Bladwijzers

Infinuum

Alternatieve namen: Infinuum

Infinuum online - is een browser fantasy spel met uitstekende graphics, verscheidenheid van personages, de originele vechtsysteem en een enorme spelwereld met uiteenlopende locaties.

Het spel is gebaseerd op de confrontatie tussen twee grootmachten: een technologisch geavanceerd Kraftlanda waarvan de bewoners vertrouwen op de kracht van zijn wapens en bepantsering, en met krachtige magie Elliari de school gevecht spreuken, die aanhangers wilt gebruiken in de strijd en bliksem vlammende ballen. Kies wat je dichter - wapens of magie?

In Infinuum je kunt spelen via de browser, maar bij een lage snelheid internetverbindingen om te spelen, is het wenselijk om de client te installeren. Op hetzelfde moment, online game Infinuum heeft de volgende systeemeisen: Celeron 1 GHz, 512 Mb RAM, 100 Mb vrije schijfruimte, Adobe Flash Player 10.

Om te beginnen met het spelen van het spel online Infinuum moet registreren in het spel Infinuum. Registreer Infinuum voorziet in de resource mailbox Mail. ru. Klik anders Infinuum registratie in het dialoogvenster, voer uw gegevens, naam en wachtwoord mailbox.

Gaan in het spel, zal je een korte training afleggen om het principe van het doen van de gevechten, aankoop items in de winkel onder de knie, verplaatst tussen locaties.

Elk land wordt vertegenwoordigd door vier character classes, hun uiteenlopende kenmerken. Bronemaster kraftlandtsev en Barbarian hebben hebben elliari - goede bescherming, maar hebben gemiddeld vaardigheden in de melee. Assassin en Assassin - hebben het voordeel van een snelle aanval, maar erg kwetsbaar. Ranger en Mage zijn alleen voor ranged. Wapensmid en Druid kunnen elke vechter te vervangen, omdat ze even goed in staat alle andere klassen. Verander de verdeling van de kenmerken van het personage kan niet, ze zijn afhankelijk van de klasse van het huidige niveau, armor en operationele gevolgen.

Het heeft geen zin om meteen rennen in de strijd, is het wenselijk om een ​​beginnende verschillende vaardigheden te verkrijgen. Bijvoorbeeld, leren nuttig beroep - wapensmid, apotheker of alchemist. Professionele ontwikkeling verder zal versterken je karakter. Om het beroep te krijgen moet een speciale taak uit te voeren. En in het algemeen, om ervoor te zorgen je personage kon groeien en bereiken een nieuw niveau, moet u een verscheidenheid aan quests uit te voeren: doden monsters, deelnemen aan wedstrijden, beschermen caravans. Dit alles gebeurt in het overgrote deel van de spelwereld. Om tussen locaties zijn speciale portalen. In elk van een verscheidenheid aan kleurrijke locaties, kunt u een sabel-getande yeti berg trol of een draak vinden. By the way, de jacht op de draak is zeer lucratief, zij gevaarlijk ding.

Het bereiken van niveau 3, zult u in staat om de weg van karakter ontwikkeling te kiezen, de toetreding tot de cultus Klirikanov aanbidden goedheid en gebruik helende magie of cultus Malefic toepassen van vloeken en zwarte magie. En in feite, in beide gevallen zul je een hoop functies en mogelijkheden krijgen. Na level 5, kan je een reputatie jager goblins dat je een bijzonder voordeel zal geven in het spel.

Infinuum online game met een tamelijk interessante battle systeem. Gevechten kunnen worden uitgevoerd als een-op-een, en waarbij meerdere spelers. Alle gevechten vinden plaats op een speciale site en vereisen dat u om bepaalde acties uit te voeren. Strijd is incrementeel van aard en heeft geen speciale tactiek nodig rekenkracht en de richting van de botsing. Als de vijand slechts gewapend met melee, is het zinvol in de verdediging te staan, en als je kan schieten van een afstand, is het best om vooruit en de aanval te gaan.

Dus speel Infinuum aanbevolen voor mensen die zich aangetrokken voelen tot de quests, zal het spel ze online geven Infinuum in grote hoeveelheid en verscheidenheid.

Spelen ook het spel online Infinuum - is om deel te nemen aan wedstrijden, creëren clans, of gewoon te chatten.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more