Bladwijzers

Kolonisatoren

Alternatieve namen: Kolonisatoren

Kennismaking met een van de beste online strategieën uit die worden aangeboden op dit moment - ". Kolonialisten" Kolonisatoren browser spel, dat vertelt over de verovering van gebieden in tijden van grote geografische ontdekkingen. Gevechten tussen de koloniale machten waren bijzonder bloedig, vaak inboorlingen een beslissende rol gespeeld in de strijd vast te houden aan wisselende Storey, hoewel, in de regel, bijna altijd waren zij de benadeelde partij.

Kolonialisten spel biedt een interessante plot bedacht economische systeem met de mogelijkheid van actieve vijandelijkheden. Het doel - om een ​​wereldmacht te groeien, te beginnen met de kolonie in godvergeten jungle.

Registreer kolonialisten in het spel is een voorwaarde voor het spel. Om te beginnen met het spelen van registratie kolonialisten vragen u in enkele velden in te vullen met uw gegevens - vul de velden in:

 1. Inloggen (het spelen van een fictieve naam)
 2. E-mail
 3. Sex
 4. Uitgenodigd login en wachtwoord, voor het geval u bent uitgenodigd om een ​​van je vrienden te spelen (dit zal je net zo goed te brengen up bonus en nodigde)

Afspreken met de regels voor deelname aan het spel krijg je op deze wereld serdnevekovym dichterbij kennen.

En dus om uw doel te bereiken moet je om de betrekkingen met Europa, de Aboriginals de handel, als je in staat om clans, handel allianties maken of deelnemen aan bestaande zal zijn. In het begin van het spel dat je zijn ontwikkeling onder auspiciën van een van de vijf koloniale landen beginnen

 • Engeland
 • Spanje
 • Frankrijk
 • Portugal
 • Nederland

Engeland heeft verdiend de status van de koningin van de zeeën, als een natie die begon om onbekend terrein van de eerste te veroveren, en de kleine Engels nederzettingen werden geleidelijk omgevormd tot een enorme stad. Spelen voor Engeland, krijg je een bonus toegenomen immigratie van kolonisten uit Europa.

Vanaf het spel onder de vlag van Spanje, kunt u er zeker van zijn dat uw mensen niet terug op het cruciale moment, en uw bonus - toegenomen kracht in cavalerie gevechten met de inboorlingen.

Spelen voor Frankrijk, zult u in staat om de handel met de lokale bevolking tegen gunstiger voorwaarden, zoals Frankrijk heeft altijd bekend gestaan ​​om loyaliteit aan de Aboriginals hebben altijd geprobeerd om de beste van de lokale cultuur te nemen waarmee zij haar sociaal systeem in verre kolonies.

Portugal en Nederland toegetreden tot de koloniale wedloop tussen de laatste geaccumuleerde solide technologische voordelen.

Kolonialisten online spel biedt drie soorten bronnen:

 • Bronnen om units te bouwen
 • Bronnen voor gebouwen
 • Bronnen voor handel

Onder de eenheden, ook is om verschillende categorieën te bieden:

 • Werknemers
 • Warriors
 • Inwoners

Werknemers zijn nodig voor de normale grondstofwinning, de bouw van gebouwen en de volledige steun van je leger en de openbare orde. Gevechtseenheden zijn nodig voor de verdediging en aanval. Machtig leger - uw welvaart en veiligheid, omdat het niet de belangen van de kolonie, wiens leger kan je stad te doden in het knipperen van een oog nemen.

 

Kolonisatoren online registratie