Bladwijzers

Khan Wars

Alternatieve namen: Khan Wars

Middeleeuwen, moorddadige oorlogen, duizenden bloederige lijken, hun eigen kastelen en legers ... dit alles (en een beetje meer) biedt online spel Khan Wars. De dwingende uw taak - het verzamelen van troepen voor de verdediging van hun land, waarvan de grenzen worden uitgebreid door verovering sloten andere spelers ook enthousiast over het begrip van het spel Khan Wars online.

Een belangrijke "plus": je niet hebt op je computer, geen applicaties geïnstalleerd. Omdat het spel is een browser, alles wat nodig is - is om stap Registratie Princely War gaan. Na het starten van deze fascinerende wereld van de gevechten.

Natuurlijk, je moet niet alleen zorgen over de grote overwinningen op het slagveld, maar ook voor hun eigen welzijn. Begon te spelen Khan Wars, zul je weten dat het creëren van je eigen leger moet graven voor goud, ijzer, en voorzieningen voor de kazerne. En voor haar succesvolle onderhoud is gewenst om te leren alle gedolven grondstoffen ruilen in de markt.

Khan Wars online spel dat een keuze uit 11 landen biedt, die elk heeft zijn eigen bonussen en vaardigheden. Maar in feite is de overdracht van de "fronten", waarvan je moet de voorkeur te geven, gericht op de kenmerken of, of visuele aantrekkingskracht, of op hun eigen intuïtie (tussen haakjes zijn bonus vaardigheden, middelen of troepen): [ _1_]

* Arabieren (voorzieningen + infanterie)

* Bulgaren (goudwinning + pijlen)

* Britten (goud + beleg-apparaten)

* Franks (productie van hout + cavalerie);

* Duitsers (ijzer mijnbouw, scheepvaart + bonus)

* Byzantijnen (genezing op het slagveld + pijlen + mining boom)

* Vikingen (ijzer + pijlen)

* Litouwers (hebben een unieke krijger - generaals, met een betere gezondheid en groter dan die van andere, kracht)

* Mongolen (Gedaan muren + ontvoering van buitenlandse middelen caches)

* Rusyches (productie + boom belegeringswapens)

* Japans (infanterie + + handel bepalingen).

Doe mee met het spel Khan Wars zal je ook toestaan ​​om een ​​duik in de historisch goed gecoördineerd proces, waarbij voldoende nauwkeurigheid en relevantie. Al het bovenstaande bestaan ​​in ons land - de echte - wereld en nam ook deel aan de oorlogen als defensieve en aanvallende hun tijdgenoten aan militaire ervaring podnabratsya en uitgegroeid tot een waardige tegenstander respect.

Khan Wars online game in haar principes in tactiek een beetje zoals Total War. In totaal zijn er 16 gevechtseenheden, het arrangement en goed bestuur, die afhankelijk is van een positieve uitkomst van de strijd. Elke strategie is uiterst belangrijk op het gebied van de schatting locatie shooters, cavalerie en infanterie

Registreer je Prinselijk Oorlog geven je ook de mogelijkheid om te laten zien in zijn geheel zijn strategische talenten, het plaatsen van troepen op de meest doelmatige voor u te bestellen. Het proces is lastig, want om het spel Khan Wars succesvol online te spelen, moet je alle functies en kenmerken van de bestaande troepen hier te verkennen, om vervolgens goed te overwegen alle details van het gebruik van unieke eenheden. Nivellering gameplay Khan Wars game die u verkiest, kan in het kader van de dertien beschikbare vaardigheden worden uitgevoerd.

Output: speel online game Khan Wars - het proces is heel fascinerend, maar niet ontworpen voor liefhebbers «toevallig», als natuurlijke geboren tacticus en strategen mind-blowing. Als het laatste waar is voor jou, dan met dit wonder van een browser passeren, ondubbelzinnig, niet de moeite waard.

 

Khan Wars online registratie