Bladwijzers

Koning Stars

Alternatieve namen: Masters of the Universe

Online Masters of the Universe - een gratis browser-based multiplayer role-playing game ruimte, vereist het gebruik van strategie. Deze spannende fantasiewereld waarin duizenden spelers tegelijk bewonen. Gemeenschap militante virtuele wereld, maar tegelijkertijd en vriendelijk. U zult zeker ontmoet veel interessante mensen die niet gewoon blij om te communiceren met u, maar uiteindelijk zal deze trouwe vrienden. Spelers die een gemeenschappelijke taal met elkaar vinden, kunnen allianties maken. Zo Koning Stars spel wordt nog interessanter. Grootschalige gevechten die plaatsvinden in de intergalactische ruimte, zal niemand onverschillig laten. Vind jouw plaats in de kosmos, zodat na verloop van tijd meer en meer aan haar invloed uit te breiden. Planeet, die gij zult hebben bij de start, vraagt ​​zorg en aandacht. Immers, dit is uw huis, waar u kunt deelnemen in de bouw, de creatie van schepen, troepen trainingseenheden. Ontwikkel je tactiek en volgen om het doel! Geloof het - jullie allemaal gaat lukken!

Leuk dat voor de passage van de gameplay hoeft niet per se een computer met hoge systeemeisen. U kunt veilig spelen in het Koning Stars, als u over een internetverbinding, een standaard browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), en installeert u Flash Player versie 9. 0 of hoger. Om toegang te krijgen, vereist registratie in het spel Koning Stars. Dit eenvoudige proces niet tijdrovend. Log in op de officiële website en vul het formulier in met deze velden: naam, e-mailadres, wachtwoord, de naam van de planeet. Dan Masters of the Universe registratie stelt je een universum waarin je wilt zijn te specificeren. Daarnaast is het noodzakelijk om in te stemmen met de regels van het spel. Nu kun je veilig naar spannend avontuur te ontmoeten!

Maak je geen zorgen over dat in het begin zal het moeilijk om te gaan met gameplay-elementen zijn. Bij elke stap die je te wachten op aanwijzingen, waarna u snel kunt leren. Er is ook een kans om advies te krijgen van een ervaren speler. In de toekomst, het bereiken van een bepaald niveau van ontwikkeling, zal kunnen ervaren adviseurs die u niet alleen zal leiden tot vooruitgang, maar ook een oogje houden op de bouw en het rapporteren over de toestand van het leger in te huren. Anciënniteit assistenten afhankelijk van de voor hun diensten betaald bedrag. Maar dit alles later, maar voor nu zullen moeten gebruiken wat ze hebben. Begin ontwikkeling van een planeet met de bouw van de eerste gebouwen van een verdieping. Begane grond, onder andere, bouwde de snelste. Dan is alles niet zo snel. Hoe hoger de constructie, hoe meer tijd en moeite die het kost. Ontwikkeling, zoals alles in de game wereld, passeren rustig, zonder haast en drukte. Er zijn natuurlijk manieren te versnellen, maar is het waard om paarden rijden? Na het trage tempo kunt u het zicht van de nodige gegevens niet te verliezen, en hebben een goed na te denken over de actie, zodat er geen domme fouten maken. U zult altijd de tijd om een ​​slimme tactische bewegingen te ontwikkelen.

Deel te nemen in de bouw, maar ook het creëren van nieuwe ruimteschepen, moet je resources. Zonder hen kan je zelfs geen leger te organiseren. Voor wat u heeft, vereist materiële investeringen. Om dit te doen, en er zijn metaal, kristal, deuterium, zonne-energie en waterstof. Metalen en kristallen - de meest gebruikte middelen. Zonne-energie en waterstof energie om leven in te blazen uw onderneming planeet. Na veel werk is door de energie. Deuterium en maakt snellere opbouw en training van soldaten, en de ontwikkeling van schepen. Maar te hebben om een ​​deuterium vlazhivat echt hebben. Het is aan u, geen verplichting om het te kopen.

Controle van uw karakter, vindt u een verscheidenheid van quests uitvoeren. Taken die werden voorbereid Meester van het Universum spel, laat opstapelen ervaring en ontvang nuttige bonussen. U moet het bedrag van de waardering punten controleren. Wie wil aan de achterzijde grazen? Vergeet niet, hoe meer moeite je passen, de invloedrijker geworden in de virtuele wereld. Sterkere spelers makkelijker om gevechten te winnen en naar andere planeten te selecteren, en als je nog steeds als een alliantie, doe dan alle kaarten in je handen! Speel het spel online Meester van het Universum samen met haar bondgenoten veel gemakkelijker. Immers, heb je altijd de mogelijkheid om eventuele steun te krijgen tot het materiaal. Bovendien, er zeker van zijn dat op het moment dat je vrienden zullen je niet laten het gebrek aan vijanden te vernietigen wat je zo teder hebt gemaakt.

Masters of the Universe om te beginnen nu te spelen - en je zult nooit geen spijt van. Veel aangename ervaringen te wachten gebruikers die het aandurfden om de open ruimte te dagen. Laat zien wat je kunt doen! Valideren hier zijn recht om te regeren! Veel geluk voor jou en stalen rolluik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more