Bladwijzers

Ikariam

Alternatieve namen: Ikariam

Burning felle zon, witte zandstrand en het zachte geluid van de branding ... Ergens in de Middellandse Zee, op een klein eiland, er is beschaving. Onder uw wereld zal deze tijd van welvaart en ontdekking weten! Dit Ikariam online!

Als je wilt degene die dit kleine eiland zal transformeren in de machtige kracht en beginnen te spelen online game Ikariam zijn, moet je de registratie pretentieloze passeren. Doe mee met het spel Ikariam is als volgt: de officiƫle website van het spel dat je klikken op de grafiek en u Ikariam Registratie invullen in een aangewezen gebied gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en kies een wereld waarin je speelt.

Ikariam Na inschrijving krijgt u een klein stuk land, die geleidelijk moet veranderen in een ontwikkeld land te ontvangen.

Op de eilanden van de Middellandse Zee, zijn er vijf soorten grondstoffen: marmer, kristal, zwavel, de bouw en de wijn. Vooral in Ikariam online je nodig hebt bouwmaterialen voor bouwgrond. Dus met alle middelen om de productie van deze middelen uit te breiden en stuurt werknemers op zijn prooi.

Na extractie van alle nodige middelen om verder te gaan, ga je door naar de meest interessante fase van het spel. Speel online game Ikariam zeer interessant voor degenen die graag deel te nemen aan de ontwikkeling en uitbreiding van steden. Van de Academie zal je onderzoek moeten doen, zul je train je kazerne, en zodra de bouw van een commerciƫle zeehaven en schepen in staat deel te nemen aan de handel middelen met andere spelers zal zijn.

Om je stad te beschermen tegen de aanvallen van de vijand leger op, moet je het omsluiten door een hoge muur. In de kazerne beschikbaar krijgers slingeraars, die kan worden ingehuurd om de stad te beschermen. Zodra de zaken van de stad te verbeteren, en het magazijn is gevuld met middelen, meer frequente aanvallen buren tegenstanders. In dit geval blijft het mogelijk om de muur te versterken en het inhuren van een kazerne, stuur het naar de nederzetting te verdedigen.

Na enige tijd zal de strijd beschikbaar zijn op de volle zee. Hier, in het geval van een nederlaag vergeet u niet de stad, en slechts enkele waardevolle hulpbronnen.

Ikariam - online spel waarbij voor elke nieuws en veranderingen niet kunnen bijbenen. Daarom, naast je zal altijd vier adviseurs die houden u op de hoogte van belangrijke recente gebeurtenissen. Bij aankomst van nieuw nieuws adviseurs gesignaleerd door fel licht.

Online spel Ikariam is vol met verschillende functies waarmee u uw imperium te ontwikkelen. Jullie wetenschappers zullen veel ontdekkingen te doen in de wetenschap. Zij zullen complexe militaire uitrusting uitvinden, ontdekken van nieuwe technologieƫn en wapens.

Het spel is gratis, maar er zijn betaalde diensten, zoals de aankoop van Ambrosia, waarvoor u een Premium-account Ikariam PLUS kopen. Koop dit account geeft u toelaten meer controle over de stad en de beoordeling. Gebruikt u nog steeds ambrosia zeven dagen kunt u verhogen met 20% grondstofwinning.

Hoe meer je je dorp te ontwikkelen, hoe meer het aantal mensen in het. Dit op zijn beurt zal u toelaten om het aantal werknemers en wetenschappers te vergroten. Dat de bevolking is blijven verder te vergroten en, moet u het niveau van geluk van de mensen in het stadhuis te monitoren. Om dit niveau te handhaven moet je plaatsen waar mensen kunnen voldoen aan hun behoeften.

Beschikbaar voor u een plattegrond van de stad van het eiland en in de hele wereld -

Voor het gemak kunt u de game review te veranderen.

Speel Ikariam comfortabel casual gamers, omdat het leven in kookt en zonder uw constante aanwezigheid. Dus je verdere deelname aan het spel is niet een noodzaak - werk in de dorpen de hele tijd zal blijven.

Online spel Ikariam ingenomen met het gezamenlijk spel. U kunt samenwerken met andere spelers, afsluitende allianties en tot oprichting van allianties. Deze samenwerking is voor beide partijen voordelig: je kunt de handel vast te stellen, overvallen bondgenoten in vijanden en koloniseren het hele eiland. Maar let op: iedere spion missie kunnen worden blootgesteld en de vijand kant om uit te vinden wie spion ingehuurd.

Het spel Ikariam spelen waard! Nu het idee van de ontwikkeling van hun eigen imperium is erg populair. Daarnaast, zoals tijd doorbrengen ontspannen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more