Bladwijzers

Kings Age

Alternatieve namen: Age of Kings

In Kings Age bordspel is alle fans van online strategieën, en vooral mensen die gek zijn over de middeleeuwen, ridders en kastelen. Hier vindt u een koning te worden en in staat zijn om zwaarden te steken in het feodale oorlogen met andere online spelers. Uitgegroeid tot een krachtige en met uw toestemming zal worden gebouwd nieuwe en oude stadjes geleegd.

Om het spel Kings Age online te spelen moet je een eenvoudige registratie worden doorgegeven in het spel Kings Age. U hoeft alleen maar:

1. Selecteer uw scherm naam.

2. Selecteer nieuw wachtwoord alleen bij u bekend.

3. Vul uw e-mailadres.

4. Bevestig uw aanvaarding van de Algemene Voorwaarden en de gegevensbescherming.

5. Daarna, in uw e-mail een e-mail worden verzonden van het spel en te klikken op de link van de brief die u het spel start online Kings Age.

Bij het controleren van Kings Age is voltooid, moet u de wereld (kaart) die de ontwikkeling van uw stad zal beginnen kiezen. De belangrijkste verschillen in de kaarten die kaarten voor zowel beginners als ervaren spelers. Omdat je nog niet ontwikkelde stad en haar ervaring in het bouwen beter voor kiezen om de Kings Age kaart voor beginners spelen. De andere spelers op deze kaart zal uw niveau past.

Kings Age online spel begint voor u als een liniaal met een klein kasteel en de omliggende enkele hectare grond van uw bloed, waar het nog een paar cast uw deal grondstofwinning. Nu kunt bepalen of deze gronden omgevormd tot de schitterende hoofdstad van je koninkrijk.

Castle is het hart van je nederzetting. Hoe hoger het level lock je hebt, hoe sneller de bouw op uw land. Wanneer je kasteel level 15 bereikt, zal je in staat om gebouwen te slopen.

Online Game Kings Leeftijd maakt een greintje realisme in termen van wat je kunt niet eindeloos accumuleren middelen. Het is beperkt door de grootte van het magazijn. Hoe meer opslagruimte, hoe meer middelen u kunt besparen. Als het magazijn vol is, stop bron extractie.

In Kings Age online ontwikkelen van hun gebouwen voor grondstofwinning (zagerij, steengroeve, mijne voor mijnbouw, molen) Je kunt beter groei van deze middelen om uw magazijn.

:

Eveneens in de loop van de ontwikkeling van de stad die u beschikbaar om gebouwen zoals zullen

Refuge. Hier vindt uw onderwerpen kunnen verschuilen tegen vijandelijke aanvallen en sla een aantal middelen.

Barracks. Hier de rekrutering van soldaten maken u en sturen ze naar de oorlog. Hoe hoger het niveau van de kazerne, hoe sterker je soldaten.

Stadsmuur. Wanneer je een aanval op de vijand kasteel verbetert combat mogelijkheden van troepen.

Version. Dan lastdieren bellen u voor caravans om handelsbetrekkingen te versterken.

Market. Op de markt kunt u verschillende goederen kopen en stuur ze caravans geladen. Hoe groter de markt, hoe meer caravans.

Alchemist. Hier gaat de ontwikkeling van allerlei ongewone dingen niettemin nuttig om uw koninkrijk.

Memorial

. Dit is een standbeeld in het centrum van de nederzetting, die kan alleen gebouwd worden als je alle gebouwen hebben hun maximale niveau heeft bereikt. Profiteren van een enorm standbeeld - het verhoogt de veiligheid van uw troepen in het kasteel op 50%.

Game Kings Age Online biedt u flexibele keuzes troepen. Elke unit heeft zijn eigen mogelijkheden en specialisatie.

Als je een tekort aan geld en tijd om de kwaliteit leger voor te bereiden, kunt je toevlucht nemen tot het werven van boeren. Alleen, ze zijn erg zwak, maar vanwege hun grote aantal en een verbetering van de bescherming van het kasteel, kan benarde situatie redden.

Spear is niet erg sterk tegen andere wandel-groepen, maar goed tegen ridders te paard. Templars - voetvolk met zwaarden. Heel gevaarlijk voor andere wandelen groepen. Boogschutters zijn altijd als een ondersteunende rol. Ook is er een gek. Ridderlijke cavalerie eenheden die nodig zijn voor een snelle en klappen uitdelen.

Voor verkenning van vijandelijke troepen, kunt u de diensten van spionnen. Voor de aanval sluizen in het spel en op voorwaarde dat een ram Catapult (trebushe).

Uw fort verheerlijkt zal worden voor alle online koninkrijk dankzij uw succesvolle campagnes en de handel caravans bereikte de meest afgelegen delen van de wereld en zal met zich meebrengen onnoemelijke rijkdom. Uw naam wordt genoemd met ontzag en respect. Kings Age check voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more