Bladwijzers

Hunter Blade

Alternatieve namen: Blade Hunter

Hunter Blade Online - is een multiplayer online role-playing game. U komt terecht in een wereld die vol is van gevaar, zal een van de jagers geworden, en zal vechten tegen de monsters.

Play Game Hunter BladeVy vragen of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voldoet dus

Besturingssysteem - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + of Pentium ® 4 maart. 0. GHz

Hard Drive - 4GB.

Videokaart - ATI X1300 of NVIDIA 6600.

DirectX versie - DirectX 9.

High speed verbinding met het internet.

Hunter Blade kun je gratis spelen op de officiële website.

In Hunter Blade registratie is heel eenvoudig en duurt niet lang, want dit heb je nodig:

1. Bezoek de officiële website van het spel.

2. Op de site, klik op «Sing up».

3. Voer uw gebruikersnaam voor het spel.

4. Vul uw e-mail.

5. Vul uw eigen wachtwoord.

6. Vul uw geboortedatum.

7. Voer de code.

8. Aankruisen op de overeenkomsten met de regels van het spel.

9. Klik hier om een ​​account aan te maken «Maak een account».

Het hele spel Hunter Blade is gebouwd op het principe van de jacht in de oudheid. Je zult niet alleen jagen dieren die nu uitgestorven, maar de monsters die een ander beeld hebben. Zelf jacht zal worden gehouden op verschillende plaatsen: de tropen, bossen, oerwouden en zelfs gletsjers. Je bent op weg kunnen ontmoeten zowel dinosaurussen en draken, dus klaar om eventuele vroegere bewoners van de aarde te voldoen.

Na het invoeren van het spel, kunt u een van de voorgestelde standaard personages, alsook elke soort wapen kiezen. Ook kunt u kiezen voor je personage geen kleren, uit het Latijn, het beëindigen van alledaagse kleding. Wees voorbereid op het feit dat uw jacht ook kunnen interfereren met de weersomstandigheden, kan hevige sneeuwval die uw zichtbaarheid kan verminderen.

Hunter Blade is ontworpen in de stijl van 3D, dus de graphics en het hele spel als geheel zal u niet onberoerd laten, en zien er allemaal zeer realistisch landschappen.

Hunter Blade heeft een eigen chatruimte en forum, waarmee je niet alleen in staat om te communiceren zal zijn, maar ook antwoorden op vragen die je kan hebben tijdens het spel te vinden.

Het niveau van je leven en dat van je tegenstander is altijd op het scherm, vul de levensstandaard u kan op elk moment en zal altijd in staat zijn om te weten wanneer te stoppen met de strijd, maar wees voorbereid op het feit dat niet alle dieren zijn klaar om direct te verlaten het slagveld, draken zal je aanvallen tot het laatste moment.

Hunter Blade je zowel alleen en met vrienden, maak je universele commando's en vechten tegen monsters hoger niveau.

Hunter Blade is geschikt voor mensen van verschillende leeftijd categorie, kunt u de hele familie te spelen en creëren een clan van oude jagers, maar ook om te helpen bij de jacht kunt u helpen een aantal gedomesticeerde dieren.

Als u houdt van avontuur en willen zelf uit te proberen in de rol van de jager, dan verspil geen tijd, creëren van je personage en speel Hunter Blade.

 

Hunter Blade Online registratie