Bladwijzers

Kartuga

Alternatieve namen: Kartuga

Online spel Kartuga - gratis browser piraat strategie met RPG-elementen, die zich ontvouwt in real time. Thanks Kartuga Online U kunt de echte rover voelen en ontleden op de mariene uitgestrekte, en vervolgens vstrevaya in gevaarlijke schaafwonden. De hele wereld oceaan staat open voor uw onderzoek. Voel heer zulke uitgestrekte! Bedrijf InnoGames - uitgever van het spel, zorgde ervoor dat gebruikers niet vervelen. Veel interessante gevallen komen dappere reizigers. Je hebt alle recht om koopvaardijschepen aan te vallen om de stad te plunderen, om ruzie met de krachten van rechtvaardigheid, om al het mogelijke te worden verrijkt doen. Pirate leven is ideaal voor degenen die niet gewend zijn om stil te zitten. Noodzaak van een enorme hoeveelheid energie om een ​​groot aantal quests van verschillende moeilijkheidsgraad, niet in staat om te blijven verbeteren van uw schip, om alle noodzakelijke aspecten die ontwikkeling beloven dekken voeren. Als u besluit om Kartuga spelen, moet worden opgemerkt dat nu het project is in het stadium van de gesloten beta testen. Daarom Kartuga Jaar - het is gewoon een verzoek voor een uitnodiging om het spel, in plaats van directe toegang tot de razende gekke avonturen. Maar maak je geen zorgen dat je verlangen onbeheerd worden achtergelaten. Deuren naar de virtuele wereld zal openstaan ​​voor alle nieuwkomers.

Doe mee met het spel vereist Kartuga vullen deze velden: gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres. Dan is de overeenkomst te accepteren, dan kunt u een brief verwachten naar het opgegeven e-mail. Aangemoedigd door het feit dat de systeemeisen voor het spel is niet te hoog. In aanwezigheid van een moderne browser en high-speed internet, kunt u veilig spelen met de computer, zelfs de gemiddelde parameters.

Dus, waar moet je beginnen Kartuga spelen? Onnodig te zeggen dat met de overname van het schip. Voordat u zeilschip ingesteld bereiden dienovereenkomstig. Merk op dat de verbetering van de schepen zal u worden ingeschakeld tijdens het spel. Ontwikkeling van hetzelfde teken is het gevolg van de accumulatie van ervaring. Hoe meer - hoe beter. Nadat je verder komt in de gameplay biedt toegang tot tientallen verschillende vaardigheden. Ieder voor zich kiest de stijl van spelen. Gelukkig, het spel biedt een hoop functies die bijdragen aan de keuzevrijheid. Verkrijg tenminste, bijvoorbeeld verschillende soorten schepen. U kunt kiezen wat duurder hart en voel me gelukkig aan boord waar.

Kartuga spel vereist tactiek. En het beste van deze vragen op voorhand te coördineren met teamleden. Ja, is het veel nuttiger te verenigen, in plaats van het proberen om bekendheid winnen. Team Actions nog geen kwaad, en zelfs integendeel. Vooral dat team vecht in het spel - behoorlijk indrukwekkend gezicht, en doe mee aan hen alleen zal niet werken. Leer om in der minne problemen binnen het team op te lossen, niet verliest uw vrienden over kleinigheden. Behandelen met respect voor iedere partij, wie hij was. By the way, kunt u kiezen voor zichzelf de rol van de ingenieur of Destroyer Protector. En ook al hebben ze verschillende functies in elk gecoördineerd team actie brengt vele voordelen. Typ de karakters is anders, omdat zij hebben een unieke manier van ontwikkeling, een eigen stijl en roeping. Dienovereenkomstig, de rol die ervoor kiezen om de persoonlijke schip aan te passen.

De single player campagne in het spel is meer geschikt voor het egaliseren van vaardigheden piraat. In principe heb je het spel Kartuga spelen, te genieten van de verschillende multiplayer modes. Probeer alle beschikbare, om te begrijpen wat de meeste hits ter plaatse.

In de eindeloze gevechten en moeten worden behandeld met zaken als een schattenjacht, het vervoer van goederen, de ontwikkeling van wetenschap, onderzoeksgebieden, de vrijlating van kameraden in nood, het bewapenen van schepen. Het is het vermelden waard dat het spel komt de verandering van historische tijdperken. Dit elimineert de monotonie - en je nooit weer vervelen op een spannende onderneming. Laat nu je vrije tijd wordt steeds interessanter en rijk. Veel succes!

 

Kartuga online registratie