Bladwijzers

Knight Online

Alternatieve namen: Knight Online

Nieuw spel Knight Online verschilt van andere online games die het speelde een grote rol menselijke relaties. Op het eerste gezicht van andere online projecten, betekent dit niet anders, het verschil zal pas merkbaar zijn na de wedstrijd. Het is een multiplayer online game waarin je een groot aantal taken en quests, die u zelf kunt uitvoeren, of een vriend uitnodigen om te helpen vinden. Koreaanse ontwikkelaars van het project zijn IT -meester. Het is vermeldenswaard dat allemaal uitgevoerd op het hoogste niveau, en het spel was echt fatsoenlijk. Prachtige graphics, eigen "hoogtepunt", buitengewone gameplay, teamwork - een mooie set van kwaliteiten die elke gamer kan interesseren.

In feite zijn veel gemyerov uit de hele wereld hebben al in geslaagd om aandacht te besteden aan Knight Online en begon in het project te pompen, verwijzen van vrienden en kennissen om collectieve inspanningen om hun doelen te bereiken. Overigens is het een collectiviteit en hetzelfde "hoogtepunt" van het spel. Je net zo goed zoals in de meeste andere interactieve projecten zullen moeten proberen om hun niveau te verbeteren om de taak uit te voeren en ontvangen diverse prijzen en artefacten streven naar de eerste plaats in de ranking te winnen. Maar dat is niet alles. Je moet ook de andere spelers helpen om hun vaardigheden te ontwikkelen en passeren de missie, pompende niveaus en succes te bereiken. Wederzijdse bijstand en vriendelijke menselijke relaties is veel hoger dan de verbetering van het imago van je karakter gewaardeerd, kopen dure items en wapens.

Aangezien dit artikel gaan we praten over dit project online, is het gemakkelijk te raden dat, zoals in de meeste andere online games, Knight Online registratie je moet er zeker aan de gameplay te starten. Tot op heden kan online games geen woord in het Russisch, maar niet in een haast om bang te zijn. Je bent een ervaren gamer, je hebt gezien veel online games, dus gaan met deze functie kunt u gemakkelijk projecteren op een intuïtief niveau (als je wilt, want je kunt altijd gebruik maken van een woordenboek of vertaler ingebouwde browser).

1. Om het registratieproces kon beginnen, moet u de link te volgen « Aanmelden tot » , die is gelegen in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina van het project.

2. U krijgt een formulier te zien voor het registreren van een nieuwe gebruiker, waarna je in het begin kan invullen Knight Online spelen . Lees aandachtig de tips in volgorde van toediening en vul alle velden in.

3. Zodra het formulier wordt ingediend, moet u de juiste te downloaden voor uw besturingssysteem installatiebestand online game client.

Nu dat je vrij kunt om het spel Knight Online spelen , vindt u de meest interessante mode ervaren « Massive War » in actie. U moet vooraf iemand selecteren uit de distributie-systeem

1. El Morad .

2. Man.

3. Orc.

4. Karus .

En vergeet niet, spelen Knight Online World je kunt met je vrienden, het bereiken van succes en erkenning!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more