Bladwijzers

Koning van avalon

Alternatieve namen: Game King of Avalon, KoA, KVK
The King of Avalon Game - The Knights of the Round Table opnieuw verteld

Als je een liefhebber bent van de legende van koning Arthur en zijn ridders, dan is het online strategiespel voor Android King of Avalon iets voor jou. Hier is het verhaal van Merlin, Morgana, Balthazar, King Arthur en andere personages die je onderweg tegenkomt met elkaar verweven.

Alles begint met een laaiend kasteel en een cavalerist die met een rapport naar de kasteelpoort rent. Morgan troepen belegerden de stad, je moet beslissen wat je vervolgens gaat doen. Als echte verdediger van het kasteel besluit u om tot het einde te gaan staan u200bu200ben de stad met al haar inwoners te verdedigen. Deze fase traint voor het spel. Daarom wordt u gevraagd om kazernes te bouwen en troepen in te huren. Parallel aan je acties komen er versterkingen in het kasteel om te helpen met het grootste deel van de vijanden. Je moet je verzetten, want al je bondgenoten zijn al gevallen. Je troepen staan u200bu200bop het punt te botsen in de strijd, maar plotseling verschijnt Merlijn, waardoor een spreuk de loop van de strijd in jouw voordeel doorbreekt. Morgan-troepen worden teruggedreven. Hier begint uw verhaal, het verhaal van koning Avalon.

King of Avalon op de computer is in de eerste plaats een strategisch spel, meestal zul je te maken krijgen met de bouw en ontwikkeling van je kasteel. Het kasteel is uw bolwerk, uw bolwerk van macht. Ontwikkel het op een evenwichtige manier en je zult onoverwinnelijk zijn. Na het eerste gevecht met Morgana hebben je onderdanen een drakenei bewaard, dat je in de toekomst kunt gebruiken en je vuurspuwende beschermer kunt laten groeien. Maar eerst de dingen.

Eerste hoofdstuk

Eerst beginnen we met de restauratie van de stad. Het fort is het centrum van het kasteel en een bastion voor jou en je vazallen. Verhoog het niveau van het fort naar het tweede niveau. Vervolgens wordt ons aangeboden om stallen te bouwen. Ze zullen cavalerie inhuren. We bouwen ze en bestellen de training van het eerste paarden detachement. Terwijl de renners zich voorbereiden, zullen we proberen voorbij het kasteel te gaan en de monsters om ons heen aan te vallen. We zullen voorlopig het eenvoudigste, eerste niveau kiezen en onze eerste ploeg de strijd in sturen. Dit zijn de eerste stappen die we zetten om onze eerste prijs te ontvangen.

Tweede hoofdstuk

Laten we nu voor ons ei zorgen. We gaan naar de drakengrot en gebruiken het elixer dat ons werd gegeven voor het voltooien van het eerste hoofdstuk. Het ei lijkt tot leven te komen, is gevuld met kleuren en lijkt te barsten. Maar hiervoor heb je nog een elixer nodig. Daarom keren we terug naar het herstel van de stad en de accumulatie van macht. Om de kracht naar het 3e niveau te verbeteren, moet je de muur naar het 2e niveau verbeteren. We gingen op weg naar de muur voor de bouw van boerderijen en zagerijen. Dit zijn basismijnen voor de bevoorrading en rekrutering van troepen. Daarna proberen we een monster van een hoger niveau aan te vallen. Houd er rekening mee dat je voor de vernietiging van de omringende monsters grondstoffen en artefacten ontvangt en je held pompt. Dit is belangrijk, want hoe hoger het niveau van het monster, hoe groter de beloning. We hoeven alleen hutten te bouwen voor boogschutters en hun training te doen. Daarnaast bouwen we tenten achter de muur voor onze troepen, die komen daar te staan. Meer tenten - meer troepen die we kunnen inhuren. Ondertussen is het tweede hoofdstuk voorbij en kunnen we onze toekomstige draak aanpakken.

Derde hoofdstuk

De cirkel van de oproep maakt het mogelijk om onze eerste draak te roepen, en het elixer dat is ontvangen voor het voltooien van het tweede hoofdstuk zal hierbij helpen. We gebruiken het op ons ei. Het vlamt op en doet ons begrijpen dat de ziel van de draak leeft en herboren zal worden. We gebruiken een vuurbal en voila erop, de draak is herboren en staat klaar om je te dienen! We bedenken snel een naam voor hem, nu zal hij alleen op hem reageren. Morgana leek het ontwaken van de macht te voelen en stuurde onmiddellijk een klein detachement troepen om aan te vallen. Maak je klaar voor de strijd!

Verbeter snel het fort, de muur, bouw een universiteit, leer de vaardigheid van verdediging en verhoog het niveau van de draak. Houd er rekening mee dat je met de verhoging van het niveau bonussen krijgt, zowel defensief als aanvallend. Ze reageren op je soldaten. Zodra je dit doet, zweeft de draak de lucht in en vernietigt de troepen van Moragna met een vurige adem.

Alles, uw training is voltooid en u kunt koninklijke zaken doen, de volgende hoofdstukken zelf uitvoeren en vechten voor glorie en eer!

Gebouwen in uw stad die gebouwd en geleidelijk ontwikkeld moeten worden:

  • haracks
  • stallen
  • schietbaan
  • belegeringswerkplaats
  • Ambassade
  • smid
  • Universiteit
  • drakengrot
  • beschermwand

Download King of Avalon - klik op de knop om King of Avalon te spelen, we worden doorgestuurd naar de site waar we de BlueStacks Android-emulator downloaden. Hiermee installeren we King of Avalon en genieten we van het spel.

 

King of Avalon downloaden op pc