Bladwijzers

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alternatieve namen: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Game Kingdoms of Amalur: Reckoning is een single-player role-playing game, die werd opgericht na de schrijver Robert Salvatore. Acties in het spel zich afspeelt in een magische plek: Alamura koninkrijken.

Computerspel Kingdoms of Amalur: Reckoning, kunt u deze downloaden op enige site die deze functie biedt.

Voordat het spel, de ontwikkelaars raden te zien over Kingdoms of Amalur: Reckoning video. Inleidende video onthullen meestal alle functies van het spel.

In het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning quests kunnen verschillende niveaus van complexiteit: zowel eenvoudige als complexe.

Het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning speel je beginnen met een schone lei. In het spel je wakker tussen de lijken, na de terugkeer uit de dood. Je personage beseft dat hij een zeer sterke magische, dankzij die in uw vermogen ligt om je hele wereld te veranderen.

Zijn in constante gevechten, confrontaties, zal je karakter nodig om het geheim van zijn onsterfelijkheid te ontsluiten en een einde maken aan het kwaad dat regeert voor vele jaren.

Aan het begin van het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning Je moet kiezen welk ras je personage zal behandelen:

1) Almain (edelen) - is een rijke en verwende mensen. Zij hebben de kennis van alchemie en hebben de neiging om te overtuigen, maar ook weet smeden.

2) Varani (rondtrekkende personen) - deze mensen zijn niet gelukkig in het leven, en ze waren bedekt met haat. Ze kunnen detecteren onzichtbaar, en deel te nemen aan de handel, en kan kiezen sluizen.

3) Ljosalfar (licht elfen) - is positieve mensen, die de bossen bewonen. Zij hebben de kennis van alchemie en fabricage kristallen en verdrijven magie.

4) Dokkalfar (dark elves) - het is een slechte elfen die op het verkeerde pad zijn geweest. Ze kunnen kristallen te produceren en hebben capaciteiten van overreding en stealth.

Ook in het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning heeft drie boom klassen:

1) Warriors - is de meest krachtige en moedige klasse.

2) Magee - ze hebben de kennis van alchemie en magische spreuken.

3) Rogues - het is de meest sluwe en slimme klasse die is nergens bang voor.

Uw combat skills afhankelijk van precies welke klasse u voorstander. Je uiterlijk is ook afhankelijk van de gekozen klasse.

In het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning wapen dat je zal spelen, hangt af van de klasse die je kiest

1) Warrior - verschillende zwaarden en hamers.

2) Voor de rover - dolken, handbogen, zwaarden feeën.

3) Voor de tovenaar - toverstokken, chakra, scepters.

Is het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning stenen, die je ook kunt gebruiken in plaats van wapens. Ze heten betoverde accessoires. Deze omvatten: ringen en unieke ketting.

In het spel Kingdoms of Amalur: Reckoning gebruikt een systeem van het lot, waarmee de speler andere lot kan openen.

Dompel jezelf onder in de ongelooflijke wereld van Kingdoms of Amalur: Reckoning, Ken alle functies! Laat niet de afdaling van vijanden en ontdoen van zijn wereld uit het oude kwaad.

Good luck vervulling van hun taken!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more