Bladwijzers

King's Bounty 2

Alternatieve namen:

King's Bounty 2 is een game die wereldreizen in RPG-stijl combineert met een turn-based vechtsysteem. Ondanks dat de game in wezen een voortzetting is van de reeks games, is het beter om deze apart te nemen, omdat deze niet erg lijkt op zijn voorgangers en het verhaal dat in de vorige delen is begonnen niet voortzet. Je moet een bewoner worden van een fantasiewereld met tovenaars, necromancers, boze geesten en ridders. Verken een kleurrijke wereld vol magie en ontwikkel de vaardigheden van je held om de verhaalcampagne te voltooien.

Voordat je King's Bounty 2 begint te spelen, kies je de held die je tijdens het spel zult besturen. Er zijn in totaal drie karakters om uit te kiezen.

  1. Warrior Aivar
  2. Tovenares Katarina
  3. Palladin Elsa

Het belangrijkste verschil tussen hen is hun uiterlijk en een kleine reeks reeds ontwikkelde kenmerken, de nivellering van deze karakters is niet anders. Daarom kun je je bij het kiezen vooral laten leiden door welke van de personages je tijdens het spel graag zult zien. U kunt kiezen welke van de beschikbare scholen u wilt ontwikkelen. In totaal zijn er vier scholen.

  • Bestelling
  • Kracht
  • Anarchie
  • Meesterschap

Door bepaalde vaardigheden te ontwikkelen, kun je ervoor kiezen om de held te helpen een krijger of magiër te worden. De studie van elk van deze scholen zal het gebruik van de overeenkomstige legers mogelijk maken. Orde heeft soldaten. De Force heeft trollen, kabouters en beesten. Anarchie heeft ondoden en schurken. Nou, Mastery heeft verschillende magische wezens.

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de selectie van legers, omdat ze niet allemaal goed met elkaar overweg kunnen. Als je bijvoorbeeld Orde- en Anarchie-legers in je squadron hebt, zal dit leiden tot een afname van het moreel en minder effectiviteit op het slagveld. In het spel wordt het pompen van een of andere school op een enigszins ongebruikelijke manier geïmplementeerd. Wanneer je het verhaal op belangrijke punten doorloopt, wordt het mogelijk om te kiezen welke school je studeert bij het voltooien van de taak.

Verzamel tijdens het reizen letterlijk alle en breng deze naar het hek om het geld te krijgen dat nodig is om legers te rekruteren en uitrusting en wapens te kopen. De ontwikkelaars hebben aan detaillering gewerkt, dus je zult alle uitrusting zien die je held zal dragen en de wapens die hij zal oppakken. Dergelijke aandacht voor detail is niet te vinden in alle games van het genre.

In de gevechtsmodus is het slagveld traditioneel verdeeld in zeshoekige cellen. Eenheden wisselen elkaar af. De hoofdpersoon bevindt zich achter de eenheden en neemt niet direct deel aan de strijd, hij leidt alleen de legers. Sommige eenheden zijn eenheden van krijgers en naarmate ze schade oplopen, neemt hun aantal af. Je kunt de samenstelling van deze eenheden na het einde van het gevecht herstellen als ten minste één krijger van het squadron overleeft. De plot in de game is interessant, de personages zijn schattig en de taken die je tijdens het spel op sommige plaatsen tegenkomt, zijn niet verstoken van humor.

King's Bounty 2 gratis download zal helaas niet werken. Maar de game kan eenvoudig worden gekocht op de Steam-speeltuin of op de officiële website. Op dit moment kun je een held kiezen die je leuk vindt en op avontuur gaan in een koninkrijk waar magie heerst!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more