Bladwijzers

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternatieve namen: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Processor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast het tweede deel van een van de meest populaire computer games gebaseerd op de motieven van het universum van Star Wars: Jedi Knight is in tegenstelling tot conventionele shooters, omdat hier de speler beschikbare wapens zijn niet alleen lange afstand, maar lightsabers, maar ook kun je de Force gebruiken in de confrontatie met de vijand.

Korte Star Wars: Jedi Knight 2

Het spel speelt zich twee jaar na de voltooiing van de gebeurtenissen van het eerste deel van het spel. De hoofdpersoon Kyle Katarn, opnieuw uit angst bezwijken voor de donkere kant van de kracht, afstand doet van zijn capaciteiten en gooit zijn lightsaber. De hoofdpersoon van de Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast besluit terug te keren naar het beroep van huurlingentroepen helpen van de Nieuwe Republiek tot de laatste overblijfselen van de Keizerlijke troepen afmaken. Tijdens een van de missies, Kyle gestuurd, vergezeld door zijn oude vriend Jan Ors een van de rebellen planeten, wanneer zij voldoen Desann Dark Jedi, die Kyle winnaar Jerec geleerd en ontvoert Jen. Proberen om zijn partner te redden, Kyle weliswaar in strijd Dessanu tegen hem gebruikt Silas en zijn vriend sterft. Oklemavshis Kyle is woedend en gaat naar de vallei van de Jedi te herwinnen Force. De hoofdpersoon keert terug naar het innerlijk heiligdom van Star Wars, Jedi Academy, 2e generatie die al heeft voorbereid ons weten Luke Skywalker. Dat hij moet Kyle ophalen van uw zwaard, achtergelaten voor de bewaring. Vanaf dit moment begint uw zoektocht naar de Dark Jedi Dessau, die u door alle werelden van Star Wars: Jedi Knight 2.

Verschijning

Speciale assessment spel verdient zijn visuele component is gevuld met verbijsterende special effects en goed ontworpen personages. Alles, absoluut alles in de Star Wars: Jedi Academy 2 houdt op het hoogste niveau, van de held en eindigend gewone Imperial stormtroopers. Onder een model game karakters en maakte beweging. Het spel is het spelen waard zelfs alleen maar om te zien hoe sierlijk vliegt door exploderende termogranate, aanval als rush dozijn schoten blasters. Geluid is ook tot de streep en alle visuele hoogstandjes zal worden gedupliceerd geweldige soundtrack, die alles, zelfs de echo van die vloog langs de bundel blaster.

Ja dat zal aankomen met kracht

Game Star Wars: Jedi Knight echt veranderd, een keer in de handen van de hoofdpersoon mist lightsaber gevecht vervanging blaster. Er zal een bepaling van snelheid en stoom vloeiende, sierlijke bewegingen, maar ook serieus ontnemen voordelen in een bedrag dat de vijand groep. Dit alles wordt begeleid door prachtige salto's en koprollen, tumbling combinaties en blikseminslagen. Skills protagonist zal groeien in het spel en het aantal beschikbare beats, trucs en acrobatische salto met hem. In vergelijking met het eerste deel van het systeem voor het verzamelen van deeltjes verdwenen Krachten van de lijken van gestorven vijanden, nu Kyle kan zelf energie opwekken, die nodig is voor enige tijd om hun vaardigheden te gebruiken is. De meest spannende strijd zal worden voor u klaar in de strijd met de opstandige Jedi, dus alle krachten in de gevechten met eenvoudige stormtroopers niet uitgeven.

 

Computer spel Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast voor Mac OS