Bladwijzers

Impact Winter

Alternatieve namen: Impact Winter

Impact Winter Game: Global Catastrophe

Auteurs van boeken, films en games gooien voortdurend het onderwerp post-apocalyps in de mond. Ze ontwikkelen het, telkens vanuit een nieuwe kant, en nodigen kijkers, lezers of gamers uit om medeplichtig te worden, of liever, protagonisten die zelf avontuur beleven. Welke beslissingen in een rampsituatie zullen correct zijn, en bent u in staat om de juiste antwoorden te vinden en de nodige acties te ondernemen? Impact Winter game van de ontwikkelaar en uitgever in één persoon. Mojo Bones plaatst spelers in een situatie waarin hun acties een directe impact hebben op toekomstige evenementen.

30 dagen van overleven.

"Impact of winter", zodat je de originele titel kunt vertalen. Frost boette alles om zich heen en liet zich op de grond vallen toen een asteroïde erin sloeg. Dit leidde tot een wereldwijde daling van de temperatuur, bijna alle dieren en mensen stierven. Slechts een handjevol overlevenden vond een schuilplaats in een vervallen kerk, en de rest ligt begraven onder een dikke laag ijs.

Als je Impact Winter gaat spelen, speel je namens de held die wordt vergezeld door een vliegende drone. De drone kreeg een zwak signaal dat er een reddingsteam naar de stad komt, maar het kan de site pas na 30 dagen bereiken. Dit is het moment dat we ten koste van alles moeten standhouden en de rest moeten helpen.

Geschiedenis van de langste winter.

Om deelnemer te worden van het evenement, moet je Impact Winter downloaden. Nu doen, onthouden van de belangrijkste missie om te wachten op redders. Op een dag zul je een groep mensen ontmoeten en de leider ervan worden. Je kunt niet zeggen dat je zonder vragen zult gehoorzamen, maar je zult er zeker invloed op hebben, hoewel dit geleerd moet worden.

  • Overlevenden hebben unieke kennis en vaardigheden die nuttig kunnen zijn voor het oplossen van bepaalde problemen.
  • Soms raken mensen ontmoedigd en willen niets doen. Jouw taak is om het moreel hoog te houden.

Jaarlijk is de situatie gecompliceerd, omdat de weersomstandigheden blijven verslechteren. Honger en kou voelen, iedereen zal breken, maar als dit gebeurt, zal de mensheid verliezen. Probeer een manier te vinden om de hoop van het beste te ondersteunen voor alle teamleden, en laat de stemming niet onder nul zakken.

Om Impact Winter succesvol te spelen, moet je de wereld verkennen zoals hij nu is. Dit zijn ruïnes, maar er zijn verborgen nuttige dingen in die zeker kunnen worden gebruikt. Het kan van alles zijn:

  • Food
  • Odezhda
  • vellen
  • komt overeen met
  • Light Checkers
  • Firearms

Elk detail kan één keer een belangrijke rol spelen. Wees creatief en vanuit het niets, zal er iets worden geboren. Het gevaar schuilt in elke stap, vooral 's nachts, wanneer wilde honden of bendes van plunderaars op jacht gaan. Het is het beste om ze niet te kruisen, maar als ze elkaar ontmoeten, zou het geen kwaad om een ​​wapen met een reserve set munitie in reserve te hebben.

Koop Impact Winter - het is absoluut precies volgehouden in het kader van het survival-avonturengenre. Fans van dergelijke tests zullen de niet-in kaart gebrachte ruimte van de ooit zo mooie metropool veroveren. Dit is een uitdaging voor een beschaafde man die de gewoonte heeft verloren om voor zijn eigen leven te vechten zonder de hulp van het leger, de politie en andere diensten.

Door de rol van leider op zich te nemen, zal niet iedereen deze titel kunnen rechtvaardigen. Bestellingen werken niet meer en u kunt alleen vertrouwen op vertrouwen en autoriteit, die nog moet worden gewonnen door opzettelijke acties. In interactie met de personages, vindt u ofwel de beste aanpak voor iedereen om het moreel te behouden, of niet. Maar vergeet niet dat je alleen samen kunt overleven.

 

Impact Winter - overleef koste wat het kost!