Bladwijzers

IcedLand

Alternatieve namen: Icedland

Icedland online - gratis brayzernaya fantastisch spel dat klassieke en economische strategie combineert. Deze role-playing game in tekstformaat. Tekstformaat betekent geen actieve grafische modules. Icedland online spel is een ijzige wereld na de Apocalyps. Registreer Icedland neemt je mee naar 2091. Ernstige tijd waarin mensen die van cryogene slaap kwam, proberen te overleven. Het creëren van stadsbewoners barre land onvoorstelbare inspanningen verdienen hun middelen die nodig zijn middelen van bestaan ​​zijn. Icedland je kunt spelen met vrijwel elke computer. Het belangrijkste is de aanwezigheid van deze systeemvereisten:

1) Besturingssysteem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Geheugen 128 MB,

4) Compatibel met DirectX videoadaptor;

5) internetverbinding.

Download bestanden niet hoeft te spelen. Doe mee met het spel Icedland gebeurt in de volgende volgorde:

- Geïntroduceerd gebruikersnaam - de naam van het spel

- Doordacht wachtwoord

- E-mail

- Herschreven code

Dan, voordat u een venster komen waar Icedland online registratie vraagt ​​persoonsgegevens:

- Geboortedatum

- Woonplaats

- Floor

- ICQ

- Telefoonnummer

Na het voltooien van dit proces, krijg je een GPS-navigator en een mes. Het is tijd om te ontwaken uit cryogene slaap, die een halve eeuw duurde, en het overweldigende gevoel van onbehagen uit tijdelijke desoriëntatie, proberen aan te passen aan het leven in de toekomstige wereld. Eerst moet je zorgen voor de bron van het maken van geld. Icedland online spel heeft zijn eigen munt - Ilex. Schik op een van de ondernemingen of in de studio te verdienen, na het leren over de beschikbaarheid van banen. Om onaangename verrassingen te vermijden, zeker moet ervoor zorgen dat u de winstgevendheid van de onderneming heeft gekozen.

Speel het spel online Icedland moeten pompen karakter. Zorg voor het verbeteren van deze kenmerken:

- Health

- Force

- Intelligence

- Nauwkeurigheid

- Agility

- Art

- Stabiliteit

Leren

- Ervaring

Gezondheid, kracht, intelligentie, nauwkeurigheid, behendigheid - de parameters waarmee het verhogen van uw spel beter wordt. Hoe hoger de graad van ontwikkeling van deze combat skills, hoe makkelijker Icedland spelen zonder angst, dat is niet sterk genoeg om te overleven in een wrede wereld. Deskundigheid, stabiliteit en het leren van vaardigheden met betrekking tot de economische en vaardigheid parameters die verantwoordelijk zijn voor de strijd.

Online game Icedland heeft een goed ontwikkeld systeem van PvP. Voortdurende conflicten tussen de bewoners van het land leiden vaak tot gevechten schermutselingen. In aanvulling van tijd tot tijd te hebben om zich te verdedigen tegen aanvallen mutanten en affiene. Mutants - vergelijkbaar dieren geënt met menselijke genen. Ze werden gebruikt bij de ontwikkeling van vaccinatie DPA. Ong zijn verschoppelingen van de maatschappij en plotseling verschijnen als het lijkt uit het niets. In feite is het volwaardige inwoners Icedland, die houden van ascese. Opstaan ​​eenmaal op de weg afgelegen bestaan, terug te keren naar het beschaafde leven, dat ze niet langer de mogelijkheid hebben.

U zult in staat zijn om deel te nemen aan dit soort van gevecht: melee, schot, haastig, zonder na te denken. Ook beschikbaar zijn een-en groep gevechten, tot collectieve oorlogen.

Assortiment van artikelen die nodig zijn om Icedland divers genoeg spelen. Alle dingen zijn onderverdeeld per categorie:

1) Cold Steel

2) Vuurwapens

3) Accessoires voor wapens

4) Armor

5) Schoenen

6) Transport

7) Kits en genotmiddelen

8) Granaten

9) Geschenken

10) Electronics

11) Kunst en ingeschreven

12) Onderdelen en Junk

Alle dingen hebben hun speciale doeleinden. Scherpe wapens alleen gebruikt in melee, maar vrij goedkoop. Soorten vuurwapens hebben hun voor-en nadelen. Accessoires voor wapens zijn laser-en optische bezienswaardigheden, granaatwerpers. Armor nodig te beschermen. U maakt het zelf. Schoenen gebruikt in gevecht. Vervoer in het spel heeft zowel lucht en grond. Eerste hulp kits zal helpen de gezondheid te herstellen na het gevecht, en genotmiddelen worden direct gebruikt bij de bereiding van de strijd schade. Kunsten en zich te verzamelen door het maken van opdrachten in hun respectievelijke mappen geregistreerd. Junk van pas bij het maken van items. En de items op hun beurt moeten de instellingen van sommige items wijzigen. Met de hulp van geschenken die je kunt wonen om degenen die je wilt.

In de gevechten, die nodig is om de klus quest uitvoeren. En om reizen te maken, met behulp van het spel kaart, de stad en zijn De Freeland. Neem de tijd om de ijzige vlakten van het land te verkennen. Geloof me, het zal dan in staat zijn om te voelen in deze wereld comfortabel en vol vertrouwen!

Speel het spel online zal Icedland de niveaus. Bij elk nieuw level Icedland opent grote perspectieven voor alle spelers. Vele niveaus in het spel (ongeveer honderd), dus voordat je vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor ontwikkeling. Volg zowel gevechts-en economisch vlak. Expand geleidelijk ontdekken diepe essentie van het oorspronkelijke idee van het spel. Overzicht geloven in uw succes en zeker in staat zijn om een ​​hoog niveau te bereiken!

Duik in de unieke sfeer van het spel en word de schepper van een nieuwe prachtige toekomst! Wees geduldig en je zeker geluk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more