Bladwijzers

Eilanden

Alternatieve namen: Eilanden, Islandworld

Eilanden spel is gratis en vereist geen download, dus om het spel online te spelen Eilanden u alleen een browser en een internetverbinding nodig.

Om te beginnen met het spelen van het spel online eilanden moet u zich registreren. Doe mee met het spel is zeer eenvoudig eilanden en bestaat uit dergelijke posten

1. Voer de .

2. Punt [ _17_] E-mail .

3. Kies een geheime vraag.

4. Voer het antwoord op de vraag.

5. Geef vloer.

Zodra u wijzen alle gegevens registratie-eilanden zal worden uitgevoerd.

Eilanden spel heeft vier soorten karakters:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Zwaardvechter;

·                   Universal.

Halberdier - lang en gespierde atleet die dwingt respect voor zijn kracht, zijn krachtige stoten gemakkelijk verplettert enkele bescherming. Dit is een geweldige keuze voor diegenen die niet worden afgeschrikt door eerlijke en open strijd, en waarvan de regels niet terugtrekken in het gezicht van gevaar, contrasterende het altijd standvastigheid en lichaam.

Nozhevik voorkeur licht en onopvallend wapens, het is snel krijger. Hij zal geen moeite om sterke en verpletterende slagen voorkomen hebben, en in reactie op de staking nozhevik aantonen handigheid en kennis van de meest kwetsbare punten van de vijand, sloeg hem een ​​reeks dodelijke aanslagen.

Voor zijn zwaard schermer hetzelfde deel van het lichaam, zoals been of arm. Is een meester zwaardvechter slimme strijd die hij altijd wacht op het moment dat de vijand is voor aanvallen, om een ​​tijdelijke stop aanval op zijn pogingen om de zwaardvechter te verslaan. Van zijn zeer moeilijk te ontwijken aanvallen, en de bescherming van het blad hem niet toestaat om dicht genoeg bij de kritische staking van toepassing te krijgen.

Universal - is een vechter die nooit les kreeg elegante bezit mes aristocraten. Zijn stijl - taai schoolpleinen en straten van de havenstad, het geven van waardevolle lessen voor iedereen die nog kon overleven in de betonnen jungle. Touring is niet zo sterk, niet zo lenig als een moordenaar met een dolk, niet zo vlekkeloos als de edelen, die van kindsbeen niet deel met hun zwaarden. Het kan echter veel gevaarlijker dan een van hen, een combinatie van het vechten vaardigheden van elk.

Eilanden online game zal beginnen met het kleine dorpje Arroyo op een eiland zoekgemaakt.

Island online game is de belangrijkste component - de ontwikkeling van je karakter. Om te overleven in de oceaan vol gevaren, vooral echte zeerover tot sterk, slim en gelukkig man zijn.

Islands Online spel is heel spannend. Je verwacht spannende avonturen op het land en op zee .

Je karakter zal zijn vijf belangrijke kenmerken:

·                   Agility;

·                   Sterkte;

·                   Endurance;

·                   Luck;

·                   Gezondheid.

Je zult in staat zijn om ze te verhogen door het verspreiden van experience points die zal worden gegeven aan u wanneer het niveau van uw piraat universiteit. Van basisgegevens kenmerken afhangen wapens en armor die je personage kan gebruiken, en wat zal zijn vaardigheid in de strijd vaakst worden geactiveerd.

Artful vechter raakte nauwkeuriger en aanval tegenstanders vaker door de lucht om hem heen, in plaats van het doel te raken.

Een aanval zo krachtig dat als het en blok, zou de tegenstander niet in staat zijn om zijn evenwicht te bewaren, en hoe meer je vergeldingsaanval toepassing -

Fysieke kracht van je vechter zal de schade veroorzaakt door machetes en de waarschijnlijkheid van invloed Meek beïnvloeden.

Stamina bepaalt de capaciteit van uw karakter, kracht gebouwd blokken, en de kracht waarmee een karakter krijgt ontdoen van vermoeidheid.

Geluk u te beschermen tegen vijandelijke voltreffers en missers van bijzonder kwetsbaar voor vijanden, en verhoogt de kans op vergeldingsmaatregelen aanval recht op doel na een succesvolle blok. Fortune ook nuttig voor u als u plotseling risknesh uitdaging volgelingen van Voodoo.

Gezondheid bepaalt het aantal levens het personage - teruggebracht van succesvolle vijandelijke aanval betekent dood in de strijd, zodra deze nul bereikt.

Speel Islands kunt u zoals armen

·                   Hellebaard;

·                   Knife;

·                   Sword.

Eilanden in het spel is zeer interessant, hier voor u klaar kleurrijke locaties, een groot assortiment aan wapens, de strijd piraten en schattenjacht. Registreren en spelen - u zult er geen spijt van!

 

Island online registratie