Bladwijzers

Fidelity: Knights and Princesses

Alternatieve namen: Ridders en bruiden

Om op te komen in een prachtig middeleeuws kasteel of deel te nemen aan een toernooi, voel de geest van romantiek en leer over de adel van de heren is nu echt, want dit vertelt het spel Loyaliteit: Ridders en Prinses.

Je rol in de game

Speelgoedfabrikanten realiseerden niet alleen een plot, interessant voor beide geslachten, maar dwongen hen ook om contact te maken. En hoe dichterbij het gesprek, terwijl de spelers zich in Loyalty: Knights and Princess play zullen bevinden, hoe tastbaarder het positieve resultaat.

Kies wie je zult worden: een prins of een prinses. Elk personage heeft zijn eigen belangrijke rol in deze virtuele wereld:

  • Vrouwgerichte meisjes zorgen voor de tuin en de boerderij, bereiden voedsel. Dit is in tegenspraak met de heersende opvattingen over prinsessen, die verondersteld worden alleen maar grillig te zijn, te dansen aan ballen en de vrijers sluw schadelijke raadsels te vertellen, maar ze ruziën niet met de auteurs.
  • Nieuws jonge mannen brengen het grootste deel van hun tijd door in een militair kamp, ​​en scherpen hun ridderlijke vaardigheden aan om jonge en mooie meisjes bescherming te bieden.

Beide tekens moeten de toegewezen taken uitvoeren, maar er zijn ook verenigende momenten:

  • Gebruik uw functies
  • Ontwikkel territorium
  • Krijg een winst
  • Collecties verzamelen
  • Communiceer met elkaar over

Als u beter wilt worden, is dit een erezaak van uw hero

B Fidelity: registratie voor ridders en prinsessen is nodig, omdat het spel browsergebaseerd is. Nadat je door een eenvoudige procedure bent gegaan, word je deel van een magische wereld waarin aangename ontdekkingen op je wachten.

Princess zal vee telen, gewassen oogsten, gerechten bereiden, het landgoed versieren en zelfs knutselen. Maar deze eenvoudige activiteiten zullen de sympathie onder de ridders alleen maar versterken, wat hen bepaalde voordelen biedt.

Ridders concurreren in de demonstratie van moed en kracht in toernooien en geven de voorkeur aan zachte bedden aan de bedden van het militaire kamp. Geleidelijk verslijten hun harnassen en wapens, en je moet ze bijwerken door een winkel te kopen of een smidse te maken.

Profiteer van de relatie

Je kunt gewoon niet zonder contact met het andere geslacht, als je vooruit wilt en iets wilt bereiken in de game Loyalty: Knights and Princess iPlayer. Voor beiden brengt dit:

  • Financieel welbevinden
  • Verhoogt roemniveau
  • Geeft de dames bescherming

Inkomen wordt uitgedrukt in het aantal munten en robijnen. Vooral waardevolle items worden ingewisseld voor robijnen en je kunt ze krijgen als je speurtochten en levels voltooit, nieuws op je gamewand publiceert of ruilt voor de stemmen van vrienden.

Coin Knights ontvangen, uitvoeren van verschillende opdrachten en na elke overwinning in de strijd. En de prinsessen zijn verrijkt tijdens het werken op de boerderij, en ook het uitvoeren van taken.

Er is nog een ander type verzameling van onroerend goed. In dit gedeelte vallen dingen uit de kisten of ze kunnen in het gras worden gevonden. Een prinses krijgt ze nadat een steen is vernietigd, een boom is gekapt of op voorwaarde van een goede oogst van vruchtbare bomen. Prins, om de eigenaar van de geschenkdoos te worden, moet op zoek gaan naar de prinses. Ze behandelt de heer voor het diner en zal na zijn maaltijd van de tafel verdwijnen. Alleen dan zal de kleine kist verschijnen, die de ridder zal oppakken.

. De personages moeten roem vergaren, opdrachten uitvoeren van buren, werken of gasten ontvangen. Ridders vinden een bonus bij de tent en prinsessen in hun landhuis. Breng glorie als gezamenlijke acties van de helden. De prinses zal de prins voeden met een gekookt gerecht en hij zal haar glorie brengen. Dan gaat hij naar het toernooi en in het geval van zijn overwinning zijn er al stukken glorie aan beide gegeven. Maar dit is alleen als ze verloofd zijn of sympathiseren met elkaar. De prinses, die een beschermer heeft, weet dat haar kasteel beschermd is en dat de buren haar kisten en vogelnesten niet zullen stelen.

 

Fidelity: Knights and Princesses