Bladwijzers

Jail Wars

Alternatieve namen: Jail Wars

Game Jail Wars - gratis browser MMORPG strafrechtelijke onderwerpen. Als je moe bent van een model burger die nooit breekt de letter van de wet zijn, is het tijd om een ​​duik in de virtuele wereld en word een notoire oplichter. Beginning Jail Wars te spelen, vind je jezelf omringd door agressieve en gevaarlijke criminelen. Samen zul je in staat om een ​​rel te overleven in de gevangenis, niet leunen administratie die haar uiterste best zal doen om de bandieten te pacificeren. Met achterlating van alle moeilijkheden en ontberingen, zal je hoger en hoger als de vertegenwoordiger van de buitengewone carrière criminelen bewegen. Binnenkort kunt u beroemd in de kringen van hun eigen soort, om de geloofwaardigheid te verdienen en zal heel comfortabel in deze rol te voelen. Beleef de spannende gevoel van succes, verhogen het niveau van adrenaline in het bloed, zaaien in de vrije tijd voor een spannend spel!

Word lid van de criminele gemeenschap kan iedereen zijn. Systeemvereisten voor het spel vergevingsgezind. Ook downloaden Je hoeft niet te. Maak een account aan. Jail Wars registratie is als volgt: uw e-mailadres, die zal dienen als de gebruikersnaam, wachtwoord wordt doordacht, herschreven code van de afbeelding en klik op "Create Account." Wees voorbereid op het feit dat u het accepteren van regels van inschrijving en projectovereenkomst. Vervolgens zal je een karakter aan te maken. U moet worden vastgesteld tussen de vier bestaande syndicaten: Cosa Nostra, broers, broers en zwarte combat Guard. Elk syndicaat heeft zijn eigen aparte eenheid. Na het maken van uw keuze, noteer de naam van je personage, kies de gewenste vloer, en vervolgens het uiterlijk naar uw smaak (gezicht, haar).

Gedurende het spel Jail Wars online hebben om je personage te ontwikkelen. Je zult vol vertrouwen te bewegen door de levels tot je het hoogste bereiken - 30. Met elke volgende verovering niveau bouwt u drie punten en een punt parameters vaardigheden. Dit betekent dat hoe meer - hoe sterker wordt je held. Pas na de 15e niveau, word je een volwaardig lid van het syndicaat, en krijg veel voordelen. Bijvoorbeeld, toegang tot een gedeelde binnenplaats aan syndicaat tatoeages EVENT "Opstand in de gevangenis" en nog veel meer.

Natuurlijk, elk van de syndicaten zijn eigen kenmerken, maar er zijn vaardigheden die beschikbaar voor alle leden van het syndicaat zijn. Aandeel gemeenschappelijke vaardigheden voor actieve en passieve. Een drie takken van algemene vaardigheden de kans geven om hun eigen ontwikkelingspad te kiezen. Vaardigheden omvatten takken vechter met een sterke hand, het gevoel dat door shock, slag woede, open wonden, job series, en beul razernij. Deze tak is bedoeld om maximale schade te veroorzaken. Als u wilt hoge defensieve kenmerken hebben, kiest de tak van de lijfwacht, die de volgende vaardigheden beschikt: een moeilijke doelgroep, initiator, desoriëntatie, overlevende, stenen muur, een sterk lichaam, een laatste poging, het omslagpunt. Nou talenten tak genaamd medeplichtige gericht op efficiënt gebruik van ondersteunende producten. Met de ontwikkeling van deze tak zal toegankelijk zijn voor vaardigheden als eerste hulp, spraakzaamheid, zwakke plek, onschuldig, zuinigheid, medic, nauwkeurige berekening, stiekeme truc. Zoals je vaardigheden te bestuderen tijdens het spelen zul je meer en meer te openen. Overigens kun je verbeteren als een van de trends en te leren van de meest nodig is.

Een van de koele chip, die kan bogen spel Gevangenis PANDORA - tatoeages. Het is hun aanwezigheid onderscheidt bandieten van de autoriteiten. Daarom zal je altijd op de hoogte van hun eigen soort. By the way, als je besluit om je lichaam een ​​van de symbolische ornamenten om uit te kiezen wat zal verfraaien. Meer dan 1000 soorten tatoeages aangeboden aan uw aandacht!

Ook spelen met Jail Wars , kunt u een enorm arsenaal aan wapens te gebruiken. Omdat je moet allerlei ofwel de coach of andere spelers en de voortdurende oorlog tussen de syndicaten zelf vechten, kun je niet doen zonder fatsoenlijke wapens. Verzamel boksbeugels, messen, slijpen, clubs, kettingen en andere goedheid. Bestaan ​​in het spel en dopes. Deze omvatten eerste hulp kits, boosts en buffs.

Vermeldenswaard is over de kans om binnen het syndicaat bende waard. Slimme spelers verenigen om het spel online Jail Wars spelen, met behulp van zijn volledige potentieel. Vergeet niet dat u kunt nemen in de groep vaak niet kunnen veroorloven om enkele hardnekkige. Hoewel in principe geen je of niet bindend. Play Me op een leuke, Vex gezondheid met tegengestelde syndicaten, meer en meer rellen in de vrijheid om te kiezen, en oneindig gehaat cel irriteren waakzaam administratie gevangenis. Laat al uw hoop uitkomen!

 

Gevangenis Wars online registratie