Bladwijzers

Jagged Alliance

Alternatieve namen: Jagged Alliance

Game Jagged Alliantie Online - browser-based multiplayer role-based strategie. Gemaakt door Gamigo enorme actie wil gebruikers functies zoals realistische 3D-graphics, een enorme selectie van de loon-eenheden, de mogelijkheid om zijn eigen bedrijf op te richten, een groot arsenaal aan wapens, kleurrijke gevecht met echte spelers, het wegnemen van belemmeringen die door kunstmatige intelligentie. Jagged Alliantie Online is een waardige voortzetting van eerdere projecten. Immers, is het behouden kenmerken spelletjes van soortgelijke onderwerpen en bijkomende voordelen die het onderscheiden van andere virtuele plezier verworven. Vraagt ​​spelers om goed te voldoen aan haar missie om huurlingen die behoren tot het leger te pompen zorgt voor wapens en tactieken te ontwikkelen. Daag geduchte vijanden en laten zien dat je de beste van de beste kan zijn!

Lijst van systeemvereisten wordt niet afgeschrikt haar krankzinnig. Gameplay is zeer geschikt voor de volgende PC-configuratie: OS Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB video ( Geforce 8800 / ATI 2600); DirectX 9. 0s, RAM 2 GB, 3 GB harde schijf. Als al deze parameters zijn normaal, Jagged Alliantie Online registratie zal toegang geven tot een van de meest vermakelijke shooters van het internet. Een account aanmaken - het proces is vrij snel. Doe mee met het spel Jagged Alliantie Online voorziet in de invoering van het spel naam, e-mailadres, wachtwoord, en acceptatie van de gebruikersovereenkomst. Na dat, kunt u veilig stappen in de wereld van de wrede oorlog en creëren zijn eigen bedrijf.

In het begin zul je moeten beslissen welke klasse behoort tot de hoofdpersoon. Van de vijf bestaande klassen (Sentinel, Command soldaten, sluipschutter, schutter, soldaten) U mag de automaat kiezen. Dan moet je de dienst van huurlingen bellen. Geladen eenheden in het spel voor meer dan 60 soorten. Je moet leren de meest geschikte te kiezen, zodat de eenheid werd gevormd van mensen die in staat zijn om verschillende functies uit te voeren. Play Jagged Alliantie Online Je zult pompen huurlingen. Elk van hen in meer of mindere mate verworven parameters zoals duurzaamheid, handigheid, waarneming, reflexen, precisie. Zorg ervoor dat hun vaardigheden verbeterd - en uw kansen op succes aanzienlijk zal verhogen!

Het is het vermelden waard dat er een speciale maskeren eenheden. Je moet gewoon de nodige armen huurlingen bieden. Problemen met deze zal niet optreden. Na de oorlog in de cursus zijn honderden soorten en wapens, en armor.

Iedereen die begint Jagged Alliantie Online spelen om de uitvoering missie voorbij. Gewend in deze wereld, zal u in staat om meer complexe taken uit te voeren. Het spel heeft veel verschillende combat missies! Het belangrijkste is niet lui! Wat de PvP systeem, bestaat hoofdzakelijk uit de volgende soorten slagen:

- Deathmatch, waar de winnaar is degene die in het spel minstens een huurling blijft;

- Hunter beloont voor de vangst;

- Search & Destroy, die zal zich bezighouden met de vernietiging van de doelen van de vijand, terwijl de verdediging van uw eigen objecten.

Elke overwinning - is op zich een zeer zoete gevoel. Maar behalve dat, zult u materiële vergoeding ontvangt. Niemand heeft nog geweigerd ere punten of bonus in de vorm van brandstof.

Het belangrijkste kenmerk van het spel is de mogelijkheid om te worden vergeleken met andere spelers. Waardige tegenstanders u automatisch het systeem Matchmaking vinden. Hoe hoger je reputatie, hoe sterker de vijand.

By the way, om het spel te spelen Jagged Alliantie Online zal het makkelijker zijn als je goud te kopen. Oorspronkelijk uitgegeven kleine gratis goud, maar dan zal het moeten kopen. Echter, dit aanbod is op uw discretie.

Beste fans een kick, geloof me, je zult niet teleurgesteld worden! Dit spel is echt een geweldige manier om adrenaline te verhogen! Stel dat in de moeilijke realiteit van oorlog gaat altijd gepaard met veel geluk voor jou!

 

Jagged Alliance Online registratie