Bladwijzers

Koninkrijksmaker

Alternatieve namen: Koninkrijksconstructeur

Kingdom Maker is geen eenvoudige strategie om een echt koninkrijk te creëren

Kingdom Maker-strategie werd uitgebracht in april 2022 en heeft al een leger fans gewonnen. De makers van de beruchte gamestudio Scopely, die erin slaagde een aantal legendarische games in verschillende genres te maken. Nu is hun hand uitgestoken naar strategieën met een sociale component. Dit betekent dat je een directe deelnemer bent aan alle evenementen in je koninkrijk. Bouwen, vechten, ontwikkelen, toewijzen, verkennen. Alles is in uw handen, mijn heer!

Waar begint het pad van een heer of dame?

Je squadron keert al zeven dagen terug naar hun kleine dorp. En nu is het moment van terugkeer aangebroken, maar niemand ontmoet je - sommige bewoners zijn verdwenen, sommigen zijn vermoord. Het blijkt dat de orcs volledig losgemaakt hebben terwijl jij weg was. Daarom liggen er nog gevechten voor je, maar dat is later. Om het spel voort te zetten, kiest u uw vorm, de vorm van een heer of dame. En neem contact op met de overlevenden voor informatie. Inderdaad, de orcs vestigden zich in de buurt en plunderden vaak. De laatste keer hebben ze bijna alle burgers gedood en meegenomen. Je moet de nabijgelegen gebieden ontruimen en je mensen beschermen. Gebruik het team waarmee je bent aangekomen, plunder en vernietig ze. Na het gevecht krijg je te horen dat de kroon is gered en wacht op je in de troonzaal in een kist. Na het openen van de kist vliegt er een uil naar buiten, hij zal je volgen langs het pad om het spel te leren kennen en advies te geven over hoe je je verder kunt ontwikkelen. Luister naar haar!

Owl is je spelassistent. Ga bij haar trainen. Bouw eerst productiegebouwen:

  • boerderij - produceert voedsel; legeronderhoud nodig;
  • zagerij - produceert hout; gebruikt voor de constructie van gebouwen en gevechtsvoertuigen;
  • steengroeve - produceert steen; ook gebruikt voor gebouwen.

Bouw vervolgens verdedigingsmuren en kazernes om soldaten in te huren. Zestig milities zullen genoeg zijn om te beginnen. Wijs ze toe aan een troep van een heer of dame (afhankelijk van wie je hebt gekozen) en ga op je eerste missie. Niet ver van de stad is nog een klein kamp van orcs - het zal je eerste doel zijn. Na het winnen van de strijd ontvang je een beloning in de vorm van grondstoffen. Hiermee eindigt de training en bent u vrij om te doen wat u wilt. Ga bijvoorbeeld terug naar het paleis en plant je voort met je dame/heer. Liefde is tenslotte geweldig!

Kingdom Maker gaat niet alleen over bouwen en vechten

In het begin lijkt het misschien alsof het spel een gewone kopie is van de gebruikelijke strategie, waarbij je alleen hoeft te bouwen en te vechten. Dit is gedeeltelijk waar, maar de ontwikkelaars hebben het gebied van je taken uitgebreid, omdat je een heer bent en voor veel verantwoordelijk bent. Bijvoorbeeld nakomelingen. Zonder dit was het in de Middeleeuwen onmogelijk om een sterke staat te creëren. Hoeveel beschavingen zijn omgekomen zonder erfgenaam? Veel.

Locatie en logistiek binnen je koninkrijk spelen ook een belangrijke rol. Wanneer je een vijand aanvalt, moet je zijn verliezen maximaliseren en die van jou minimaliseren. Hoe dit te bereiken? Plaats beschermende en industriële voorzieningen op de juiste manier. Plaats voldoende troepen op de muren voor verdediging en bouw veel vallen rond de omtrek.

In feite is het erg moeilijk om alle beschikbare functionaliteit in het spel op te sommen. We zullen alleen zeggen dat de game Kingdom Maker uw aandacht waard is.

Hoe download ik Kingdom Maker gratis op pc of laptop? Klik op de overeenkomstige knop naast de naam van het spel en volg de instructies. Of gebruik een van de beschikbare Android-emulators en speel erop.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more