Bladwijzers

IMVU

Alternatieve namen: IMVU

Heb je echt graag wonen en vaak chatten ingericht om nieuwe mensen te ontmoeten, maar het spel is alleen voor jou IMVU. Door dit project is bijgesloten meer dan tachtig miljoen mensen van over de hele aarde en actief deel te nemen. Om deel te nemen aan het spel zijn er, elke beperking van de woonplaats en de locatie. Stel je voor, je een grote weinig ruimte om te ontmoeten en te praten in een formaat 3 D bewonderen. Elk van de deelnemers aan het spel die niet zou willen, in staat zijn om de voorkeur te geven aan het karakter dat hij het leuk vindt en na het te wijten aan nieuwe interessante mensen te ontmoeten. En dan is er de kans dat het in het spel IMVU online u kunt voldoen aan uw zielsverwant. En net zo verveeld je niet hoeft te lijden! Wanneer niet ingelogd op de dag of 's avonds vindt u in dit spel, iemand met wie te praten en in staat zijn om een ​​goede tijd te hebben. In dit programma is een speciale winkel. Hier zijn slechts een weergave van namen, hij beseft dat je alleen kan passeren na toestemming. Om uw interesse in dit project te wekken zal een beetje over het soort product dat meer dan tien miljoen en consequent gebruikt door andere deelnemers aan het spel heeft te vertellen. Verleidelijk vooruitzicht, hoewel, toch?

We hebben al opgemerkt over het feit dat je nodig hebt, maar ook in andere online game registratie. IMVU Game registratie is vereist om succesvol te starten. Gewoon het beheer van dit project is toegestaan ​​in te schrijven bij een van de social networking sites zoals Facebook, Tweeter, Google of een andere.

Maar als je nog niet hebt geregistreerd in meer dan een van deze sociale diensten. netwerken of willen niet de rekening te koppelen aan dit spel zul je nodig hebt om gegevens in te voeren in het registratieformulier. Om te beginnen de aanmelding klik op de link getiteld « Kies [_3_ ] uw gratis avatar ».

En dan voor je ogen lijken een pagina met een formulier waarmee je moet eigen rekening vast te stellen, om het project te registreren en door te gaan naar IMVU spelen. In het begin, bent u verplicht om de voorkeur te geven aan het uiterlijk van uw toekomstige held. Uw aandacht op voorwaarde verschillende gedaanten systeem, mannelijk en vrouwelijk. Geven de voorkeur aan hun uiterlijk, dat is mooier en je klikt op het door het vakje. Tijdens het spel, als u wilt, kunt u het beeld van het karakter met dat bezoek de winkel te veranderen.

Line « Kies uw avatar naam » U moet opgeven Je spel bijnaam waarmee je de spelers herkennen.

Line hieronder je nodig hebt om te komen en schrijf uw geheime code op de proppen komen met een speciaal voor dit spel. En in de volgende regel, dupliceren om de spelling te bevestigen. Dit is nodig om het spel IMVU onschadelijk te spelen en maak je geen zorgen over wat uw account kan worden gehackt. De code maakt gebruik van zowel cijfers en symbolen.

De volgende regel schrijf uw e-mail, die u gebruikt. En selecteer uw geboortedatum.

De volgende record uit de punt van de personages die in het beeld te bevestigen dat u een persoon bent en niet een robot, schakelt u het selectievakje als u nieuws ontvangen van het spel, en klik op de " [_3_ ] Create IMVU Account », eens met de regels van het spel.

Zet de game client op uw PC en begin met spelen gratis IMVU.

 

IMVU online registratie