Bladwijzers

Game of Empires

Alternatieve namen: Game of Empires

Game Game of Empires: de strijd om de macht.

Middenleeftijden, met al zijn attributen vertegenwoordigt het spel van Empires. Fans van turn-based strategie duiken in de sfeer van ridders, militaire campagnes en exploits ter ere van de koning.

Vanaf de vroegste jaren van de drie krachten staan ​​ze tegenover elkaar als vijanden, hun zwaarden slijpend en dromen ze ervan de lokale koningen omver te werpen om het gecombineerde land onder zijn vlag te leiden, om zich bij hen te voegen als neutraal gebied. De vetes die hierbij betrokken zijn:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Stestvenno zelf hebben koningen geen risico willen nemen in een gevecht en hebben Lords in dienst, die hun belangen zullen behartigen. Kies een leuke feestende stad, rekruut een leger en breng de wens van je meester tot leven.

Game Empires nodigt je uit om het meest romantische tijdperk te spelen toen er geen tekort was aan avonturen en wandelingen, de moed op het slagveld en toernooien. Leer de nuances van het spel om te profiteren van alle functies van speelgoed en vele uren plezier die je hebt geboden.

te huren, bouwen en ontwikkelen.

Het doel is duidelijk - je moet het land verkennen en ze aan het zijne toevoegen. Maar het is goed en vecht tegen je concurrenten en win degene die slim genoeg, energiek, dapper en behendig zal zijn. Dit kan worden bereikt door constant te oefenen in campagnes, waar botsingen met de vijandelijke troepen zeker zullen plaatsvinden.

Je kunt het spel Empires spelen, met maximaal vijf ridders, en elk wint zijn eigen team. Het voltooien van speurtochten op een perfecte manier om de kenmerken van de commandant en het leger te verbeteren. Vergeet niet om de structuur van de stad te verbeteren: een zagerij, mijnen, steengroeven en andere bieden ze het nodige materiaal voor de productie van militair materieel. De rijkdom van de stad is direct gerelateerd aan het succes van de ridders, dus het is in uw belang om geld en middelen te verzamelen.

V Middeleeuwen hadden een groot vertrouwen in de goddelijke kracht, en je moet ze noemen als koffers aangevuld met voedsel of goud. Maar de graaf alleen is het niet waard.

Alle voor het doel van het bereiken van het doel.

vluchten kunnen niet zo spectaculair zeggen. Tegenstanders komen in open gebieden samen. Elke eenheid is voor een van de ridders. Als alternatief wisselden vijanden elkaar uit en stierf het leger. Wanneer het volledig op zijn plaats wordt afgebroken komt een nieuwe ridder met zijn krachten. Dit niveau moet ondersteunen en proberen te verbeteren, om op alle punten te blijven winnen.

Studeer gamefuncties, rangschik de eenheden in de juiste volgorde om het inkomen van de stad op een hoog niveau te houden, verbeter soldaten, betere artefacten, koop uitrusting en ze zullen je verrassen met gevechtsucces.

betrouwbare bondgenoot in het spel van Empires iPlayer-ondersteuning in een moment van gevaar, en hoe hoger je status, hoe groter de kans dat je helpt door je voeten al hun talenten te geven, inclusief ijsbeheer, vuuraanvallen, ontembare magie.

De weg van de speler loopt over een uitgestrekt gebied dat op de kaart is aangegeven. Verken de hoekjes en strip van de vijand, opgericht op het land van de vrije vlag, en verklaar een deel van het Verenigd Koninkrijk. Je hebt een interessante baan en de weg zal niet saai lijken. Moeilijk, maar zo'n fantastische wereld wacht op zijn heerser, klaar om de kracht, wijsheid, zorg, visie en talent van de commandant te demonstreren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more