Bladwijzers

Illuminares

Alternatieve namen: Illyuminares

Igische illuminaties voor de betoverde East

Anime-fans hoeven nauwelijks te worden verteld over de heerlijke, kleurrijke wereld waarin de inwoners leven. Maar als je nieuw bent, en pas onlangs doordrenkt met zijn gratie, zal de game Illuminares van de ontwikkelaar Tengco, samen met de uitgever GGMedia, je veroveren met zijn wonderen, het landschap betoveren en fascineren met een geweldige verhaallijn.

Op het eerste gezicht kan er in zo'n pittoreske hoek niets vreselijks gebeuren. Maar als je Illuminares begint te spelen, zul je begrijpen hoe bedrieglijk en misleidend schoonheid kan zijn. Tussen de prachtig bloeiende sakoer, plechtig torenhoge pagodes, weelderige perzikboomgaarden, soms vreselijke gebeurtenissen vinden plaats en heldhaftige helden bewapenen zich om kwade geesten, demonen en monsters die op mooie landen hebben gefokt, uit te roeien.

Illuminares-registratie is een natuurlijk proces voor browsergebaseerd speelgoed, maar als u bent geregistreerd op sociale netwerken, kunt u deze gebruiken om het spel te betreden.

De nieuwkomers lijken in een sprookje te zitten, maar als je de schoonheid bewondert die is ontdekt, vergeet dan niet om rond te kijken - de situatie kan snel veranderen. Stil gebulder of onheilspellend gehuil zal de stilte doorbreken en soms vallen vijanden onverwachts aan met volledige stilte. Bezoek de pakhuizen van de Draak en het beroemde land van Eer, verken de sinistere kerkers en kerkers, waar tegenstanders zich graag verbergen.

Managen van charismatische karakters, de nodige ervaring opdoen voor verdere avonturen. Er is geen tekort aan adrenaline - veel taken zijn verbonden met gevaar, en vrienden en virtuele assistenten zullen je helpen het te vinden.

We ontmoeten de heroes

De keuze van helden in de game Illuminares is nogal laconiek:

 • Deva
 • Bestiya
 • Mag
 • Voin

hebben elk hun eigen lijst met vaardigheden, maar omdat het assortiment van helden bescheiden is en verder pompen noodzakelijk is, moet je je laten leiden door persoonlijke voorkeuren - met wie ik de rest van mijn leven in de sprookjeswereld wil doorbrengen.

Onder de vaardigheden van de helden: het vermogen om drie soorten wapens te bezitten, ze te combineren met magie en wanneer je deelneemt aan de strijd, verander ze tijdig. Hoe goed een krijger ook een personage is, hoe dan ook, men kan niet tegen een vijandelijke golf staan. Ze zullen worden aangevuld met zijn talenten door assistenten, waaronder heel interessante gezichten: een dronken meester, een sprookjesfee, een ongeëvenaarde samurai-moordenaar.

In gevechten worden ze samen met jou getempereerd, waardoor je vaardigheden vergroot en nuttige items met apparatuur krijgt. Je zult hun deelname waarderen wanneer het tijd is om je van je wonden te genezen of om het monster snel aan te vallen.

Ik wil vooral letten op die huisdieren die je zelf dragen:

 • Beren
 • Byk
 • Vepr
 • Turtle
 • Tigr
 • Konijn
 • Fenix ​​
 • Drakon

Deze mounts zullen je meer dan eens helpen wanneer je snel naar een nieuwe plaats of manoeuvre op de landing moet gaan waar het inferno wordt ingezet. Elk is de aandacht waard en zal nuttig zijn, maar elke speler droomt ervan om op te stijgen naar het moment waarop hij de draak of Phoenix kan temmen.

De speurtocht op het werk!

Illuminares-vechtsysteem komt vaak voor - spelers met spelers (PvP) en spelers tegen monsters (PvE). Speelt zijn positieve missie uit met de mogelijkheid zich te verenigen in het gilde. Ga in een vriendelijke menigte naar de meest afgelegen donkere kerkers om ze van monsters te bevrijden. Voor zo'n vuile baan, vertrouw je op prijzen en de ervaring die je krijgt voor een succesvolle operatie zal nieuwe kansen bieden. Ga bovendien elke dag naar de game, neem deel aan sweepstakes en ontvang cadeaus. Niemand is ooit beschadigd door de nieuwe vleugels of het pantser van de Goden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more