Bladwijzers

Idle Heroes op pc

Alternatieve namen: Idl helden

Download Idle Heroes op PC - teamgevechten en niet alleen

Game Idle Heroes is geschikt voor liefhebbers van RPG-games, maar houdt er niet van om over de kaart te rennen en taken uit te voeren. Hier vind je meer dan 300 verschillende helden met verschillende vaardigheden, die je in een groep kunt verzamelen en monsters en bazen kunt verslaan. De game is niet saai, maar eerder verslavend voor een lange tijd. Elke held is uniek en heeft zijn eigen vaardigheden en capaciteiten. Met de juiste combinatie kun je een onoverwinnelijke gevechtsgroep creëren.

Idle Heroes begint met een paar minuten training. Ze zullen je vertellen over de basis van het spel, gevechten, typen en kenmerken van helden, hun aanwerving en pompen. Ga dus zorgvuldig door de training. In de beginfase zul je niet veel kansen en functies hebben die zich in de volgende fasen van het spel zullen voordoen. We raden u aan snel aan de slag te gaan met het verhogen van uw accountniveau. Gebouwfuncties:

 • Battle - stuur teams van helden om te strijden om auto-farm uit te voeren en met mobs te vechten. In gevechten kun je ervaring, parfums, goud en uitrusting krijgen. Er is nog steeds een kans op een dubbele prijs.
 • Test of the Brave - constante gevechten met spelers op andere spelservers. Verzamel een groep en doe mee aan de strijd. Houd er rekening mee dat na elke fase de gezondheid van uw groep niet wordt hersteld.
 • The Tower of Oblivion - er zijn verschillende bewakers in de toren, versla ze en krijg enorme stenen en uitrusting. Op bepaalde verdiepingen bestaat de kans om een u200bu200bheld met 5 sterren te krijgen.
 • Arena - vecht met andere spelers in de arena. Win, krijg punten en gratis diamanten. De Champions Test begint op vrijdag - er zou er nog maar één over moeten zijn. Hij ontvangt de hoofdprijs die een kampioen waardig is!
 • De magische cirkel is de snelste manier om nieuwe helden te krijgen. Verzamel de harten of scrolls van meer vrienden voor een gratis heldenoproep. Als de cirkel gevuld is met energie, krijg je automatisch een 5 * held.
 • De cirkel van creatie is de enige manier om het sterrendom van een held te vergroten. Verzamel de nodige middelen en materialen om te verbeteren.
 • Altaar - verbruikt onnodige helden. In ruil daarvoor krijg je de geesten van helden, stenen van de vooruitgang van de held, stof en stenen van de ziel. Zielstenen kunnen worden ingewisseld voor helden in de wederopbouwwinkel. Stenen kunnen ook worden verkregen uit evenementenpakketten.
 • Forge - Maak hoogwaardige uitrusting voor je personages. Houd er rekening mee dat apparatuur die zich in de smidse bevindt, niet wordt weergegeven.
 • Loterij - verzamel loterijmunten, draai aan de trommel en win waardevolle prijzen.
 • Zwarte markt - hier kun je heldengeesten, heldenvoortgangsstenen, heldenfragmenten, uitrusting, oproeprollen, arenakaartjes en loterijmunten kopen.
 • Seer Tree - Roep helden uit een specifiek kamp op met de Seer Jewel. Helden van 4-5 sterren. Krijg ook scherven van 5 * universele helden. Elke oproep geeft de extra wens van de ziener. Ik wil dat de held van het ene kamp in een ander kamp wordt veranderd. Je kunt de helden van 4-5 sterren veranderen.
 • Taverne - voltooi in de taverne taken met de hulp van je helden en ontvang een beloning. Opdrachten komen in verschillende moeilijkheidsgraden. Moeilijkere taak, hogere beloning, maar krachtigere helden zijn nodig om het te voltooien.

Alle helden in het spel behoren tot verschillende kampen, waarvan 6 stukken: duisternis, fort, afgrond, bos, schaduw en licht. Schaduw en licht hebben een aanvalsbonus tegen elkaar, de rest van de kampen voor hen hebben geen bonussen. Duisternis verslaat het fort, het fort verslaat de afgrond, de afgrond verslaat de jaren, het bos verslaat de duisternis.

Idle Heroes - Uniek paasevenement - Paasbal

Gebruik een hamer om een u200bu200bei te breken en een cadeau erin te krijgen. Er zijn drie soorten hamers en eieren:

 • Een houten hamer breekt een gewoon ei; bevat oproeprollen, gouden hamers, munten van 1 m, delen van skins voor helden.
 • een gouden hamer - een gouden ei; bevat delen van legendarische helden, legendarische uitrusting en diamanthamers.
 • diamanthamer - een diamantei; bevat alleen de beste tophelden, dezelfde uitrusting en artefacten.

beloningen waardig, ga ervoor!

Downloaden van Idle Heroes is eenvoudig, klik op de groene knop, installeer de BlueStacks Android-emulator en speel daarin al Idle Heroes op Android.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more