Bladwijzers

Kings and Legends

Alternatieve namen: Kings and Legends

Game Kings and Legends - een online game ontworpen in de stijl van IMO. Kings and Legends Online speelde via een browser.

Game Kings and Legends stelt spelers in staat nemen de rol van King. U ontvangt en gebruik speciale kaarten die roepen wezens spreuken en [ _1_] aanval monsters wanneer je tegen hen vechten.

Om erachter te komen wat er in de Kings and Legends registratie, zou u de informatie die wordt beschreven in de tekst hieronder te lezen:

1. Ga naar de website Kings and Legends.

2. U ziet op de homepage formulier in te vullen om te registreren in het spel.

3. In haar eerste type cel in je e-mailadres.

4. Denk voor een spel wachtwoord en schrijf het in de tweede cel.

5. Om ervoor te zorgen dat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, herhaal het nogmaals in de volgende cel. Schrijf het apart, om niet te vergeten.

6. Als u akkoord gaat met de regels en privacybeleid en website website, plaats dan een vinkje in de cel die u wilt.

7. Klik op de rode knop met het opschrift « Kostenlos spielen » .

Je hebt ook de mogelijkheid om te registreren op de officiële pagina op Facebook-e, te klikken op de blauwe knop onder het vorige inschrijfformulier met het opschrift « Mit Facebook Anmelden ».

Game Kal een browser spel, dus je hoeft geen zorgen te maken over de kracht van uw persoonlijke computer, zolang de snelheid van het internet in combinatie met het. In dit geval betekent het dat als uw computer is zwak, snelle internetverbinding ook kan "vertragen."

Speel Kings and Legends, je zult het bouwen van zijn koninkrijk, het verzamelen van een verscheidenheid van kaarten.

In Kings and Legends speel je wil, wanneer zij worden geconfronteerd met dergelijke races

1. People. Deze klasse rekenen vooral op de strijd man tot man . Je wees niet bang duik in echte strijd die kan zowel op hun voeten, en het paard zijn.

2. Elves. Elven troepen liever strijd voor een lange afstand . Zij gebruik maken van een boog en krachtige magie aan houden hun vijanden Afstand . In melee ze snel energie verliezen en te zwak wordt.

3. Mongrels. Zij hebben een heleboel functies. Maar hun belangrijkste voordeel is unieke verplaatsen op het slagveld.

4. Lijken. Deze troepen weigeren te sterven, en, ten slotte, om vast te houden aan de geringste kans om te leven. Hun aanwezigheid en uitstraling oorzaak angst in hun tegenstanders.

5. Orcs. Dit extreem sterk dat met veel macht, en daarom hun moeilijk te verslaan .

6. Goblins. Met dank aan laag groei kunnen ze snel voert u het slagveld . Hun kracht ligt in hun nummers.

7. Demons. Zelfs als hun eisen op het eerste gezicht niet spectaculair, hun diverse vaardigheden kan zelfs [ _1_] de sterkste tegenstanders zetten knieën.

Kings and Legends Online - dit is een geweldig spel met veel avonturen en gevechten. Je hebt niets nodig, behalve het maken en laten zien dat je een echte speler en je bent niet bang voor moeilijkheden. Veel geluk voor jou Kings and Legends!

 

Kings and Legends online registratie