Bladwijzers

Ridderschap: De Ridder

Alternatieve namen: Ridderschap

Knighthood: The Knight - het moeilijke leven van een ridder en zijn team

Knighthood is een kort verhaal van de gamestudio Midoki Roleplaying Games, ontworpen als een arcade-rollenspel met slasher-elementen. Dit betekent dat je direct aan de gevechten moet deelnemen. Er is geen automatische personage-nivellering en automatische gevechten. Allemaal met hun eigen handen. Verken locaties als onderdeel van een kleine groep van drie soldaten, vernietig monsters en bazen, verdien ervaringspunten, verkrijg vindingrijkheid en misschien heb je geluk in het volgende gevecht.

Het verhaal begint op het kleine eiland Set met een heel jonge man die ervan droomt een held te worden. In de stad Astellon ontmoet hij de ridder Drakeson, die zijn mentor wordt. Hij is het die je zal laten zien hoe je een zwaard en een schild in je handen kunt houden, hoe je de slagen van tegenstanders kunt slaan en weerkaatsen, hoe je combinaties van slagen kunt gebruiken en maximale schade kunt toebrengen met behulp van een machtige handschoen. In elk gevecht heb je twee metgezellen, je bestuurt ze ook, namelijk hun vaardigheden. Je kunt de strijd aangaan:

  • boogschutter
  • strijders
  • mage
  • genezer

Elk van hen heeft voor- en nadelen die alleen tijdens gevechten kunnen worden begrepen. Selecteer met vallen en opstaan het perfecte team om de kaart te voltooien. Terwijl je van locatie naar locatie gaat, kom je zwervende kooplieden, steden en dorpen, mijnen, monstergrotten, verlaten schatkastelen en meer tegen. Hoe verder je op de kaart beweegt, hoe gevaarlijker het wordt, en je held ontwikkelt en wint aan kracht. Naarmate je verder komt, verken je nieuwe onbekende landen, ontdek je de details van het verhaal en begrijp je dat de wereld in gevaar is en dat de eens zo machtige Order of Wrath haar niet langer kan beschermen. Je belangrijkste doel is om de dood te vermijden en het land te zuiveren van de aanval van monsters.

Knighthood: The Knight game oud verhaal in een nieuwe verpakking

Het belangrijkste en belangrijkste aspect is dat dit een rollenspel is. Dus je hebt een held tot je beschikking en je pompt hem:

  • niveau omhoog
  • nieuwe vaardigheden en stootcombinaties leren
  • unieke artefacten vinden
  • upgrade uitrusting en wapens
  • vaardigheden ontwikkelen

Doe er in het algemeen alles aan om hem te laten overleven en te laten winnen. Je twee metgezellen zullen je hier ook bij helpen. Ze zullen je rug bedekken en wonden helen in moeilijke tijden. De kaart van het continent zelf is niet zo geweldig. Maar er zijn veel locaties en geheime gebouwen verspreid over. Verken ze geleidelijk, want je kunt een serieuze tegenstander tegenkomen.

Vergeet niet om naast het verkennen van de kaart ook kisten met uitrusting en verbruiksartikelen te openen. Hier moet je op geluk vertrouwen, want uit de kist kun je zowel een legendarisch wapen als een rot gerecht halen dat niemand nodig heeft. We raden aan om in eerste instantie niet op eenvoudige kisten te jagen, maar doelbewust alleen de beste te openen. Uit de legendarische kist kun je immers legendarische uitrusting halen.

Download Knighthood: The Knight op PC en start het spel dankzij een Android-emulator. De meest voorkomende zijn Bluestacks en Nox. Met hun hulp kun je je favoriete spel op je computer of laptop blijven spelen. Tegelijkertijd, zonder de batterij van de smartphone leeg te maken. Om Knighthood te downloaden, klik op de knop en volg de instructies.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more