Bladwijzers

Iris Online

Alternatieve namen: Iris Online

Iris Online - Stijlvol Online MMORPG spel, dat is een mengsel van fictie genres. Deze Koreaanse game vertaald in het Russisch door Mail. ru. Iris Online online game met haar gebruikelijke fantastische sfeer anime publiek van spelers gratis beschikbaar. Iris online-inschrijving wordt u terug naar het middeleeuwse Europa te nemen, waar hij leverbaar met de zigeuner folklore zal zijn, zie de architectuur van de stad en genieten van het beschouwen van de oude cultuur. Deze mysterieuze wereld gehuld in legendes Roma, met soulvolle melodieën liedjes, majestueuze kastelen, riddertoernooien briljant, luxe hofbals en wilde dansen rond het kampvuur zal uw verbeelding spreken. De smaak make tarotkaarten. Ze spelen in het spel is vrij belangrijk. Iris online game die elk zorgen voor werkgelegenheid naar smaak. Doe mee met het spel Iris Online zal niet veel tijd in beslag nemen. Je hoeft alleen maar een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Door te klikken op Registreren, gaat u akkoord met Gebruiksvoorwaarden, EULA, spelregels en Sancties. Dan moet je de game client downloaden en installeren. Iris Online registratie is nu voorbij, en word je een inwoner van enorme kleurrijke wereld!

Het creëren van je karakter, je een kleur te definiëren, kiest u een gezicht en haar. Speel het spel online Iris u begint met het circus, verdeeld in zones. Hier moet je aan te passen en te leren hoe het spel te beheren. Dan is een ritje op een van de drie bergen bieden bij het sorteren van transport management game. Overigens, de slee mounts in het spel meer dan 100 soorten.

Game Iris Online biedt een keuze uit een van de drie races. Hier zijn er mensen Feraly en Elfen. Begrijpen wie is wie. Mensen zijn afstammelingen van "Boom van het Leven." Hebben grote macht en kan als magiërs en strijders geworden. Onder de vechters hebben ridders, gladiatoren en commandanten, en onder goochelaars je tovenaars en priesters te vinden. Feraly - een mengsel van mens en dier. Begiftigd met grote kracht en behendigheid die ze niet nodig om magie te gebruiken. Kan rangers (Shadow Hunter) en Melee (Veteran, Berserk, Warrior) geworden. En tenslotte, de Elfen. Want zonder hen in zo'n fantastische, mysterieuze wereld? Deze hoeders van de natuur met veel verstand hebben ongeëvenaarde schoonheid en verbazingwekkende genade. Beschikbare klassen elfen - het Wayfarers en Tovenaars.

Speel Iris Online zal veel gemakkelijker en interessanter als je alle tarot kaarten kan verzamelen zijn. Er zijn 22 grote en 56 kleine kaartjes kaarten. Kaarten helpen om de toegang tot de kerkers te krijgen, kunt u het uiterlijk van het karakter te veranderen zullen verschillende unieke vaardigheden toe te voegen, geef de kans om inventaris te verhogen. Het spel heeft veel verschillende combinaties van kaarten.

Maar het spel Iris Online is niet beperkt tot de accumulatie van kaarten. Het uitvoeren van job quest, het bezoeken van grotten en kerkers, de jacht op monsters, krijg je waardevolle beloningen en ervaring. Met de accumulatie van ervaring, de speler zapoluchaet skill points, die worden verdeeld in speciale vaardigheden.

Je weet al dat het spel Iris Online spelen - het betekent een bezoek aan de grot. Zij, net als de belangrijkste tarot kaarten in het spel 22. Sommige vereisen bepaalde acties of criteria om in aanmerking te komen voor toetreding. Bijvoorbeeld, in de grot liefhebbers kunnen slechts een paar van de mannelijke en vrouwelijke teken in te voeren. En vereist dat zowel in staat waren om te overleven, anders is het invullen van een run stopt.

Ook toegankelijk voor verschillende gebieden van de strijd zal zijn. In PvP-systeem, kunt u punten, ervaring te verdienen en geld. Punten je besteden aan de aankoop van unieke dingen en noodzakelijke items. Het spel heeft verschillende vormen van combat. Het kan een simpel duel, en de inbeslagname van de flank, en team gevechten zijn. Zo zal je betrokken bij de wedstrijden. Zal moeten vechten in het magazijn team. Een team wordt opgeladen tot 15 spelers. Overwinning zal afhangen van zowel de samenhang en van elke individuele speler.

Eyasoft Koreaanse bedrijf heeft gezorgd voor Iris Online spelen zoals iedereen die besluit om te proberen zijn hand bij een top-notch MMORPG. Eenvoudige en toegankelijke interface, technische ondersteuning en beschikbaarheid van informatie zal helpen om problemen te voorkomen.

Gelukkig je speelt!

 

Game Iris Online registratie