Bladwijzers

Combat sector

Alternatieve namen: Sector Combat, Combat Sector

Combat Game Sector - Browser fantastische actie in 3-D formaat. Deze interactieve online game kan je een gladiator en sturen in de toekomst om te vechten voor hun voortbestaan. Gebruik je kans om naar de grote competities en word een echte kampioen. Geloof dat als je besluit om Com spelen bat Sector - adrenaline u voorzien! Enorme selectie van wapens en uitrusting, de mogelijkheid om te verbeteren, verschillende spelmodi, mooie kaarten, spannende gevechten - dit alles en nog veel meer royaal geeft Com bat Sector spel. Om deel te nemen in de prachtige gebeurtenissen nodig Com bat Sector registratie. Het project, in principe voor iedereen beschikbaar. Van de belangrijkste systeemvereisten om parameters waren ok Adobe Flash Player. Indien nodig, kunt u de speler bijwerken. Doe mee met het spel Com bat Sector is als volgt:

1) te gaan in het spel en in het venster dat verschijnt, voert u een naam, een wachtwoord in, druk op de knop "Registratie".

2) verschijnt een nieuw venster waar herhalen al opgegeven gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord ), informeer dan uw e-mailadres in en klik op "Aanmelden".

3) Tijdens de registratie acceptatie overeenkomst.

In het begin krijg je naar het hoofdmenu, de divisies die moet worden uitgevoerd voor de ontwikkeling van de gaming wereld. Je kunt wapens maken of vlug tot de strijd - als Com bat Sector besluiten om zelf te spelen.

Combat sector kan spelen op een van de vier automaten kaarten. In eerste instantie verkrijgbaar kaart "Lost Temple", zoals anderen ter beschikking van het behalen van bepaalde niveaus geworden. Deze verlaten kerk heeft een kruisvorm, en de randen zijn sokkels ontworpen om schuilplaatsen. Kaart "Sky-platform" - een voormalige troposferische gasproductie station. Dit plein met een kruis in en gangen langs de contouren nu perfect aangepast aan de gevechten van de gladiatoren. Kaart "Ruined Bridge" - een gladiatoren arena rechthoekige vorm met allerlei obstakels en schuilplaatsen. De legende vertelt dat de brug tijdens de oorlog werd verwoest, toen begon er gebouw dat uiteindelijk werd bevroren. En nog een hot spot voor gladiator vecht map "Wasteland." Dit is een typisch verlaten geologische breuk waarvan het grondgebied waar het zuipen.

Gevechten vinden plaats in batch mode. Teams zijn verdeeld in rood en blauw. Ze worden gevormd van willekeurig geselecteerde spelers. Strijd duurt 15 minuten. De winnaar is degene die meer vijanden zal vernietigen.

Voordat nemen aan militaire actie, zorg voor munitie voor zijn Gladiator. Com bat Sector online game biedt aan armor, wapens, boosters en apparaten te kopen. Alles kopen in de winkel in-game valuta. Inkomsten die u ontvangt als gevolg van overwinningen in de strijd. Maar is ook beschikbaar om te kopen voor echte valuta. Laten we focussen op de beschikbare apparatuur in het spel. Arsenaal aan wapens is zeer rijk. Play Game Com bat Sector mogelijk is, het gebruik van dergelijke wapens

 • Assault rifle Shad (m) "Hornet"
 • Shotgun RPM (e) "Dobermann"
 • Plasma revolver TP-P6 "Meteor"
 • Automatisch pistool CCI-15 "Mosquito"
 • AutoRun CPM-025 "Scorpion"

Onder armor heeft

 • Suits hoge weerstand KVSP "Universal"
 • Scout KAR-3j "berserk"
 • Army KAR-2c "Commando"
 • NKSN (e) van nanotkaney "Chimera"
 • Heavy bronekostyumy TAC-47 "Defender"

Eenheden in het spel zijn speciale apparaten, waarvan het gebruik verbetert een aantal parameters. Ze helpen ook op het juiste moment om een ​​bepaald effect te creëren.

:

In het spel zul je apparaten, zoals te vinden

 • D-2 "Cheetah"
 • UPR-z "Optimizer"
 • Module MSDP-1200 "Re-Animator"
 • Portable radarsysteem CP (k458) "Ziener"
 • Repair apparaat RU-2 (nt) "Vanguard"

Boosters - een materiaal dat uiteindelijk wordt geconsumeerd. Ze verschillen van de apparaten korte duur van de werking. U kunt echter wel een aanzienlijke verbetering van de parameters van een gladiator, met behulp van, bijvoorbeeld, injectie PS1K "Combin" spetspatron ASO "VOORBEREID" holografische recorder Zug "Flash" en meer. Actie boosters al voorbij, maar kan soms een beslissende rol spelen.

Om naar een nieuw niveau, moet u het aantal punten te controleren. Natuurlijk, om dingen die beschikbaar zijn constant te verbeteren, maar het is leuk wanneer hoge niveaus bieden een kans om meer perfect, voorheen ontoegankelijke wapen bezitten!

Sector Kombat spel is voor jou nog een verrassing - in de gelegenheid om deel te nemen aan wedstrijden en win prijzen. Wedstrijden zijn zowel militaire en creatief.

Geachte nick, zie voor jezelf in de opwinding van het mooie spel! Worth ga je naar de wereld van de gladiatoren - en je zal een frequente gast te worden op de site van de game. Skraste interessante oefening uw vrije tijd! Het blijft te wensen u een aangename ervaring!

 

Combat sector online registratie