Bladwijzers

King Of Defense: TD samenvoegen

Alternatieve namen:

King Of Defense: Merge TD - is een torenverdedigingsspel met een aantal speciale functies. De graphics zijn mooi in cartoonstijl. Alle personages zijn zeer realistisch ingesproken, de muziek is niet opdringerig, goed gekozen. In het spel moet je de verdediging leiden tegen hordes monsters door verdedigingsposities op te bouwen en te verbeteren.

Er is een niet al te complexe plot, wat normaal is voor games van dit genre.

Elk nieuw niveau begin je met een kleine hoeveelheid geld waarmee je verschillende verdedigingsstructuren kunt bouwen. Verder krijg je voor het doden van elk van de aanvallers een kleine hoeveelheid munten, hierdoor kun je nieuwe torens bouwen voor verdediging of bestaande torens verbeteren.

Verdedigingsstructuren zijn onderverdeeld in verschillende typen:

  • De toren met boogschutters richt weinig fysieke schade aan, kan zowel vliegende als gronddoelen raken, de positieve aspecten zijn vuursnelheid en lage kosten
  • Mage's toren doet magische schade, is niet goedkoop, kan elk doelwit aanvallen, inclusief vliegende, indien nodig, is het meest effectief tegen eenheden die niet vatbaar zijn voor fysieke schade
  • Kanonkoepel richt enorme schade aan, de duurste, schiet niet op vliegende vijanden
  • De toren met krijgersverdedigers bevat een aantal jagers die in staat zijn om deel te nemen aan de strijd om de opmars van de vijand tijdelijk te stoppen en ernstige schade toe te brengen aan de aanvallers, waarbij ze alleen gronddoelen aanvallen

Een kenmerk van dit spel is de mogelijkheid om torens te bouwen in verschillende niveaus van, waardoor de sterke punten van verschillende soorten torens worden gecombineerd en de verdedigingsdichtheid wordt vergroot.

Bovendien zal een van de helden onder jouw leiding staan. Elk van deze krachtige vechters heeft zijn eigen vaardigheden. Sommigen voeren gevechten van dichtbij, anderen vallen op afstand aan. Er zijn er ook die passieve bonussen geven aan de verdediging.

In het begin zal er maar één held zijn, maar na verloop van tijd ontgrendel je nieuwe personages. Kies voor het gevecht welke je mee wilt nemen, soms bepaalt dit de uitkomst van het gevecht.

Tijdens de verdediging heb je voor het gevecht verschillende speciale vaardigheden om uit te kiezen. Deze vaardigheden hebben een afkoeltijd, maar het gebruik ervan bespaart soms in een schijnbaar hopeloze situatie.

helden, torens en vaardigheden die je tussen de gevechten door kunt verbeteren, door te besteden aan deze valuta die je verdient door levels te voltooien. In het geval van vaardigheden en helden is alles duidelijk, hoeveel je ze pompt, ze zullen zo sterk zijn aan het begin van een nieuwe strijd.

Je kunt alleen torens bouwen van het beginniveau, de verworven upgrades maken het alleen mogelijk om ze tot op zekere hoogte tijdens het spel te versterken. Maar in het volgende niveau moeten ze opnieuw worden ontwikkeld, dus door een verbetering te verwerven, open je alleen de mogelijkheid om deze toe te passen tijdens gevechten, maar je zult hier elke keer opnieuw middelen aan moeten besteden.

Je zult je niet vervelen bij het spelen van King Of Defense: Merge TD, de game wordt regelmatig bijgewerkt en er worden tijdens de feestdagen themawedstrijden gehouden.

U kunt

King Of Defense: Merge TD gratis downloaden op Android als u de link op deze pagina volgt.

Begin nu met spelen als je van torenverdedigingsspellen houdt, je zult dol zijn op dit spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more