Bladwijzers

Jade Dynasty

Alternatieve namen: Jade Dynasty

Als je - een kenner van de mooiste oosterse smaak, heb niets tegen de wijsheid van de oude goden en klaar om te gaan voor avontuurlijke held heeft, welkom om Jade Dynasty. Online game Jade Dynasty behagen innovaties en functies die zorgen voor haar populariteit onder andere MMORPG.

Minimale systeemvereisten:

1. Besturingssysteem - Windows ® ME, 2000, Windows 7, Vista x32;

2. Processor - Intel Pentium IV 1500 MHz;

3. Videokaart - 64 MB;

4. RAM - 1 GB;

5. 5 GB vrije ruimte op de harde schijf.

Dus, om het spel te starten, moet u invullen van een standaardformulier pagina Join Jade Dynasty. U kunt dit doen op haar officiële website, waar klikken op de link met dezelfde naam, moet u:

• Vul een geldig e-mail;

• Geef een wachtwoord;

• Maak een gebruikersnaam waaronder u weet in het spel en forum;

• Volgende Doe mee met het spel Jade Dynasty biedt aan de noodzaak van een akkoord te aanvaarden, lees de regels van het spel en de bestaande sancties;

• Klik op "Registreren".

Wanneer moet de game client downloaden op je PC, installeert, en daarmee de toegang tot het spel te verkrijgen. In Jade Dynasty, kun je spelen door op de juiste snelkoppeling op het bureaublad of in het "Start". Wanneer je eerst het spel in te voeren, zal je nodig hebt om te beslissen over een van de voorgestelde server en voer - u hebt opgegeven in stap Jade Dynasty Registratie - gebruikersnaam en wachtwoord.

De volgende stap - het creëren van je personage. Zodra je op de weg hebt besloten, moet u een zeer belangrijke keuze maken - factie. Totaal vijf hier:

1. Skysong (goede genezers) → verbetering van de bescherming, de behandeling van de gewonden en doen herleven van de gevallen;

2. Jadeon (goed Rangers) → hun 'paard' - de aanval van een afstand, maar zwak in melee, met name in de verdediging,

3. Vim (kwaad tanks) → sterk in zowel aanval en verdediging, helaas, het behoort niet tot de groep en de aanval van een afstand, zodat de ophoping van staan ​​vijanden aan te vallen alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk is;

4. Lupin (kwaad huurlingen) → hebben een gevarieerde set van aanvallende vaardigheden;

5. Modo (necromancer en een weerwolf) → het meest waarschijnlijk, ze kunnen worden toegeschreven aan de krachten van het kwaad, hoewel niemand de waarheid van hun bedoelingen kent. Ze zijn in staat om te transformeren tijdens een gevecht in krachtige wezens en drinken leven van de tegenstanders.

Spel Jade Dynasty Online beschikt over de volgende eigenschappen die het onderscheiden van andere gratis MMORPG:

• Dankzij de ontwikkeling van een klassenloze, kunt u uw eigen, unieke krijger te creëren. Voor een groot deel dankzij deze bijzondere speel het spel online Jade Dynasty - een waar genoegen.

• De verscheidenheid aan beschikbare quests: en de legendarische, en clan, en allerlei jacht monsters en schatten, quests, reizen, onderzoek, historisch.

• Een aanzienlijke hoeveelheid van Jade Dynasty online kerkers.

• Eenvoudige navigatie systeem: in quests is er een speciale verwijzing naar het pad plus - klik op de juiste plaats kaart automatisch biedt doorgang naar dit punt.

• U kunt ervoor kiezen om wapens en armor (Kraft) te creëren.

• Een verscheidenheid aan voertuigen.

• Als u zelf een huisdier obzavedetes spelen zeker Jade Dynasty zal zijn interessanter en gemakkelijker. De meeste van deze dieren kun je in wilde gebieden of in een andere plaats.

• Jade Dynasty online spel dat spelers voorziet van zwaarden ongelooflijke vlucht.

• Modernisering van harnassen, wapens en uiterlijk.

• U kunt het spel spelen online Jade Dynasty volledig alleen bij de communicatie met andere spelers. Zeker, het is zeer ontwikkeld systeem van allianties.

• U kunt vaardigheden en romantische leren, door associatie, opnieuw, in een formeel huwelijk aan te gaan.

Zuiverheid, breekbaarheid en de ongelooflijke schoonheid van de wereld van Jade Dynasty vanwege verwantschap met de geschiedenis van het oude China. In het begin zul je alleen eenzaam paladin, maar na verloop van tijd zal de vaardigheden die u het meest trekken te krijgen. Immers, moet je de geheimen van onsterfelijkheid te begrijpen, en savvy samen met doorzettingsvermogen is niet gewond. Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more