Bladwijzers

Khan Wars

Alternatieve namen: Khan Wars

Khan Wars online - gratis browser-based multiplayer strategy game van het bedrijf XS Softwa. Basis van de gameplay van een strijd tussen de verschillende volkeren in virtuele land. Alles Wat je ook doet, of het nu de bouw of grondstofwinning wordt gedaan om hun eigen staat te ontwikkelen en de gevechtskracht verhogen. Immers, alleen de sterke zal niet bang zijn om de vijand aan te vallen om vervolgens duizelingwekkende overwinning verheugen. Maar dit betekent niet dat, zonder het plegen van onszelf aanval, zult u niet worden getrokken in de gevechten. Heel vaak zelf verdedigen tegen aanvallers en beter klaar voor dergelijke bijeenkomsten. Niet treuzelen! Maak een betrouwbaar leger en nemen deel aan een grootse oorlog!

Voor Khan Wars genoeg computer met gemiddelde parameters spelen. Dus maak je geen zorgen over de systeemvereisten. Als u de wens - om mee te doen. Neem een ​​duik in de atmosfeer zal combat Khan Wars registratie helpen. Account wordt als volgt gemaakt: in het duel naam, e-mailadres en wachtwoord. Standaard, accepteert u de voorwaarden van de overeenkomst. Wees voorbereid - nu iets zal gooien!

Allereerst om te kiezen welk land je wilt Khan Wars te spelen. Denk goed na, want de ronde onmogelijk om het te veranderen zal zijn. Elk volk heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen speciale eenheid en sloot zich, u precies de bonussen die en zet deze natie te ontvangen. Over het algemeen zijn er 11 dergelijke naties: Arabieren, Litouwers, Goten, Russisch, Perzisch, Franken, Bretons, Mongolen, Byzantijnen, Bolgartsy, Duitsers, Japanners. Deze diversiteit stelt u in staat om de meest geschikte optie te selecteren.

Wat omvat gameplay, maar een eindeloos bloedbad. Elke speler moet zich bezighouden met de ontwikkeling en de ontwikkeling van hun bezittingen. Alle gebouwen gebouwd op het grondgebied van zijn eigen kasteel. U moet Farms, goud mijnen, ijzermijnen te hebben, en om zich te voorzien van middelen. Moeten ook zorgen voor de Barakken en Stables, dat was waar de trein gevechtseenheden. Vergeet niet over zulke belangrijke onderwerpen als een defensieve muur, Cache, de kathedraal, de Toren, Pakhuizen, Stables. Niet zonder de Market Tavern, Ziekenhuizen. En voor de landbouw echt nodig Forge, Windmolen en diverse workshops. Alleen door het bouwen van alles, kunt u erop vertrouwen. In feite, het kasteel - uw huis. Dus maak het voor jezelf comfortabele omgeving! By the way, na verloop van tijd kunt u het aantal sluizen die onder uw controle te verhogen. Anders, waarom zou verovering nodig? Maar in dit geval zijn er beperkingen. Een speler kan niet tegelijkertijd heersen over meer dan elf sluizen.

Met betrekking tot de financiële middelen, economische omvatten goud, ijzer, hout, voedsel. Dit alles is verkregen op verschillende manieren. Maar er zijn middelen zoals bevolking en loyaliteit. Ontwikkelen van huisvesting, om meer mensen te krijgen. Het wordt gebruikt voor trainingseenheden en efficiëntie van gebouwen. Nou, toen veel bewoners, probeer niet om hen in de steek laten. Het publieke vertrouwen in de eigenaar van het kasteel vymeryat loyaliteit. Wie niet wil respect! Wees een wijze leider!

Laten we eens zien wat er zal bestaan ​​uit onze troepen. Zonder een leger om het spel te spelen Khan Wars is gewoon niet realistisch. Dus de troepen zijn onderverdeeld in deze types: Archers (boogschutters, boogschutters, Royal Archers), Paard troepen (Light Cavalry, Horse Archers, Scouts, zware cavalerie), Hiking troepen (Axeman, foelie-drager, zwaardvechter, Pikener) en Siege Machines (Taran, ballista, Catapult). Er zijn speciale krachten die voor elke natie - zijn eigen. Belangrijke rol in het creëren van strategieën spelen ridders. Zij zijn het die je leger zal leiden. Bij de ontwikkeling van het Koninkrijk Knights een belangrijke rol spelen. Er zijn 4 klassen van ridders: Marshal, grondbezitter, Trader en Spy. Elk type heeft zijn eigen held actieve en passieve vaardigheden. Ridders verdienen hun gezag door de kundige leiding van legers en de succesvolle voltooiing van tal van missies.

Game Khan Wars niemand gebruiker zal niet toestaan ​​dat ongebruikt. Nadat ze liet veel verschillende taken. Bereid je voor om de militaire, economische en eenvoudige taken uit te voeren. Beste fans van militaire gevechten, registratie in het spel Khan Wars staat voor u klaar! Registreer nu en breng uw vrije tijd verzadigd.

 

Khan Wars online registratie