Bladwijzers

Ishtvar War Brothers

Alternatieve namen: Ishtvar War Brothers

Ishtvar Game: War of the Brothers werd voor het eerst geïntroduceerd in de wereld in 2007. En sindsdien is het erin geslaagd om een ​​enorme hoeveelheid fans te verwerven. Duizenden gamers uit de hele wereld zijn in staat om de charme van een ongewone lezing normaal op het eerste gezicht te evalueren, RPG -game. Deze browser-based spel, dus je hoeft niet aan een extra bestanden of programma's te downloaden en te installeren.

Net als de meeste andere online projecten Ishtvar: War Brothers registratie zal nodig zijn om het proces van de gameplay te starten. Aangezien het hele spel interface aangepast voor Russische gebruikers, omgaan met alle functies van het registratieproces is niet moeilijk.

1. Om de registratie te beginnen, kunt u gewoon op de bijbehorende knop op de homepage van het spel.

2. In het verschijnen voor je inschrijfformulier, met de nadruk op de uiteinden van het systeem zal alle velden om in te vullen, met vermelding van de gebruikersnaam en wachtwoord voor item en kies het uiterlijk van je personage, dan kun je beginnen Ishtvar: War Brothers spelen.

Iedereen kan zich aanmelden bij het project met de hulp van uw account in Facebook of Vkontakte, die sterk vereenvoudigt en versnelt het registratieproces. By the way, om u in staat om het spel te testen voordat u zich aanmeldt, is er een functietest van de strijd.

Ishtvar: War Brothers online - is een multiplayer spel, dat is een mix van shooter en traditionele RPG -game. Ahead biedt vele taken en quests. En zijn beginnende baan krijg je direct na aanmelding. Wij raden u sterk aan het nemen, want daarmee kun je beter begrijpen alle kenmerken van het spel, en in staat te stellen wat je te wachten staat in de toekomst.

Zoals je misschien al geraden, het spel afgezien van iets anders verwacht je gevechten en gevechten. Zodat u met succes het spel Ishtvar spelen: War Brothers, moet u vertrouwd zijn met de basisprincipes van combat mechanics zijn. Uw 'handen' in het spel dat je personages hebben gecreëerd. Dus je kunt gevechten te winnen, moet u goed nadenken over alle combat soldaten afscheid regeling. Alle acties die u kunt toverspreuken en magische effecten ondersteunen. En op een gegeven moment was het magie kan een doorslaggevende rol spelen, maar ook een groot deel van een succesvolle uitkomst van het spel hangt precies op de juiste strategie.

In Ishtvar: War Brothers gratis kunt u de volgende character classes spelen:

1. Farmer.

2. Hunter.

3. Militie.

In dit online spel zul je veel nieuwe vrienden met uw collega's uit alle hoeken van de wereld te vinden. Ontmoeten en deelnemen aan de reeds gevestigde clans of, indien gewenst, kunt u het opzetten van hun eigen nieuwe clan. Tijdens het spel zul je in staat om te communiceren met alle andere gebruikers via chat. En het spel heeft een speciale rekenmachine die u toelaat om de mogelijke gevolgen van zware gevechten te berekenen.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more