergeren iedereen, anderen maken allerlei problemen en ongemak van te voren aan de uitvoering van het plan te gaan, ondanks de verontwaardigde kreten van anderen - dat is de basis van hun wereldbeeld.

Maar er is een andere categorie van game karakters, die een bedreiging en superhelden en superschurken wordt. Gespannen sfeer op het eiland wordt nog verergerd door de onverwachte aanval legers kinomonstrov die Supervrag Cthulhu beheert. Deze walgelijke wezens niet uit wie vernietigen. Daarom, ondanks de voortdurende tegenstelling tot elkaar, Superhelden en superschurken hebben op kritieke momenten om hun krachten te bundelen.

In principe HullyWood online game - dit klassieke turn-based vechtsysteem. U moet een positie voor slagen kiezen, en de uitkomst van de strijd hangt af van de mate van karakterontwikkeling en elementaire geluk. En, hoewel het kost veel moeite, uw tijdverdrijf is niet beperkt tot een constante strijd. Vanaf HullyWood spelen, vindt u een verscheidenheid van verschillende klassen te vinden. Zal moeten om te winkelen op de Boulevard boetieks, de moeite om maatschappelijk nuttig werk (bv op een vuilstortplaats, decoraties), gehouden audities in filmproductiebedrijf, het bijwonen van acteerlessen en meer. Wat je ook doet, kijk uit voor het behoud van de self-acting. Ook zorgen voor een decorstuk dat helpt bij het verbeteren gaming mogelijkheden. Toon uw persoonlijkheid, en daarna in de zon u heeft opgegeven. Het is mogelijk dat binnenkort uw inspanningen succesvol zijn. Bedenk eens hoe leuk het is om een ​​prestigieuze prijs in ontvangst of stel je eigen ster op de Alley Stars. Na verloop van tijd kunt u zelfs zijn eigen productiebedrijf. Dit alles is erg verleidelijk, maar spelen HullyWood, hoeft niet waakzaamheid verliezen. Ergste concurrenten en streven ernaar om iets vervelends aan u doen. Zo kunnen ze bewijzen dat je niet alleen een fatsoenlijke speler, en het beste van het beste! Online game HullyWood niet alleen helpt je te voelen als een ster, maar om maximaal plezier te krijgen van de heldere veelbewogen leven. Set, kleedkamer, luxe limousines, menigten fans, onevenwichtige komische regisseurs en producenten zijn alomtegenwoordig! Al deze attributen van het leven van de acteur zal doen vergeten wat een boring!

Speel het spel online zul je de levels HullyWood. Daarnaast zijn er subniveaus. Beginners in het spel is niet in gevaar. Naar het derde niveau veilig kan worden gelijkgesteld, niets aan de hand. Maar dan uw immuniteit eindigt. Verhoging van het niveau van populariteit punten je verdient, de verdeling van die toevallig in de kleedkamer. En laat ieder nieuw level wordt het spel steeds moeilijker, maar geloof dat verleidelijke mogelijkheden om je de moeite waard. Dus zeker volgen langs! Overtuig jezelf dat hoe verder je gaat, hoe meer interessante game!

Aangezien de problemen die zal helpen om referentie-informatie te begrijpen. Oorspronkelijk getraceerd comics en mooi design naar uw smaak. In dit stijlvolle spel heeft geen analogen. Beoordeel het zelf voordelen. Haast deze verleidelijke eiland onder de brandende tropische zon, en al snel beseffen dat je niet wilt verlaten. Geduld je gaming opwinding en veel geluk!

 

HullyWood online registratie