Bladwijzers

King's Bounty

Alternatieve namen: King's Bounty

King's Bounty - computer-turn-based spel. De eerste strategische en role-playing game uitgebracht in het jaar negentienhonderdtweeënnegentig, in een reeks van populaire games in het fantasy genre. King's Bounty game die op het eerste gezicht lijkt er niets om aandacht te trekken. Maar als je nog naar kijkt, besef je dat de enige plek waar je kennis kunt maken met het bestaan ​​van een dergelijke interessante fantastische karakter als een Viking. King's Bounty spel legende van de helden van fictie.

Dat is wanneer je aan het lezen en kijken naar alle mogelijke informatie over deze wedstrijd beslissen om het te spelen, moet u de site waarop u de gelegenheid om King's Bounty downloaden spelen worden gegeven bezoeken. King's Bounty game download zal vrij eenvoudig ding in de aanwezigheid van een dergelijk programma of een torrent download te houden.

De essentie van het spel King's Bounty is je personage gevechten met kwade vijanden, als monsters tijdens zijn putishestviya. Alle actie vindt plaats op het grondgebied van Endor in Darion. Het spel Kings Bounty, is standaard voor elke computer spel, in het begin vergt de creatie en selectie van je karakter. Hier is het noodzakelijk om goed na te denken als de selectie status van het personage beïnvloedt zijn hele gameplay. Laten we eerst eens kennis te maken met de kenmerken van elk van de voorstellen.

Onlangs, een serie van games King's Bounty verfrist release van een nieuwe serie genaamd King's Bounty Warrior Noord. Hier heb je een keuze uit drie personages:

• Viking;

• Skald;

• Magus.

Viking - de belangrijkste en enige kwalitatieve meester slagveld, die sneller is dan elke verdediging en aanval groeit. Ook, alleen in de aanwezigheid van een unieke verschijnsel van resistentie noorden en absolute rage. Waardoor het veroorzaakt zware schade aan de vijand, met bijna geen hebben Patera.

Skald - plus het - bezit van magie. Zijn kracht ligt in het bestrijden van stemming en het aantal troepen, die hij kracht verrijkt als de beste leider, magie. Hij heeft ook een kracht van de opstanding en de behandeling van de gewonden.

Magus - heeft ook de mogelijkheid om magie - rune. Dit karakter is niet afhankelijk van kracht of het leger, hoopt hij alleen voor wijsheid en diepgaand effect. Alleen beschikbaar voor hem de mogelijkheid - hogere magie en alchemie. Magus begeleide tactische, doordachte oplossingen om bondgenoten en vijanden te verzwakken winnen of gewoon verpletteren de vijand stroom van magie.

In Kings Bounty spel is interessant en onderhoudend. Maar mannelijke spelers zullen genieten van de beelden van de personages - metgezellen, bestaande naar de hoofdpersoon te beschermen - de Valkyries. Hier u kunt ontmoeten en zelfs kabouters, waar je beschermd worden. U zult op de weg naar de markten en winkels te bezoeken, dit zijn tekens die niet in het bijzonder zijn invloed op de gameplay.

Game King's Bounty gemaakt lengterichting in de afbeeldingen van hoge kwaliteit, vooral als we rekening houden met de recente reeks van games. aangeboden muziek, die alleen benadrukt de aard van het spel succesvol.

Kan beginnen gameplay. Weerloze mensen te wachten manifestatie van uw moed en uw hulp. Goed spel!

 

King's Bounty